jedno pitanje za grobare...
znate za ovaj "skandal" sa edinom,bolje receno njegov gaf,na kraju derbija.citam na nekim forumima npr na avangardi,a vala i kod bodija na forumu(da ne spominjem partizan net) da se coveku psuje sve zivo,iznose se najgore uvrede na njegov racun i sl.a sve zbog te greske.svako ko je upoznat sa njegovim radom u startu je mogao da pretpostavi da se covek prosto zeznuo,da nije obratio paznju na to sta se skandira,i da je mislio u fazonu poslusajte tu buku,a ne da je podrzao skandiranje i vredjanje partizana.uz sve to,dan-dva kasnije zamolio je neke od novinara koji imaju nalog na twiteru i fejsu(posto ne koristi drustvene mreze) da okace njegovo izvinjenje,da to nije namerno uradio,da mu je jako zao i sl.ali i dalje vecina komentara od grobara po tim nekim forumima je da mu psuju sve zivo i sl...
e sada ja vas pitam ili sam ja budala pa stvarno ne shvatak u cemu je toliki problem sto je covek pogresio(isto bih reagovao da je bilo ruznog skandiranja zvezdi,a on to rekao),pri tom se i izvinio, ili je toliki broj ljudi stvarno krajnje ostrascen da od komarca prave magarca,ne propustajuci da o coveku kazu sve najgre i da ga vredjaju na najgori nacin...
PS.nemoj molim vas da neko poredi edina sa tegijem,jer tegi nije napravio slucajno neku gresku,nego vodi svoj rat sa zvezdom,dok je ovaj covek nenamerno napravio gresku(lapsus) i izvinio se...