Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - Dule Savic

Stranice: [1]
1
Naše livade / FK Crvena zvezda 2022/23
« poslato: Jun 27, 2022, 12:04  »
Vreme je da započnemo i zvezdašku temu za novu sezonu, budući da se zbog glupavog Katara sve ispomeralo tako da nam liga počinje već za deset dana. Elem, nastavljamo već utabanim stazama - bekove ne da opet nismo doveli nego je još otišao i Gajić, tako da ćemo, sva je prilika, opet uživati u filigranskim pasovima Rodića i Gobeljića, ntu sezonu zaredom. Doveli smo tog Kvangu koji je valjda centralni vezni te Osmana Bukarija koji je - gle čuda - krilo (jer smo sa krilima baš deficitarni, nemamo ih ni 17 na platnom spisku). Čeka se i još jedan špic. Sa druge strane kostur tima je očuvan ukoliko ne računamo pomenutog Gajića i u perspektivi Erakovića (kojeg jedva čekaju da zavale). Ostali su i Ben i Kanga i Ivanić i Dragović i Borjan i Katai. Nažalost ostali su i Rišairo Živković, Bakajoko, Pankov i naravno neizbežni Srnić.

Ni ove godine neću kupovati sezonsku kartu niti ću ići ni na jednu utakmicu sve dok se neke stvari u tom klubu ne promene. Čista i jasna transfer politika, dovođenje pravih pojačanja a ne menadžerskih kombinacija te severna tribina.

2
Naše livade / FK Crvena zvezda 2021/22
« poslato: Jun 16, 2021, 12:32  »
U sezonu novu kreće…


Na početku nismo baš imali sreće. U prvom kolu kvalifikacija protiv šampiona Izraela - najjači mogući protivnik u žrebu..

3
Naše livade / FK Crvena zvezda 2019/2020
« poslato: Jul 05, 2019, 11:31  »
Red je da se otvori tema za novu sezonu jer počinjemo za 4 dana protiv uvek (ne)ugodne Suduve. Generalno nisam optimista. Državna revizija je potvrdila najcrnje slutnje, ma koliko dr Zvezdan lupetao o "knjigovodstvenim" i "realnim" dugovima: pare se (i dalje) iznose iz kluba. Zašto bi pa on bio bolji od ostatka vučićevske lopovske bulumente. Ni ovaj prelazni rok nije mogao da prođe bez masovne kupoprodaje. Uvaljali su malog Joveljića Nemcima za siću. Za istog igrača su do juče pričali da je budućnost kluba. Terzića žabarima takođe. Pavkov definitivno ide. Itd. Ali smo zato doveli nekakvog Tomanea iz nekakve Tondele. Da ne budem pogrešno shvaćen, voleo bih da dečko pokida i bude novi Pančev. Ili makar Pavkov. Ali, strepnja mi je dublja od nade. Gledao sam neke statistike, ja koji pratim fudbal ceo život za pola klubova za koje je on igrao nisam nikada ni čuo. Zadnji vezni, Kanjas, ima respektabilan CV. Levi bek iz Brazila šala, komika. Sa ovakvim prelaznim rokom jasne su i ambicije, koje su se između redova plaćenih "novinara" ionako mogle pročitati još zimus: ako nas kojim slučajem usere LE ima da pevamo. Suduva i Helsinki ne bi trebalo da predstavljaju veći problem, a posle šta nam Bog da. Suština je da smo očekivali nadgradnju prethodne sezone. Od toga po svoj prilici nema ništa. Voleo bih da grešim ali deluje da je sitnošićardžijski šibicarski mentalitet opet prevladao. Kako bilo, jedva čekam da počne. Jedina dobra stvar od kada smo propali kao klub je ta što sezona počinje sve ranije.

4
Naše livade / FK Crvena zvezda 2016/2017
« poslato: Jun 22, 2016, 01:17  »
"U sezonu novu krece
grupa vernih delija
ici ce se svuda
ako Bog da srece
slavice se titula"

....dakle da otvorimo i zvezdasku temu za novu sezonu. Branimo titulu, hocemo i kup, ocekujemo evropski iskorak napokon. Prva prepreka u Evropi je pobednik duela Valeta/B36 a u prvenstvu Napredak 23.07. Prelazni rok je u toku, do sada smo doveli stopera Fibela, levog beka Milosevica iz Spartaka i veznjaka Andriju Lukovica iz PSV. Ugovore su produzili rezervni golman Supic i Sikimic.

Pred potpisom je "fantazista" Rostova Kanga, kao i "sin" Vucicevic iz Cuke. Sa druge strane, Hugo se vratio nezadovoljan iz Portugala a kako saznajem Ibanjez je od 31.08. igrac Trabzonspora.

Pa braco cigani, izvolite, pisite...

5
Naše livade / FK Crvena zvezda 2015/16
« poslato: Jul 29, 2015, 09:53  »
Niko ne pokrece temu za novu sezonu a glupo mi da vec tri kola pisemo na proslogodisnjoj, evo...

Stranice: [1]