Autor Tema: Košarkaška liga Srbije  (Pročitano 430639 puta)

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
Odg: Košarkaška liga Srbije
« Odgovor #240 poslato: April 05, 2013, 06:39 »
jebote,ja vas forumaše ovdje smatram normalnim i ok momcima,al onda kolektivno pobudalite kad je KK Partizan u pitanju...

KK Partizan je nesto kao religija, al malo vece, nesto kao Muad'Dib Slobodnjacima, kad ti je od  sve preko glave dodje cetvrtak uvece upalis TV i imas sat i po vrhunski dozivljaj, muska borba, prsti na sve strane, 7 000 klicu kao jedan, nema predaje, pesna ne staje ni sekund ... taj sat i po uzivas u vrhunskoj pretstavi, ponekad pobedis,nekad izgubis, al znas da su se borili do zadnjeg daha, da su dali sve sto su imali i to te pravi ponosan i zadovoljan, nisu kalkulirali, nisu se stedeli,i to se ponavlja od cetvrka do cetvrtka, pa svi cekaju vikend, a ti cekas cetvrtak, i ceo ti taj dan prodje mislima na utakmicu uvece, a najvise volis petak nakon pobede, onda ides pola sata ranije na poso, da mozes na miru uz kafu da procitas sve moguce i nemoguce sajtove koje velicaju tvoje igrace, i nakon par godina shvatis da na prvom mestu ti je familija, na drugo par prijatelja na trece KK Partizan, oni te nikad ne iznveru i prevare. Zato nedamo da razne protuve kidisu na njega, moralni i stvarni liliputanci i nakaze hoce da udare na nas Partizan,e ne moze ...

Ja licno navijam za Partizan od kad znam za sebe, al samo vaterpolisti i kosarkasi imaju bezrezervnu podrsku, oni nikad ne grese i uvek su u pravu !!

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #241 poslato: April 05, 2013, 06:44 »
odličan post,samo on i dalje ne amnestira DV...Partizan je košarkaška institucija ovog dijela Europe,al dotični nije...ni najmanje...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #242 poslato: April 05, 2013, 06:49 »
odličan post,samo on i dalje ne amnestira DV...Partizan je košarkaška institucija ovog dijela Europe,al dotični nije...ni najmanje...

on je sastavni deo tog mozaika, i kad se udari Veliki Mag, udara se KKP, tako da niko ne sme ni na Duleta  8)

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #243 poslato: April 05, 2013, 06:56 »

on je sastavni deo tog mozaika, i kad se udari Veliki Mag, udara se KKP, tako da niko ne sme ni na Duleta  8)
osim onog Jovanovića,ili kak li se zove... :D
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #244 poslato: April 05, 2013, 07:04 »
I dobra reakcija rukovodstva:

Citat
Кошаркашки клуб Партизан мт:с, до даљњег, повлачи свог члана из Председништва лиге. Сматрамо да у оваквим околностима не видимо сврху нашег учешћа у даљем раду.

http://www.zurnal.rs/2013/04/05/partizan-do-daljnjeg-povlacimo-clana-iz-predsednistva-lige/index.html
« Poslednja izmena: April 05, 2013, 07:10 ramkens »

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #245 poslato: April 05, 2013, 07:08 »

Neko ko je dobio nagradu Aleskandar Gomeljski za najboljeg trenera u EL od strane EL i neko ko je stvorio dve trofejne srpske generacije (Divac, Danilović, Đorđević, Paspalj, a zatim i generaciju koja je uzela poslednju medalju, Krstić, Veličković, Tepić, Tripković, Perović) itekako je institucija. Kao što je i Murinjo institucija, čak i kada čupa uši ljudima sa Barsine klupe i laprda gluposti na konferencijama za štampu  :)
« Poslednja izmena: April 05, 2013, 07:29 ramkens »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #246 poslato: April 05, 2013, 07:54 »
da mozes na miru uz kafu da procitas sve moguce i nemoguce sajtove koje velicaju tvoje igrace

Ovo je jebeno dobar osjecaj! Preturis po 20 portala,sto domacih,a tek stranih i nema veze sto je skoro svudje isti tekst,zbog par recenica vrijedi,a jos kad nas stranci fale,ihaaaa  :clap:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #247 poslato: April 05, 2013, 09:56 »
jebote,ja vas forumaše ovdje smatram normalnim i ok momcima,al onda kolektivno pobudalite kad je KK Partizan u pitanju...

KK Partizan je nesto kao religija, al malo vece, nesto kao Muad'Dib Slobodnjacima, kad ti je od  sve preko glave dodje cetvrtak uvece upalis TV i imas sat i po vrhunski dozivljaj, muska borba, prsti na sve strane, 7 000 klicu kao jedan, nema predaje, pesna ne staje ni sekund ... taj sat i po uzivas u vrhunskoj pretstavi, ponekad pobedis,nekad izgubis, al znas da su se borili do zadnjeg daha, da su dali sve sto su imali i to te pravi ponosan i zadovoljan, nisu kalkulirali, nisu se stedeli,i to se ponavlja od cetvrka do cetvrtka, pa svi cekaju vikend, a ti cekas cetvrtak, i ceo ti taj dan prodje mislima na utakmicu uvece, a najvise volis petak nakon pobede, onda ides pola sata ranije na poso, da mozes na miru uz kafu da procitas sve moguce i nemoguce sajtove koje velicaju tvoje igrace, i nakon par godina shvatis da na prvom mestu ti je familija, na drugo par prijatelja na trece KK Partizan, oni te nikad ne iznveru i prevare. Zato nedamo da razne protuve kidisu na njega, moralni i stvarni liliputanci i nakaze hoce da udare na nas Partizan,e ne moze ...

Ja licno navijam za Partizan od kad znam za sebe, al samo vaterpolisti i kosarkasi imaju bezrezervnu podrsku, oni nikad ne grese i uvek su u pravu !!

sjajno  :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #248 poslato: April 05, 2013, 10:30 »
Brat Deneb sastavio bolje od Njegoša, Duška Radovića i Dostojevskog..... zajedno  :aplauz:

Moramo da uvedemo opciju ocenjivanja komentara, ovo bi bilo puno pluseva
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #249 poslato: April 05, 2013, 11:04 »
koci mislis da mi nemamo pojma sta pises po drugim forumima i kako ostrasceno naginjes ciganiji  :D :palica:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #250 poslato: April 06, 2013, 12:20 »
Izrečene "kazne":
http://www.kls.rs/saopstenja/Saopstenje_03.pdf
Ukratko, Vujošević kažnjen dva meča i novčano, Bertans kažnjen jedan meč i novčano  :kafa: . Todorić, Nelson, Subotić kažnjeni novčano, Crvena Zvezda kažnjena jednim mečom bez publike i novčano. Sudije suspendovane zbog neisključivanja Vujoševića posle štipanja i zbog nekažnjavanja Zvezdinih igrača posle ulaska sa klupe na teren.

Sve pošteno osim suspenzije Bertansa.

Pa naravno, šta očekujete od ciganskog saveza (i medija) :kafa:  

:smeh1: :aplauz: :aplauz: :aplauz:
« Poslednja izmena: April 06, 2013, 12:23 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #251 poslato: April 06, 2013, 12:30 »
koci mislis da mi nemamo pojma sta pises po drugim forumima i kako ostrasceno naginjes ciganiji  :D :palica:
ja stvarno nemam pojma sta pise po drugim forumima  ;)
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #252 poslato: April 06, 2013, 12:35 »
pa kada nema foruma na kojem nisi popio  :ban:

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #253 poslato: April 06, 2013, 12:19 »
ne laži ovaj napaćeni narod... :palica:
ne postoje "drugi forumi", već jedan jedini...moj matični...
a ak je "ostrašćeno naginjanje ciganiji" to što svako malo popljujem DV,onda neka bude... :D
debeli uštipak ionako stalno radi pizdarije,tako da to i ne iziskuje neki napor...
a budući da je u vašoj mladoj grobarskoj psihologiji mantra da svaki napad na uštipka (zapravo kritika,al i to je za vas napad) znači istodobno i napad na klub,a klub mogu napadat samo cigani i mrzitelji svega hrvatskog (ups - srpskog),jednadžba te dovede upravo do ovog tvog zaključka...tak da razumijem... :smeh3:

kao što ćeš i ti mene razumjet,da ću i dalje nastavit pisat isto,a da istodobno nijednu ružnu riječ neću reći na konto samog kluba...
samo čobana u njemu... ;)
« Poslednja izmena: April 06, 2013, 12:20 kosingas »

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #254 poslato: April 06, 2013, 12:46 »
Naginješ ti njima i u fudbalu.Po 100ti put ti kazem da ne moras da krijes navijacku pripadnost :D
Slobodno iskazi emocije.