Autor Tema: FK Partizan 2013/14  (Pročitano 404615 puta)

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2013/14
« Odgovor #270 poslato: Jul 17, 2013, 05:10 »
Gol u gostima može biti presudan!
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #271 poslato: Jul 17, 2013, 05:12 »
Ne treba previše pojačanja.

Slazem se.
Za preskakanje jermenskog prvaka zaista ne treba.

Kao ni za iskorak na domacem terenu,odnosno preskakanje 1/4 finala kupa.

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #272 poslato: Jul 17, 2013, 05:14 »
Ja pričam za titulu i igranje grupne faze EC-a, tj. o realnim mogućnostima  :)

Inače oglasio se Ivanov:

Citat
Nisam izdajnik, neka me kazne"  Izvor.                   B92, Beta |                    ĐN              Fudbaler Partizana Ivan Ivanov rekao je u sredu da neće imati nikakav problem ako ga klub kazni jer je izjavio da nije spreman da nastupi protiv Širaka.   
Starsportphoto height=430
Starsportphoto
"Danima se osećam loše, ne mogu da spavam i jedem i nisam sposoban da igram. Ukoliko u Partizanu smatraju da treba da me kazne, onda u redu, nemam problem s tim.""U Partizanu sam dve godine, ovom klubu sam dao mnogo i mislim da sam zaslužio da ne odigram ovaj meč, jer mi od toga zavisi dalja karijera", rekao je Ivanov novinarima u Gjurmiju.

Ivanov je rekao da još nije prodat švajcarskom Bazelu i da ne bi mogao da igra za taj klub u Ligi šampiona da je bio u timu protiv Širaka.

"Želim da vidim šta će biti s Bazelom, pa ako ne odem tamo, tu sam na raspolaganju jer imam ugovor još godinu dana. Da sam odigrao danas, za Švajcarce bih mogao da nastupam tek u grupnoj fazi Lige šampiona", naveo je Ivanov.

Generalni sekretar Partizana Darko Grubor rekao je da će se o kazni za Ivanova odlučivati tek kada se ekipa vrati u Beograd.

"I do mene su došle priče kako je Ivanov prodat, ali to nije istina. Pregovori se vode i videćemo da li će i kada biti završeni i na koji način. Do tada, Ivanov je naš igrač, a ovo što je uradio nije u redu, ali videćemo kakva će biti kazna kad se vratimo u Beograd", rekao je Grubor.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #273 poslato: Jul 17, 2013, 05:20 »
utakmica, a i situacija sa Ivanovim zaokružuju jedan ružan dan. Da li je moguće imamo ovakav odnos sa najboljim igračem, priča li neko sa njima, ima li uopšte kontakta između uprave i igrača  :zbunjen: .

Stvarno groteskna situacija. Sada će opet iskopati neko buđavu pozajmicu (ne bi me iznenadilo da opet iskoči Rnić kao dežurni dubler).

Kakav očaj.

Jedino je pozitivno što sam ubo 2-3 gola (priznajem, očekujući 0-2  :wacko: [size=78%])[/size]

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #274 poslato: Jul 17, 2013, 05:58 »
ako ovakav Partizan i ove godine uzme titulu u Srbiji, Zvezda i Vojvodina se mogu komotno ugasit, jer u tom slučaju svrhe nemaju... ;)
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #275 poslato: Jul 17, 2013, 06:31 »
Kad je zrijeb za treci krug ?  Dako nekako izbacimo ove Jermene i obezbijedimo jos koji mec u Evropi.
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #276 poslato: Jul 17, 2013, 06:40 »
Jeb'o invalide, ako bude neko došao do isečka kad Kovinjalo pokušava da nabode prezime onog Jermena što je ušao, neka kači odmah!!!

Mrkmekrdž! :uzbudjen: :rofl: :smeh1:

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #277 poslato: Jul 17, 2013, 07:07 »
Jeb'o invalide, ako bude neko došao do isečka kad Kovinjalo pokušava da nabode prezime onog Jermena što je ušao, neka kači odmah!!!

Mrkmekrdž! :uzbudjen: :rofl: :smeh1:
da bi na kraju malaksao u neuspješnom nabadanju izustio: "zvat ćemo ga Ari, što mu je i ime!!!"  :smeh1: :smeh1: :smeh1:
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #278 poslato: Jul 17, 2013, 08:50 »
ako ovakav Partizan i ove godine uzme titulu u Srbiji, Zvezda i Vojvodina se mogu komotno ugasit, jer u tom slučaju svrhe nemaju... ;)

Pa i mogu, i protiv ovakvog Partizana, ako ne bude pojačanja, a odu i Šćepović i Ivanov, su dve klase ispod.  :)

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #279 poslato: Jul 17, 2013, 11:31 »
Nisam siguran. Ovaj Partizan je daleko lošiji od svih prethodnih. Potencijal jeste tu, ali to nije dovoljno za ozbiljne rezultate.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #280 poslato: Jul 18, 2013, 12:41 »
Ne bih rekao, kako stvari stoje u odnosu na prošlu sezonu ne verujem da ćemo biti išta lošiji. Kako stvari stoje otišli su Ivanov, Miljković i Lazar. Bez Lazara smo bili i pola prošle sezone, a u drugoj polovini se oporavljao od povrede. A ja se još uvek nadam ostanku Šćepovića, zasad ga neće niko.

Za Stojkovića smo našli više nego adekvatnu zamenu. Lukač jeste nešto slabiji golman od njega, ali je prošle sezone posle Stojkovića bio najbolji golman u našoj ligi.

Grbić će biti solidno pojačanje, Gulan ništa manje koristan od Lole. A svi naši klinci koji su osnova tima su stariji godinu dana u odnosu na prošlu sezonu.

Znači naš posao je praktično da se dovede štoper koji koliko toliko može da odmeni Ivanova, i hitronogi napadač i bićemo na nivou od prošle sezone.

Ovaj prvi meč ne mora ništa da znači, kao što ne znači ništa recimo ni prvi Vojvodinin meč protiv maltežana.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
.
« Odgovor #281 poslato: Jul 18, 2013, 09:31 »
Svaka tebi cast. Ozbiljno. Pod uslovom da se ne zajebavas vec nekoliko godina :)
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #282 poslato: Jul 18, 2013, 10:05 »
mora biti da je zajebant...jednostavno, ne mogu povjerovat u drugo... :D

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #283 poslato: Jul 18, 2013, 10:36 »
vezeri  :udaraozid: , jebes to danas je derbi vosa-honved, rat pre, tokom i posle meca  :D

Van mreže Mile

• Starosedelac
  • Ugled: +143/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #284 poslato: Jul 18, 2013, 12:11 »
zasto rat? pa to bi trebala biti "bratska" utakmica.  ;)

a ove od jacquesa chiraca partizan rijesava u uzvratu...laganih 2-0 i prolazak...ne znam zasto samo zasto tolike frustracije.  :zbunjen: