evo male rekapitulacije dosadasnjeg prelaznog roka zvezde:
dovedeni :
1) luka milivojevic(rad) za 500k i 40% od narednog transfera(ono sto nisam siguran dal je rec o ukupnom iznosu buduceg transfera,ili se npr odbija ovaj iznos placenog obestecenja,to vazi i za sve buduce procente,ne znam tacno kako su ugovarani i dogovarani)
2) mladenovic iz borca za 300k i 35% od naredne prodaje(pri cemu je procenat dosta visok,ali po istim informacijama procenat je visok zato sto se na taj nacin prebio dug prema borcu za mugosu i lazovica)
3) perovica kao slobodnog igraca
4 i 5) maksimovic i kasalica iz slobode za 500k i 20% za kasalicu,a 25% za maksimovica od buduce prodaje.
6) tosic se vratio iz betisa(po meni treba sa njim obaviti razgovor i videti da se revidira ugovor da za male pare moze da ide,jer iskoristio je tu klauzulu i brze bolje se vratio,treba iskoristiti priliku)
7) trifunovic se vratio valjda iz uzbekistana,ne znam zasto ga nisu otkupili,gde je zapelo,pricalo se da ga sigurno otkupljuju,posto imaju para,a bio im je najbolji strelac,uz to su za male pare mogli da ga dobiju,pa mi nije najjasnije zasto to nije realizovano.takodje verujem da mozda on nece ni konkuristai za tim,tj da ce gledati da mu se odmah nadje drugi angazman i da se proda
uz to prebaceni su krneta(92godiste),ozegovic(94) i djurickovic (91) u prvi tim.a na pocetak priprema iz gane dolazi spic na probu nathaniel asamoah 90-o godiste.vazi za talenta,debitovao u a selekciji.videcemo dal icemu vredi,dobro je da dolazi na probu,da se ne kupuje macka u dzaku.
za sada su otisli:
1) mezenga-raskinuta pozajmica,vratio se u flamengo,ima informacija da ga zovu iz turske ekipa orduspor,u kojoj je on vec igrao na pozajmici,i u drugoj tuskoj ligi bio prvi strelac lige(to mu je do sada jedina u kontinuitetu i dobro origrana seniorska sezona).sada su oni u prvoj turskoj ligi,a vodi ih hektor kuper.
2)adi- u dalijen iz kine(kina postaje polako obecana zemlja za nase igrace) za 1,7mil eura bez rata, od cega navodno 1,53mil ide zvezdi
3) kaludjerovic u kineski incon za 800k, od cega zvezdi ide 710k,takodje bez ikakvih rata
znaci do sada smo potrosili oko 1,3mil,od cega naravno ne ide sve odmah,a zaradili smo oko 2,2mil,i to bi trebalo u najskorije vreme da legne na nas racun.
naravno ima jos puno igraca koji treba da idu-trifunovic,kovacevic,kadu,jeremic,savio, ignjatijevic,reljic,vilotic,vrlo brzo ce se znati i da li je mihajlovic na tom spisku(videce se na pocetku priprema moze li na njega da se racuna,posle preduge pauze zbog povrede,ili da se definitivno otpisuje),a moglo bi da se desi ako bude ponude da ode i dimitrijevic.
sve u svemu od nabrojanih nesto para bi moglo da se uzme za trifunovica,kovacevica,kadu,vilotica i dimitrijevica ako se desi da bude ponude.naravno nisu to neke pare,ali moze da se nakupi od njihovih transfera.za ostale se ne moze nista ocekivati,i bilo bi odlicno kad bi mogli da raskinemo sporazumno ugovore,bez ikakvih buducih finansijskih obaveza...