Penal je glup ali je cist. Lopta ga je pogodila u ruku koja nije bila uz telo, promenila pravac, i otisla do golmana. Mnogo vise me interesuje situacija u nadoknadi prvog poluvremena, ali hocu prvo da vidim snimak. Kako bilo, pobeda vise nego zasluzena. Igra sasvim pristojna u prvom poluvremenu do gola, posle su nas pritisli, ali bez konkretnijih prilika. Drugo poluvreme je bilo otaljavanje. Milijas vise nego solidan, prvo gol iz penala (sto je za ovaj Zvezdin tim iz nekog razloga kao za druge gol iz slobodnog udarca sa 28m - udje svaki n-ti) a onda je iz kornera pogodio Mrdju u obrvu na startu drugog poluvremena. Mrdja je opet dao gol, ali je bio bezobrazan u dva navrata, morao je da da loptu prvo Kasalici a onda i rakicu jer su bili u idealnim pozicijama, ali ne, sivonja je morao oba puta da bude sebican i da gadja tribinu. Kasalica kriminalan, Nine za nijansu bolji od derbija kada je bio katastrofalan, ali daleko je to svetlosnim godinama od njegovog nivoa. Vratio se i muceni Krneta, odmah sam se setio njegove kreacije protiv istog protivnika pre dve godine, hladan znoj me oblio...sve u svemu, rutinska pobeda po losem vremenu i 15.000 ljudi. Idemo dalje, subota i Uzice.