Autor Tema: KK Crvena zvezda 2012/2013  (Pročitano 254311 puta)

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2012/2013
« Odgovor #330 poslato: Oktobar 27, 2012, 12:06 »
Zvanično, zbog ženinog porođaja.

Ne verujem u gore navedenu informaciju, to bi bilo mnogo pičkasto.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #331 poslato: Oktobar 27, 2012, 12:08 »
Ne vjerujem ni ja,to mi glupo djeluje.

Valjda je otisao zbog porodjaja...kad bi trebao da se vrati? Kaze da je pri potpisivanju ugovora trazio te slobodne dane...
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #332 poslato: Oktobar 28, 2012, 09:28 »
Rasko jedan od boljih u Zvezdi, tako da mozda bolje da se ovaj ne vraca
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #333 poslato: Oktobar 28, 2012, 03:56 »
To je postavio jedan od urednika "mojacrvenazvezda" na tviteru... čisto da se zna...
ne brini znam da je poteklo sa zvezdaske strane,video sam vec i pre nego sto je ovde postavljena tu info...

otisao je kao sto rekose zbog porodjaja zene,to mu je prvo dete.zvanicno je receno da mu je to bila klauzula u ugovoru,da putuje u usa na porodjaj zene,a opet se na nekom zvezdaskom forumu javio lik koji je medju prvima objavio da almond ide,da mu je brat u bolnici sa savovicevim bratom,i da boris dolazi cesto kod brata,i da je on rekao i za almonda,a za brauna da je rekao da nije bilo nikakve klauzule,da je samo obavesto ljude iz kluba,i da su razmisljali i o tome da ga otpuste.
sve u svemu obe price mi deluju sasvim verovatno,ko ce ga znati...

sto se tice igre ovo nista ne valja.dobro je da smo dobili u skoplju,ali stvarno smo bili losi.sa puno padova,uz ocajan sut sa bacanja,sto nam se ponavlja od poceta lige,to je vecinom posledica psihe,jer realno imamo sasvim dobre sutere.nelson koji je prosle godine suturao bacanja oko 80% sada ne moze da ubaci bacanje,savovic je dobar suter,isto ne moze vola da ubode,covek je kroz karijeru imao od nekih 65% do 90% za bacanja,sada je na oko 50%,trojke sutira oko 16%,a kroz karijeru je isao od 22-3% do 37%,rasko katic je kod vas sutirao bacanja oko 75-80%,sada je na 50%.simonovic bacanja sutira nesto preko 50% tokom karijere je bio tu negde najcesce oko 70-75%,trojske je sutirao oko 32-37%, sada je na oko 28%. jasno je da svi su suterski nikada gori u karijeri bili. ocigledno su u velikom grcu i pod psiholoskim pritiskom.i oni uz trenerovu pomoc sami moraju sa tim da se izbore i da to prevazidju.
ovo za sada je lose,bezidejno potpuno u napadu,sa jako malo uigranih akcija.odbrana i dalje ima puno problema,iako je cinjenica da je u odnosu na prve dve utakmice sada dosta bolje.imamo puno problema u skoku,iako imamo atletski izuzetno dobru ekipu...
takodje mi se ni malo ne svidja sto vukoicic uopste ne koristi subotica i mitrovica,za njih i te kako ima mesta i uloga koju mogu da odigraju.nego nam pojedini igraci igraju po 30 i vise minuta.prosto da bi igrac odigrao celu utakmicu na viskom nivou,i da bi ceo tiom odrzavao visok ritam igre moras da vise menjas.to mi se kod vukoicica ne svidja.takodje mi se ne svidja sto rakocevic bespotrebno dugo drzi loptu u svojim rukama i nepotrebno se umara,pri tom on ne zna da kreira igru,pa trpi i cela nasa igra,a on onda nije svez za sut...
inace vuk je prvi put ove sezone odirao ono sto se od njega ocekuje...
« Poslednja izmena: Oktobar 28, 2012, 06:47 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #334 poslato: Novembar 04, 2012, 11:09 »
konacno 2 vezane pobede,istina protiv slabih protivnika,ali taj solnom i mzt su dobijali cibonu,makedonci u zg-u.tako da koliko god bili slabi treba biti sa njima oprezan i odraditi tu utakmicu.
zvezda je juce imala puno pozitivnih stvari u igri,ali i dalje su tu i negativne.nedovoljn dobra odbrana i zagradjivanje svog kosa,rakoc previse divlja,previse ima loptu u rukama,totalno bespotrebno,gubi snagu i koncentraciju za zavrsnicu.nikako mi nije jasno sta trener hoce sa tim rakocevim drzanjem lopte u rukama.
za nas jako bitna dobra igra skota i posebno vuka radivojevica,koji moze da bude x faktor za ovu ekipu,da povuce kada ekipa stane,da odigra dobru odbranu...simonovic i dalje van forme iako je na kraju dao koji poen.ali sada je dobio zadluzeno manju minutazu,i tako i treba da bude.dok ne popravi formu.
pozitivna stvar je i rola subotica.nadam se da ce dobiti i minutazu u tezim utakmicama.on moze 15-ak min jako fino da odradi,a prosle godine je cuvajuci macvana, pokazao da moze i jao dobru odbranu da odigra i na odlicnim igracima.

inace po meni je sramota da nam mladi igraci tako malo igraju,pa cveleta i mitorvica ubacuje na 2-3min do kraja.umesto da odigraju veci deo zadnje cetvrtine.pretpostavljam da mu je neka ideja da razigra starije igrace,koji su u grcu i van forme,ali kazem mladi moraju da dobiju minutazu.a cvele je pokazao i svojom igrom da to zasluzuje...

sada  bi morali da dobijemo francuze,pa derbi sa partizanom.partizan je favorit,ali jebi ga,ako imas muda stisni se i dobi partizan.naravno to nije ni malo lako,ali to moze da ti pokrene celu sezonu...
« Poslednja izmena: Novembar 04, 2012, 11:11 NenadBG »

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #335 poslato: Novembar 07, 2012, 03:54 »
Mene najviše nervira ono Rakočevo ulazak na po reketa skok šut sa zadrškom i onda kad misliš "Evo ga lagani koš"bude kratak i lopta mu ostane na prvom obruču pa se onda naši centri kidaju da iz popravnog polože! :udaraozid:

Ko je gledao zadnjih nekoliko utakmica zna o čemu pričam....to radi obavezno 4-5 puta po utakmici.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #336 poslato: Novembar 07, 2012, 07:35 »
Jel ima neko link za Zvezdu?

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #337 poslato: Novembar 07, 2012, 07:36 »
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #338 poslato: Novembar 07, 2012, 07:40 »

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #339 poslato: Novembar 07, 2012, 07:41 »
Важи.  :)
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #340 poslato: Novembar 07, 2012, 08:39 »
Joj Rakočeviću al divljaš pod stare dane! :censored:

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #341 poslato: Novembar 07, 2012, 09:11 »
Na kraju 93-73 deluje legano ali nije baš tako bilo u 3/4 su nam prišli na -4 odličan je za sada Skot...Rakočević uz svo divljanje i dalje vuče kad je teško... :aplauz:

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #342 poslato: Novembar 07, 2012, 09:17 »
Skot je bio odličan...

Tri pobjede zaredom, a sada ide derbi...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #343 poslato: Novembar 08, 2012, 10:56 »
Po 4 uzastopne vijesti o Orleanu na svim portalima...stvarno grobarski mediji  :D
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #344 poslato: Novembar 09, 2012, 09:45 »
nikako da napisem nesto pa cu sada "ukrasti" noletove postove i mikijev post sa mvp foruma.nadam se da se nece ljutiti...

Citat: Mickey
Da napišem koju reč kada su mi se slegli utisci od sinoć...
Prvo bih rekao da se nikako ne slažem sa prethodnicima,nikako nisam video utakmicu na isti način  B)
Francuzi su korektan tim,nikako indijanci,nikako zonska liga klubova.Imaju nekoliko veoma solidnih igrača i igraju vrlo korektnu odbranu,umeju da čitaju postavke napada i smatram da nikako neće biti topovska hrana u grupi.Istina je da su u napadu limitirani,pre svega zbog preteranog oslanjanja na šut za tri u pozicionom napadu.Njihov osnovni problem će biti kratka klupa,prosto kada uđu zamene to više nije isti tim.I ne samo to,sinoć su delovali prilično umorno u drugom poluvremenu i tada su počeli da padaju u igri i rezultatu i zbog manjka koncentracije i zbog manjka snage.
Zvezda je bila solidna,ako izuzmem početak i impresioniranost pojedinaca punim Pionirom.Tada je i bilo većina tih grešaka koje smo napravili,ostatak je većinom bio iz neke želje da se odigra organizovan i dug napad po svaku cenu gde smo imali previše pasova ili kako se to kaže "pas više".Tu je Orlean ukrao par lopti koje su letele kroz reket ili su pak spuštane na centre jer je razlika u masi i centimetrima bila očigledna u našu korist pa se to solidno koristilo ali par puta i pogrešilo u dodavanju.
Odbrana solidna u drugom poluvremenu uz konstataciju da se kod preuzimanja ne snalazimo baš najbolje (Savović posebno).Zonsku odbranu takođe treba da popravimo i da budemo malo raznovrsniji jer smo sinoć igrali isključivo 3in-2out sistem.Zanimljivo,Vlada se nije odlučio da koristi njegov specijalitet-kombinovanu odbranu.Kažem opet,solidno,borbeno i uz pomenute greške po meni svakako za dobru ocenu.
U skoku smo bili prisutni i taj segment polako popravljamo.
Što se napada tiče,mislim da smo još jednom pokazali da imamo razna rešenje i veliki broj igrača sa poenima u rukama.Bilo je dosta asistencija,nesebične kolektivne igre,što posebno volim da vidim.Napadački je tim dobro sastavljen.Na šutu mora još da se radi,posebno za tri poena,i voleo bih da i to "legne" što pre.Slobodnjake verujem da ćemo cele sezone izvoditi tu negde oko 70% što je slabašno,i tu imamo neki prostor za napredak jer je ovaj segment ekstremno bitan,posebno u egal utakmicama.
Vukoičića moram da pohvalim jer je shvatio da Simonović ne sme da ima toliku minutažu kao na početku sezone jer je definitivno igrač koji je trenutno u najlošijoj formi.Raduje me povratak Radivojevića,posebno volim ona njegova dodavanja iza leđa  :thumbup:
Navijanje vrlo korektno,bez incidenta,bučno i uz praćenje igre što se ranije dešavalo i da ne bude slučaj kada dođu Delije u halu.Meni je zasmetalo ono pominjanje Toleta,prosto me fudbal ne zanima previše (a posebno ne kada sam na košarkaškoj utakmici),ali ovo je demokratska zemlja pa svako ima pravo da iskaže svoje stavove.Bilo bi lepo da dolaze i na mečeve ABA lige,ali i to je stvar ličnog izbora...
Zadovoljan generalno...već sada ovo bolje izgleda nego ono brukanje na početku sezone !  :)