Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - Dule Savic

Stranice: [1] 2 3 ... 257
1
Naše livade / Odg: FK Crvena zvezda 2023/24
« poslato: Novembar 28, 2023, 11:11  »
Zaista sam mislio da od ovog Bahara na klupi može da ispadne nešto dobro. Pristao je na terzićeve poluimbecile i sam je kriv. Jeste, igraćemo ligu šampiona sa ovakvim centarforom i ovakvim bekovima. Srećan put u Izrael. A terziću i ostalom ološu kada njihovim govnarskim patronima iz kriminalizovane službe dođe kraj - nadam se što skorije - od sveg srca želim Zabelu. Odavno prezasluženu. Tada i jedino tada se vraćam na stadion.

2
Naše livade / Odg: FK Crvena zvezda 2023/24
« poslato: Novembar 28, 2023, 08:03  »
Crvena zvezda (4-2-3-1): Glazer - Nedeljković, Dragović, Điga, Rodić - Stamenić, Mijailović - Bukari, Hvan, Ivanić - Endijaje.

Da, to je to. Skoro pa pogodnih.

3
Naše livade / Odg: FK Crvena zvezda 2023/24
« poslato: Novembar 28, 2023, 02:55  »
Pa dobro, to je moja neka projekcija na osnovu prethodnih utakmica, od kada je Bahar skapirao da možda i ne bi bilo toliko loše da na poziciji zadnjih veznih igraju zadnji vezni, a na poziciji bekova - bekovi.

4
Naše livade / Odg: FK Crvena zvezda 2023/24
« poslato: Novembar 28, 2023, 02:08  »
Naša igra ne uliva poverenje, mada ni ovi Švajcarci nisu bolji tim. Svejedno, očekujem nešto ofanzivniju varijantu 4-2-3-1 sa Djigom i Dragovićem na štoperu, malim Nedeljkovićem desno i hebenim Rodićem levo, ispred Stamenić i Kanga, a gore Ivanić, Hvan i Bukari, sa sve nesrećnim Ndiajeom u špicu. Verujem da ćemo primiti gol ali da ćemo i dati neki, pa šta nam bog da. Ako njih ne možemo da pobedimo onda zaista i ne zaslužujemo proleće u Evropi.

5
Reprezentativna takmičenja / Odg: Fudbalska reprezentacija Srbije
« poslato: Novembar 23, 2023, 09:40  »
Odličan Novaković, potpis. Kamo lepe sreće da u medijima imamo više pravih analitičara poput Novakovića a manje estradnih poput Bogdanovića.

6
Reprezentativna takmičenja / Odg: Fudbalska reprezentacija Srbije
« poslato: Novembar 21, 2023, 02:49  »
Sa ovim savezom i sa ovim igračima nekakvo čudo i nekakvu lepršavost može da očekuje samo neko ko nema veze sa fudbalom. Baš bih voleo da vidim toga trenerskog maga koji bi od ove grupe i sa ovom gamadi za vratom napravio Francusku. Jel mala stvar spojiti SP i EP (plus još plasirati se u A grupu lige nacija)? Ja mislim da nije. Jeste bila i mađarska u Budimpešti i Bugarska u Leskovcu ali mnogi zaboravljaju da je bio i Portugal u Lisabonu. Vidim da vrli poznavaoci na svim mrežama bruje te o lakoći grupe (kao da su ostale grupe nekakve grupe smrti, uglavnom je smehotres) te o sistemu kvalifikacija koji jeste lakši nego ranije. Šteta samo što to niko da objasni Poljacima, Šveđanima, Norvežanima i nekim drugim savezima koji rade i ulažu neuporedivo bolje i više od FSS. Ali ukoliko Piksi već toliko ne valja i nema pojma, to je najmanji problem. Ne sumnjam da i Džajić i ono drugo SNS đubre jedva čekaju da mu vide leđa. Nimalo ne sumnjam da imamo već spremne kudikamo kvalitetnije opcije koje čekaju u redu - Savo Milošević, Mladen Krstajić, Milorad Kosanović, Neško Milovanović...šteta samo što je Lalatović u međuvremenu našao angažman, mada ne sumnjam da bi se našlo rešenje.

7
Reprezentativna takmičenja / Odg: Fudbalska reprezentacija Srbije
« poslato: Novembar 20, 2023, 01:40  »
Tjah, ne vidim koja je grupa nekakva grupa smrti...evo recimo ova u kojoj je Hrvatska primera radi po čemu je jača. A Hrvati (ili recimo Italijani) još uvek nisu obezbedili plasman.

8
Reprezentativna takmičenja / Odg: Fudbalska reprezentacija Srbije
« poslato: Novembar 20, 2023, 11:56  »
I taj i takav "grozni" Piksi je spojio dva velika takmičenja (odveo nas na EP posle četvrt veka) i uveo u A grupu Lige nacija. Mislim da je Piksi nama najmanji problem. Imali smo mi selektore iz fudbalskih velesila poput Španije ili Holandije pa smo gubili od Azera ili Jermena ili već kojih indijanaca. Stvar je u tome što em imamo kriminalizovani savez em, objektivno, prilično limitiranu ekipu. Gde to igraju naši igrači? U kojim ligama? Saudijska Arabija, Austrija, Rusija, Turska, epizodisti u slabijim timovima petice osim donekle Vlahovića koji ima tu nesreću da mu je trener težak defanzivac. Ko su nama organizatori igre? Veteran Tadić koji je svoje najbolje dane već video i SMS koji se nikada na pravi način i nije uklopio u igru niti je bog zna šta za tu reprezentaciju ikada napravio. Godinama najbolji vezista Serije A koji se sad naplatio kod Arapa u pustinjskoj miki maus ligi za milijardere. Gudelj? Haha. Ovi ostali su rezrerve po engleskoj i sl. Odbrana tek da ne pričamo. Em nikako da istrče isti em igramo visoko pa onda primamo golove kao onaj juče. I nemamo više ni kvalitet u zadnjoj liniji kao svojevremeno sa Vidićem, Ivanovićem, Kolarovim i ostalim. I Blekiju i Pavloviću svaka čast ali daleko je to od takvog nivoa. O Babiću i Veljkoviću da ne pričamo. Ako se stvari postave tako videće se da ovo ipak jeste nekakav uspeh. I drugo, jučerašnja igra jeste bila očaj, naročito u drugom poluvremenu, ali ako treba da biram između Piksija i bunkeraša iz Đorićeve škole čega smo se nagledali onoliko - obe ruke za Piksija. On barem pokušava da igra nešto nalik fudbalu. Jeste da smo primili pregršt moronskih golova ali smo se bogami golova i nadavali. Ako ništa drugo barem ćemo na EP otići bez ikakve euforije.

9
Naše livade / Odg: FK Crvena zvezda 2023/24
« poslato: Oktobar 26, 2023, 05:53  »
Ne ide se bez para u kafanu, bez k. u svatove i bez bekova u LŠ.

10
Reprezentativna takmičenja / Odg: Fudbalska reprezentacija Srbije
« poslato: Oktobar 06, 2023, 01:45  »
Meni taj Mihailo Ristić nikada nije bio jasan. Još je napravio i nekakvu karijeru. Ne umem sebi da objasnim koju poziciju taj momak uopšte igra.

11
Naše livade / Odg: FK Crvena zvezda 2023/24
« poslato: Septembar 26, 2023, 09:28  »
Pa jedna ne bi svakako, koliko znam grobari bojkotuju zbog Vazure. A što se ovih drugih tiče, kada su već čekali 11 krvavih godina potpuno je svejedno, skandiraće mu na prvoj idućoj. Neće moći Terzić da pravi ujdurme baš pred svako kolo.

12
Naše livade / Odg: FK Crvena zvezda 2023/24
« poslato: Septembar 25, 2023, 03:24  »
Gomila gluposti kao i uvek pred svaki "derbi". Ovo smeće naravno treba posmatrati kroz prizmu Terzićevog ličnog kompleksa i "sukoba" sa FSS, čitaj sa Piksijem.

13
Naše livade / Odg: FK Crvena zvezda 2023/24
« poslato: Septembar 16, 2023, 08:11  »
Zaslužen poraz. Sramota od igre. Penal nije bio nijedan, pri čemu je za Zvezdu neuporedivo smešniji.

14
Naše livade / Odg: FK Crvena zvezda 2023/24
« poslato: Septembar 16, 2023, 07:04  »
Izgleda da smo pronašli novog Kulibalija. Ovo su platili 4 miliona. Ajde, nadajmo se da su ovo samo oni poslovični prvi mačići.

15
Naše livade / Odg: FK Crvena zvezda 2023/24
« poslato: Septembar 04, 2023, 12:12  »
Nemate ovlašćenje da vidite linkove. Registracija ili Prijava

evo i centarfora...nije baš impresivan CV.

Stranice: [1] 2 3 ... 257