Citat: Edvard Kulen Decembar 26, 2013, 08:35 Citat: bojangles Decembar 26, 2013, 02:36 Wild card susrete imaju #3 #6 (Mile @ Kucy?) te #4 i #5 (Tebald @ Hugo) na terenu boljeplasiranog koji u susret starta sa +1.Boduju se 4 wildcard susreta...Cijenjeni igrači, ajmo mišljenje. Za doigravanje, nastavak turnirskog principa kao do sad ili prelazak na playoff bracket?Ova ideja nije loša samo trebamo definirat koliko bodova se dobije za pogodak. Tipa 3 boda? Ja sam za, bit će napetije!
Citat: bojangles Decembar 26, 2013, 02:36 Wild card susrete imaju #3 #6 (Mile @ Kucy?) te #4 i #5 (Tebald @ Hugo) na terenu boljeplasiranog koji u susret starta sa +1.Boduju se 4 wildcard susreta...Cijenjeni igrači, ajmo mišljenje. Za doigravanje, nastavak turnirskog principa kao do sad ili prelazak na playoff bracket?
Wild card susrete imaju #3 #6 (Mile @ Kucy?) te #4 i #5 (Tebald @ Hugo) na terenu boljeplasiranog koji u susret starta sa +1.Boduju se 4 wildcard susreta...
de imajte malo obzira na nas koji pojma nemamo sto je qb rating, koji su raning bekovi i slicno. pobjeda, poraz i to je to.
Dobro to mi je malo pretjerano, ali pošto prilično intezivno pratim neće mi bit problem. Ako su drugi za neman ništa protiv