Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - Zgembo Adislić

Stranice: [1] 2 3 ... 176
1
Domaća i regionalna košarka / Odg: KK Partizan 2019/2020
« poslato: Jul 03, 2020, 04:16  »
zanimljiv je ovaj prelazak Kokoškova u Fener. On mi se uvek činio kao čovek koji je pupčanom vrpcom vezan za NBA, tim pre što je tamo stvorio ime i napredovao je iz mandata u mandat.

Ovaj njegov nagli zaokret možda nagoveštava i određene promene u sistemu vrednosti.

Očigledno je da će uskoro novi kolektivni ugovor na koji će u velikoj meri uticati Ćovid, Džordž Flojd i ostali slučajevi, i moguće je nagli pad sallary capa. To bi se odrazilo na plate svih u ligi, a posebno te niže kategorije, kao što su pomoćni treneri.

Ovaj prethodni kolektivni ugovor je najveći u istoriji profesionalnog sporta u SAD, i zato je privukao mnoge, između ostalog i mnoge trenera iz Evrope koji su napuštali mesto glavnog trenera u EL za mesta jednog od pomoćnika (Spahija, Mesina, Skariolo, Kacikaris, i još nekoliko imena). Međutim, ako se neke stvari promene, možda se i trend promeni, a možda je i ovaj potez Kokoškova najava.Kako to može na nas da se odrazi?

Pa, najzanimljiviji je slučaj Milojević. On je svesno hteo da se pridruži tom trendu, jer je imao i profesionalnu želju da postane član NBA, a i mesto jednog od pomoćnika bi mu donelo veću platu. Međutim, sa ovim sad promenama, možda i on skonta da mu je odlazak tamo nerentabilan, i da bi mu jedan pošten trogodišnji ugovor sa solidnim evropskim timom doneo više novca.Šćepanović mi ne uliva nikakvo poverenje, ove priče sa Androićem su mi tek jezive, Zvezdan (ako je sa tim imenom ikad bio opcija  :D     ) je u Monaku, tako da mi pored Džikića (koji se nažalost nigde ne spominje) Miloje ostaje kao najbolji izbor.

Aj pa neka je sa srećom

2
Domaća i regionalna košarka / Odg: KK Partizan 2019/2020
« poslato: Jul 01, 2020, 04:11  »
Nemate ovlašćenje da vidite linkove. Registracija ili Prijava
Pregovara se sa Dangubicem.

to je već postala trol vest, ne znam može li se iko ozbiljan upecati.

Dangubić je postao kultna ličnost kod cigana po tome koliko je puta "odbio" Partizan

3
Domaća i regionalna košarka / Odg: KK Partizan 2019/2020
« poslato: Jul 01, 2020, 01:02  »
dobrodošao Kodi, gasi požar  :D

4
Domaća i regionalna košarka / Odg: KK Partizan 2019/2020
« poslato: Jun 29, 2020, 07:30  »
da prekinemo malo dan žalosti, meni se i dalje sviđa ovaj naš (okrnjeni) tim, Pejdž, Jaramaz, Zagorac, Mozli su neka osnova, ne znam šta će biti sa Rašom, ali može se zameniti nečim, ako ode Gorda, Ali je ok zamena, i Volden se može zameniti, evo npr. sa onim Gruzinom Mekfadenom... Dovedite Lukovića iz Mornara, ili Najta iz Ludvigsburga, konzervirajte opet Novicu da budem funkcionalan na 3 meča mesečno itd.


Trifa može napredovati, Tarlać mlađi mi se sviđa itd... I dalje želim da gledam ovaj tim

5
Domaća i regionalna košarka / Odg: KK Partizan 2019/2020
« poslato: Jun 29, 2020, 04:16  »
Miloje, mora li ta Amerika  :whistling:

6
Domaća i regionalna košarka / Odg: KK Partizan 2019/2020
« poslato: Jun 29, 2020, 02:59  »
uz dužno poštovanje stanovnicima Bergama i okoline, najveća žrtva ćovida je ipak KK Partizan  :D


Meni je ovo i dalje zabavno, uživam da čitam reakcije mojih virtuelnih prijatelja koji su opet pali na spiku "miris košarke, emocija, ljubav" pa se sad šokiraju. A da stvar bude još poraznija, zazivaju povratak čoveka koji je patentirao te patetične izlive govana

7
Domaća i regionalna košarka / Odg: KK Partizan 2019/2020
« poslato: Jun 28, 2020, 08:07  »
na stranu ti nerealni zahtevi, ako stvarno Trinči ode, Džikić je slobodan, bilo bi super da se vrati i završi započeti posao

8
Domaća i regionalna košarka / Odg: KK Partizan 2019/2020
« poslato: Jun 27, 2020, 07:02  »
Za Voldenom ne žalim previše jer ozbiljan skauting (kakav Trinki ima) relativno lako zameni takvog igrača...  Ali, ako menjamo trenera, onda je to ozbiljan problem

9
Naše livade / Odg: Superliga Srbije
« poslato: Jun 26, 2020, 07:46  »
dobro Nenade jebemu miša, opet ću reći da ne treba previše ulaziti u neke klizave teme, ali ruku na srce, Lalat je jedini iz svog ensafa koji je izašao i rekao, "Vučić je spasilac srpskog naroda, da nije došao on kolektivno bi propali..." Parafraziram naravno, ali to je bilo ono uber uvaljivanje, da ti bude neprijatno.

Ti to sad shvataš kao njegovu sposobnost da bira poslove i da ih napušta kad želi, a ja kažem da je to zbog njegove povlašćene uloge među kolegama. Isto kao Lazar Ristovski, kada dođe đe treba i kaže šta treba, pa dobije od ministarstva najveći budžet u istoriji naše kinematografije za "Kralja Petra". Njegove kolege iza se kupaju u mulju, rade koprodukcije, režiraju reklame za čips i spotove za zvezde granda, svakako ne zato što su manje sposobni i talentovani reditelji od njega već zato što je takav odnos snaga u Srbiji.

10
Naše livade / Odg: Superliga Srbije
« poslato: Jun 25, 2020, 08:43  »
Nemate ovlašćenje da vidite linkove. Registracija ili Prijava
jebi ga lalat je za nase uslove dobar, pa i odlican trener. i da nije ovakva lajsna mogao bi se nadati uspesnoj karijeri i u inostranstvu. tj ima potencijal da bude stvarno dobar trener, ali kada je covek budala ne vredi...

pazi, ne osporavam njegove rezultate, ali da se ne lažemo, ovo što radi ovde i dalje nije dovoljno verodostojno. Realno, čovek da uzme i da se isere na sred terena, imaće obezbeđen posao.

On očigledno planski i smišljeno dolazi na neke poslove, i isto tako ih napušta. Što nije ostao trener Vojvodine pre tri godine kada su upali u sranja, nego se vratio letos kada je u klub ušao Bajatović?

Što nije ostao u Nišu nakon istorijske sezone (u kojoj su bili treći klub u Evropi po broju sviranih penala)? Ili je slučajno namirisao pad uticaja Tončeva?

Na kraju krajeva, lik otvoreno u svađi sa ljudima iz lože Radničkog govori kako će reći za sve nameštene utakmice koje je igrao, da bi par dana kasnije u izjavi za organe FSS rekao da je to krivo protumačeno ili da se zajebavao, štagod?

Neću da ulazim sad u teorije zavere, ali očigledno da on dobro pliva u nekim odnosima u našem fudbalu, i za razliku od mnogih drugih (Milojević, Stanojević, Milinković, Krunić, Rastavac, Nikolić, Vignjević, Rogan...) ne mora ići nigde van Srbje, niti mu bilo koja od tih opcija potrebna.

11
Naše livade / Odg: Superliga Srbije
« poslato: Jun 25, 2020, 11:39  »
pa došao je i taj Kamerunjanin  ::)  , Banjac


Najgore od svega je što se i u klub i u mejnstrim navijače uvukao neki bolestan osećaj samozadovoljstva, svi su bogzna kako oduševljeni i ubeđeni da smo najbolji, ali da nas samo sudije/Vučić sprečavaju da to budemo i praksi.


Kako drugačije objasniti kolektivnu histeriju i slavljenje igrača poput Bojana Ostojića, jedne klasične ling long veterančine koja se šlepa na iskustvo godinama, i hvata ljude na jeftine priče.

Ili ćelavog Miletića koji zbog priče sa onim preminulim dečkom ima kultni status na instagramu i GTR, iako je više puta pokazao kolika je rupa na desnom beku.

To su dve svete krave, igrači u koje ne smeš ni pipnuti, iako unutar ljušture grobarstva, srca, patetike i emocije nema apsolutno ništa vredno. Dobri igrači, ali za TSC, Čuku, Irtiš Pavlodar i Slaviju Mozir.12
Naše livade / Odg: Superliga Srbije
« poslato: Jun 24, 2020, 11:47  »
vala i previše smo uzeli kupova ovih godina, nije oglavu bio još jedan


Svaka čast Voši, jedino mi je žao što im trener nije neko ko zaslužuje a ne ovaj uber bot

13
Domaća i regionalna košarka / Odg: KK Crvena Zvezda 2019/2020
« poslato: Jun 23, 2020, 11:44  »
Landry Nnoko odlično rešenje (ako je stvarno potpisao), Zvezda zabataljuje ovaj old school put kojim je išla sa Štimcem i Kuzmićem i uzima centra za 21. vek.

Partizan tako gubi prednost koju je imao sa Mozlijem prošle sezone

14
Naše livade / Odg: FK Partizan 2019/2020
« poslato: Jun 16, 2020, 12:16  »
Nemate ovlašćenje da vidite linkove. <a href="http://www.sportski-forum.com/index.php?action=register">Registracija</a>&nbsp;ili&nbsp;<a href="http://www.sportski-forum.com/index.php?action=login">Prijava</a>

algoritam mi izbaci ovo... jedna od "tragedija" Partizana koje su prošle ispod radara, generalno svi smo bili zadovoljni tim prvim učešćem u LŠ, pa često zaboravljamo koliko smo bili blizu proleća u Evropi već tada, trebala nam je pobeda nad Marseljem za 3. mesto u grupi, a ovaj zicer Ilieva na kraju mi je tada skratio život taman koliko AZ jesenas i Augzburg par godina ranije.15
Naše livade / Odg: Superliga Srbije
« poslato: Jun 15, 2020, 04:38  »
nije to jedina kategorija u kojoj smo u vrhu. Mislim da smo liga sa najmanjim procentom efektivne igre tokom 90 minuta.


Ne sećam se tačno brojke, recimo da smo na oko 50 minuta fudbala, a ostalo su sve čekanja i seckanja, korneri, faulovi, auti itd... Za pohvalu svakako

Stranice: [1] 2 3 ... 176