Anketa

Tole odlazi?

Sa srecom, vrijeme mu je...
5 (29.4%)
Tole resiste!
12 (70.6%)

Ukupno glasova: 17

Anketa završena: Septembar 22, 2013, 05:03

Autor Tema: Jelen Bunkerliga  (Pročitano 258184 puta)

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
Odg: Jelen Bunkerliga
« Odgovor #480 poslato: Avgust 25, 2013, 11:24 »
Izgleda otiso Tole

Rekoh ja pre sedam dana da je sve dogovoreno, a raja mi ne veruje ;)

Džabe se protestuje, smenu Karadžića je aminovao i FKP, samo je pitanje datuma  :)
« Poslednja izmena: Avgust 25, 2013, 11:26 Eurelijus Žukauskas »

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #481 poslato: Avgust 25, 2013, 11:31 »
Tole se vraća u Partizan! Savo ga menja u FSS.

Da se to desi pojedini bi skocili sa Brankovog mosta  :smeh3:   

Mada je to nemoguce, pogotovo ovo drugo, koliko znam Savo je kadar DS, tako da se ne kotira dobro
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #482 poslato: Avgust 25, 2013, 11:40 »
Pa šta ako je DS kadar? Uostalom, DS i SNS na jesen idu zajedno u vladu.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: Jelen Bunkerliga 2012/13
« Odgovor #483 poslato: Avgust 26, 2013, 12:57 »
Zvezdin gol iz ofsajda

Tole lopove!

narqavno da je lopov,i zato ce i odmah da leti,a ne na zimu.
inace evo kako clan toletove sudijske komisije,objasnjava kako nije ofsajd u toj situaciji(tamo negde oko 54min na snimku)...  :P

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=odntau5vb4o#t=3929[/youtube]

inace mito dobar ti avatar,samo mislim da bi bio jos efektniji da je npr tole potpuno go,lezi na krevetu,a samo preko njegove muskosti prebacen carsav...  :smeh1: :smeh1: :smeh1:
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
Odg: Jelen Bunkerliga 2012/13
« Odgovor #484 poslato: Avgust 26, 2013, 07:45 »
Zvezdin gol iz ofsajda

Tole lopove!

narqavno da je lopov,i zato ce i odmah da leti,a ne na zimu.

Ау, ал' си се осилио, помислио бих да ћеш да му идеш на кућу да га отераш. :smeh1:

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #485 poslato: Avgust 26, 2013, 08:23 »
  Tole me razočarao i kao grobar i kao komunista ovim svojim povlačanjem umesto da se izbori sa ciganskim ološem on na prvu malo veću dreku pristaje da se povuče u mirovinu na kraju polusezone, očekivao sam od iskusnog vuka da uđe u borbu do koske ali on ne pičkica povlači se pred Čovićem :smeh4:  Očekujem da službe sad iskopaju nekog kandidata koji neće upadati u oči ni jednoj strani kako bi se dobilo na vremenu i nastavilo po starom, najgore je što će ovaj naš ciganjski ološ da utripuje da su "pobedili" a dok se osvete Partizan će imati 5 bodova viška, očekujem da ove nedelje kupimo nekog iz Kruševca jer je postalo pravilo da kad neko odigra protiv nas dobro mi odmah kupimo igrača javora,jagodine kao da nismo znali za te momke do pre nedelju dana :zbunjen: 
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #486 poslato: Avgust 26, 2013, 09:46 »
Ajde da sacekamo prvo da zaista ode. Tom tipu ljudi ne treba verovati ama bas nista.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #487 poslato: Avgust 26, 2013, 10:31 »
  naravno da mu niko ne veruje u ovu priču, ide on zato što mora i što su mu muda već u fioci ali će i on i njegovi mentori svim sredstvima pokušati da to prolongiraju dok ne nađu adekvatnu zamenu, sad kad ministar sporta postane neutralni Ružić tek se svašta može očekivati

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #488 poslato: Avgust 26, 2013, 11:56 »

:D

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #489 poslato: Avgust 26, 2013, 12:07 »
Dzajic jeste yesterday man i nisam za to da on preuzme FSS. Na stranu sto sam ubedjen da bi bio neuporedivo bolji od Karadzica, ipak verujem da treba razmisljati na duze staze. Medjutim, koliko vidim, Dzajic je glavni kandidat.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #490 poslato: Avgust 26, 2013, 03:21 »
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=26&nav_id=746526

Citat
Ružić: Zašto Karadžić da ode?
IZVOR. B92 | AK
Potpredsednik Partizana Branko Ružić smatra da način na koji bi Tomislav Karadžić mogao da napusti mesto predsednika FSS neće pomoći srpskom fudbalu.

Karadžić je u nedelju saopštio da će se povući sa svoje funkcije nakon završetka jesenjeg dela sezone u JSL, a zbog "polarizacije odnosa" u srpskom fudbalu.

Ružić smatra da Karadžić nema razlog da naputi svoju funkciju, da ovaj način "borbe centara moći za prevlast u fudbalu" neće doneti dobro istom, te da će sve to veoma interesovati i UEFA.

"Nikada nisam bio za reaktivan odnos na pritisak ulice, linč ulice. Mislim da se to može rešiti normativnim principima i demokratskom procedurom. Ne vidim ni jedan razlog da gospodin Karadžić posegne za takvim aktom, ali ako je to njegov lični čin mogu samo da izrazim razumevanje. Nisam siguran da, ukoliko se na ovaj način neki centri moći bore za prevlast u fudbalu, da će doneti dobro našem fudbalu i spotu uopšte. Mislim da će UEFA biti veoma zainteresovana za ono što se dešava u Srbiji i da su negativni iskoraci već napravljeni", rekao je Ružić.

Čelnik Partizana smatra da bi eventualni naslednik Karadžića trebalo da bude čovek koji neće biti lični kandidat Partizana ili Crvene zvezde.

"Ono što bi svakako bilo najvažnije je da se nađe kandidat koji ima i kvalitet i intergritet i visok stepen prepoznatljivopsti i u svetskoj i evropskoj fudbalskoj federaciji i koji može da pomogne i srpskom fudbalu. Ukoliko se budemo delili na Zvezdine i Partizanove kandidate nećemo daleko dogurati. Ni prethodni kandidat, koji je još uvek predsednik, nije bio kandidat ni Partizana i Crvene zvezde i radio je za interes srpskog fudbala. Ako neko nov dolazi na to mesta, treba samo da unapredi ono što je ovaj Fudbalski savez na čelu sa gospodinom Karadžićem i gospodinom Zoranom Lakovićem već udario", zaključio je Ružić.

Portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski rekao je da klub iz Ljutice Bogdana trenutno nema komentar na najavljenu ostavku Karadžića, a da će istu da razmatra tek na sednici Upravnog odbora koja je zakazana za utorak u 17 časova.

Nikolovski je istakao da klub trenutno nema kandidaza za novog predsednika FSS, ali da će ga imati uskoro. Taj kandidat već ima podršku OFK Beograda, što je za B92 potvrdio predsednik UO kluba sa Karaburme Zvezdan Terzić.
eto ja ne bih imao nista protiv da dodje jos jedan takav koji nije zvezdin kandidat,isto tako kako tole nije bio partizanov,i da radi u korist zvezde,nista vise nego sto je tole radio u partizanovu korist(posto jelte on nije radio u korist partizana,nego srpskog fudbala,ni ovaj novi kandidat ne bi radio u zvezdinu korist)... :smeh4: :smeh4: :smeh4: :smeh4:

kakva budala ovaj ruzic,pa jel on misli da je kompletna javnost toliko bez mozga

http://www.mondo.rs/a609415/Sport/Fudbal/Ko-ce-posle-Toleta-i-kako-do-41-glasa.html

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=26&nav_id=746530

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=26&nav_id=746476

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #491 poslato: Avgust 26, 2013, 03:25 »
Pa imali ste to sa Miljanićem, Piksijem, Terzićem, za njih je Tole bio mala maca  :)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #492 poslato: Avgust 26, 2013, 03:27 »
  "plači mala plači ostao sam na rači" :smeh1:   tako izgleda ovo Ružićevo izlaganje, ne bih ja njega potcenio  :nono:  taj je premazan svim bojama i vrlo opasan igrač u mnogim poslovima
« Poslednja izmena: Avgust 26, 2013, 03:27 Blefer »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #493 poslato: Avgust 26, 2013, 03:33 »
Pa imali ste to sa Miljanićem, Piksijem, Terzićem, za njih je Tole bio mala maca  :)
u tvojoj glavi sve je moguce...

terza je bio blizak zvezdi,ali je bio svoj ili ofkov covek,ne zvezdin.sto se tice piksija i miljana: piksijev mandat -titule 3-1 za partizan(zvezda 2004, partizan 2002,2003 i 2005).miljanov mandat - titule 5-3 za partizan(zvezda 1995, 2000 i 2001, partizan 1993.1994,1996,1997 i 1999). pri cemu je za zadnje dve zvezdine titule u miljanovom madatu on zbog loseg zdravlja bio samo ikona,i apsolutno nije upravljao savezom.pamatenom je dosta sa ovim podatcima.ali kada neko nema svoje misljenje, pa podlegne grobarskoj propagandi,posebno sa razlicitih grobarskih foruma gde se razne bajke pricaju,onda je sve moguce...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #494 poslato: Avgust 26, 2013, 03:36 »
A ako je u Srbiji ostao bilo ko sa nedoumicama u vezi Karadziceve ostavke, dovoljno je da procita ove Ruziceve bljuvotine ili Bjekoviceve budalastine i bice mu sve belodano jasno.