Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - Blefer

Stranice: [1]
1
Domaća i regionalna košarka / KK Crvena Zvezda 2019/2020
« poslato: Jul 01, 2019, 08:26  »

 Da krenemo u novu sezonu i vidimo kakav će tim imati Tomić na raspolaganju. Igraćemo puno utakmica pa očekujem najmanje 15 igrača koji će konkurisati za prvi tim. Trenutno su u ekipi Lazić, Beron, Odžo, Faje, Davidovac, Čović, Simanić, Dobrić i Braun kojeg smo potpisali. Pregovara se i očekuje da potpišu Perperoglu i Kuzmić dok je situacija sa Riversom nejasna.  Na čekanju su Kešelj, Nenadić, Radanov i Ristić. Šuška se da je Luka Mitrović blizu povratka u ekipu a želja navijača je i popularni Đenka. Naravno treba nam plej, plej, plej da bi mogli o bilo čemu da razmišljamo u EL.
   

2
Reprezentativna takmičenja / Reprezentacija *Kosova
« poslato: Januar 14, 2014, 12:43  »
  Iako je Tole sve uvčinio da ih onemogući reprezentaciji *Kosova biće dozvoljeno da igraju prijateljske mečeve a ne sumnjam da će za naredne kvalifikacije za SP biti u šeširu, po meni očekivano pošto je Skupština Srbije priznala državu KOsovo sad ostaju samo još završni radovi Zanimljivo će biti ko će save prihavatiti poziv od igrača koji već igraju za druge reprezentacije(behrami,Šaqiri...) a načuo sam i da će poziv biti upućen i Krasiću i Biševcu čak možda i mladom Ostojiću iz Partizana jermora da prikažu da je to multireprrezentacija!

Stranice: [1]