Autor Tema: FK Crvena zvezda 2013/14  (Pročitano 491644 puta)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2013/14
« Odgovor #990 poslato: Novembar 02, 2013, 03:24 »
bilo je dosta olimpijakosovih juce na basketu.
a sto se tice ispomoci za tuce,mislim da je nasih i vise nego dovoljno za takve idiotske aktivnosti,da im stvarno nije potrebna pomoc...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #991 poslato: Novembar 02, 2013, 03:34 »
Meni je to bas bezveze, ali 'ajde, ne pripadam tzv. organizovanim navijacima pa valjda zato i nisam u stanju da razumem. Kako bilo, krecem u kafanu pa na stadion. Nisam optimista. Ali pozdravljam sve iskrene zvezdase odavde do Amerike i nadam se da ce ovi nasi mucenici danas ipak osvetlati obraz.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #992 poslato: Novembar 02, 2013, 03:35 »
Draga i ja krećemo put "kancelarije" za sat vremena  :D

radosana vest je da je juče zvezda izašla iz blokade od 1 000 000 evra !!!

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #993 poslato: Novembar 02, 2013, 05:46 »
Glede "vijanja po gradu", krenulo se već od prigradskih naselja...

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=11&dd=02&nav_category=16&nav_id=772791

Stravično. Odvratno. More, svi na okopavanje kukuruza, bando divljačka!!! 

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #994 poslato: Novembar 02, 2013, 09:07 »
Ovaj put sam poucen iskustvom od prosle godine, preko severa isao na istok. Pre godinu dana je malo falilo da dobijem betonski blok u glavu dok sam od pumpe isao ka istoku.
Kada vidis takve scene dodje ti da vise ne krocis na stadion.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #995 poslato: Novembar 02, 2013, 09:21 »

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=11&dd=02&nav_category=16&nav_id=772791

navijčka grupa HH tj grobari iz Obrenovca su uvek u nekim sranjima imali su već i poginullih u svojim redovima ali pameti dalje ne dolazi
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #996 poslato: Novembar 02, 2013, 10:16 »

navijčka grupa HH tj grobari iz Obrenovca su uvek u nekim sranjima imali su već i poginullih u svojim redovima ali pameti dalje ne dolazi

Čekaj bre, Pero, sigurno da oni nisu cvećke, ali NAŠI su im napravili sačekušu!!! Zbog čega? Zbog JEBENE ZASTAVE!!! I sada jedan momak leži u kritičnom stanju (mislim da sam negde pročitao da je naš!), a drugi je sa opasnim posekotinama na glavi takodje u urgentnom.

Svratih - posle ne znam koliko godina - na neki grobarski sajt, ne bih li saznao njihovu stranu priče, kad ono, čitam o "dužnosti čuvanja zastave", "zastava je svetinja" i, najneverovatnije, kako bi zastave trebalo "oduzeti onima koji nisu sposobni da ih čuvaju"!!!   :uzbudjen:

Totalni otkid i otkačenost od stvarnosti. Oni svi žive u nekom suludom versko-sektaškom univerzumu u kojem postoje mitovi, svetinje, relikvije... Bože me sakloni!

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #997 poslato: Novembar 02, 2013, 10:18 »
profo,tako ti je to u navijackom svetu...idi na sajt delija pa vidi koliko su to zatucani likovi...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #998 poslato: Novembar 02, 2013, 10:20 »

Čekaj bre, Pero, sigurno da oni nisu cvećke, ali NAŠI su im napravili sačekušu!!! Zbog čega? Zbog JEBENE ZASTAVE!!! I sada jedan momak leži u kritičnom stanju (mislim da sam negde pročitao da je naš!), a drugi je sa opasnim posekotinama na glavi takodje u urgentnom.

Svratih - posle ne znam koliko godina - na neki grobarski sajt, ne bih li saznao njihovu stranu priče, kad ono, čitam o "dužnosti čuvanja zastave", "zastava je svetinja" i, najneverovatnije, kako bi zastave trebalo "oduzeti onima koji nisu sposobni da ih čuvaju"!!!   :uzbudjen:

Totalni otkid i otkačenost od stvarnosti. Oni svi žive u nekom suludom versko-sektaškom univerzumu u kojem postoje mitovi, svetinje, relikvije... Bože me sakloni!

Sta tek reci za mentalne sklopove likova koji zbog zastave na smrt prebiju i izgaze covjeka...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #999 poslato: Novembar 02, 2013, 10:22 »
ne znamkoliko pratiš zbivanja na navijačkoj sceni Srbije ali ti iz HH su umešani u svako sranje i imaju izuzetno puno krvi na svojim rukama, nazivani su čak i eskadronom smrti a njihovi članovi su čak i na onim košarkaškim derbijima kad nije bilo delija napadali obične navijače i to ne onako sa par šamara nego gaženjem do iznemoglosti, nije ova sačekuša bila slučajna jer su svima bili trn u oku i eto nažalost moralo je da ponovo padne krv i da ponovo bude mrtvih a to nije prvi put ponavljam kad su ti tipovi u pitanju, da ne bude zabune takvih kretena ima ina zvezdinoj tribini poprilično i siguran sam da se neće nažalost na ovome završiti, uostalom ovo je treći navijač koji je poginuo u zadnjoj nedelji

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1000 poslato: Novembar 02, 2013, 10:25 »
profo,tako ti je to u navijackom svetu...idi na sajt delija pa vidi koliko su to zatucani likovi...

Tamo sam poslednji put bio, valjda, pre 7 godina, kada me je tip pod nickom "Kritičar" provalio da sam ja u stvari grobar jer "uvek pišem stvari koje su loše po tribinu" !!?!?   Majke mi.

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1001 poslato: Novembar 02, 2013, 10:26 »
Da li je taj momak ziv?

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1002 poslato: Novembar 02, 2013, 10:27 »
ne znamkoliko pratiš zbivanja na navijačkoj sceni Srbije ali ti iz HH su umešani u svako sranje i imaju izuzetno puno krvi na svojim rukama, nazivani su čak i eskadronom smrti a njihovi članovi su čak i na onim košarkaškim derbijima kad nije bilo delija napadali obične navijače i to ne onako sa par šamara nego gaženjem do iznemoglosti, nije ova sačekuša bila slučajna jer su svima bili trn u oku i eto nažalost moralo je da ponovo padne krv i da ponovo bude mrtvih a to nije prvi put ponavljam kad su ti tipovi u pitanju, da ne bude zabune takvih kretena ima ina zvezdinoj tribini poprilično i siguran sam da se neće nažalost na ovome završiti, uostalom ovo je treći navijač koji je poginuo u zadnjoj nedelji

OK, očigledno nemam pojma ko je ko, niti kakvi se repovi vuku iza njih. Ali, ipak... gadno je bre sve ovo, brate Pero. Gadno.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1003 poslato: Novembar 02, 2013, 10:37 »

gadno ali to traje već godinama i svi se prave ludi, zna se ko koga štiti ko koga reketira po Beogradu ali svi se prave ludi, za prošli vikend je član zemunskog klana ubio jednog od vođa UF tj radovaca jer su se sukobili oko reketiranja lokala ali se svi prave ludi i ćute o tome, nije čudo što se to dešava jer vučić ima svoje dačić svoje pa čak su i Čedu Jovanovića tukli a policija mu rekla da nije pametno da se kači sa navijačimaSrbija brale mad će Dule opet da kaže da preterujem

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1004 poslato: Novembar 02, 2013, 10:54 »

Sta tek reci za mentalne sklopove likova koji zbog zastave na smrt prebiju i izgaze covjeka...
pfc,na zalost mentalitet tih o kome ti pricas je isti kao onih o kojima profa prica.to je to.zastava se brani po svaku cenu,kao sto onaj ko napada je spreman po svaku cenu da je osvoji.na zalost i jedni i drugi su spremni da u tome oduzmu zivote clanovima suparnicke grupe...