Autor Tema: Premier League - Engleska  (Pročitano 370175 puta)

Van mreže Edvard Kulen

• Starosedelac
  • Ugled: +145/-113
    • Pogledaj profil
Odg: Premier League - Engleska
« Odgovor #180 poslato: Decembar 12, 2012, 12:06 »
Ovaj novi trener Rodgers mi se jako dopada, samo treba mu vremena da popravi sve pizdarije koje su vlasnici i treneri radili prije njega.

Van mreže Mile

• Starosedelac
  • Ugled: +143/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #181 poslato: Decembar 12, 2012, 12:59 »
To su izgubili u Liga Kupu za koji niko ne mari. Da je sramota, je....ali to je natjecanje totalno bezveze - pogotovo za ove premier ekipe koji igraju na nekoliko frontova.Nazad na tehnologiju i zasto se FIFA i UEFA opiru tome. Normalno da se stare guzonje opiru svakoj promjeni. Do sada je bilo dobro, islo se na kongrese, pilo, zderalo, pusilo i jebalo po svakom kutu zemaljske kugle i nitko te nije nista pitai. E sada, odjednom su oni u centru paznje i treba donet neku odluku koja ce generalno utjecat na igru - eh, nije im to bas po volji. Pa onda kao fol izgovori kako ce usporit igru, blah, blah, blah. Neka se samo okrenu preko Atlantika i vide kako su to Ameri uveli u svoj football - to se poprilino brzo sve vidi (sudac ima pokraj terena TV ekran na kojem gleda snimku) i odluka se donese. Kad se vec tolike pare okrecu, zasto da se jednom glupom greskom (offside ili nepostojeci penal) nesto odluci, ako vec postoki tehnologija koja moze pomoci?

Van mreže Edvard Kulen

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #182 poslato: Decembar 12, 2012, 01:14 »
Da ne mare, nebi igrali s prvim sastavom. I nebi skakao ko lud Wenger kad su izjednačili u posljednjim minutama. Jednostavno su loši, Cazorla se ispuhao, umorio i nema više ničega. Nema tu leba bojim se.

A zašto se toliko odupiru tehnologiju stvarno ne mogu shvatit. Nema nijednog logičkog razloga ovakvom protivljenju bilo kakvoj vrsti tehnologije. Tko zna kakve se tu mutne igre vode, tipa Blatter i Platini sjede na balkonu, puše cigare i igraju čovječe ne ljuti se, pobjednik bira 2 polufinalista LP.

Van mreže Dejan NS

• Matori član
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #183 poslato: Decembar 12, 2012, 11:22 »
In Arsene - We Trust.Stvarno, nije mi jasno ko "normalan" može da trpi njegovo prodavanje magle koje traje već oho-ho godina?Kapiram ja da on i Uprava tu itekako dobro zarade...ali gde su trofeji?
Nina i Nađa

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #184 poslato: Decembar 12, 2012, 12:44 »
ima jedan sjajan tekst danas objavljen u Daily Mailu, koji objasnjava svu pogubnost sportske politike Arsenala i koliko je bedan izgovor za nedostatak trofeja u tome sto je Arsenal pravio novi stadion, pa nije imao para za transfere.
Junajted je od 1995. godine u nekoliko navrata radio rekonstrukcije Old Traforda i prosirio kapacitet stadiona za vise od 32.000 sedecih mesta  :eek: Za to vreme osvojili su mnogo trofeja i postali klub sa najvise titula sampiona Engleske, sto je pre manje od 25 godina izgledalo kao nemoguca misija. Pored toga danas imaju stadion kapaciteta od preko 77.000 mesta i najjaci fudbalski brend na svetu
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #185 poslato: Decembar 12, 2012, 01:07 »
Junajted nije imao tu nesrecu da im za vratom konstantno sedi severnolondonska opstina koja nije dozvoljavala bilo kakvo prosirenje Hajberija. Zato je Arsenal morao da gradi potpuno nov supermoderni stadion i to na samo 500 m od starog (?!). A to je neuporedivo veci udarac na budzet kluba od sukcesivnih prosirivanja na po desetak godina, neka laprda "ugledni" Daily Mail sta hoce. Kako bilo, Arsen Venger je za taj klub zaradio ogromne pare i dok tako bude bilo nece imati problema sa menadzmentom. Sa navijacima je druga prica. Sto se mene tice, on godinama sa neuporedivo manjim budzetom za kupovinu od konkurencije uspeva da je u top 3 najjace lige na svetu. Zao je i meni sto nema trofeja, ali koliko para toliko muzike. Odnosno, mnogo vise i mnogo lepsu muziku svira Venger u odnosu na raspolozivi novac. I svaka mu cast na tome.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Dejan NS

• Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #186 poslato: Decembar 12, 2012, 02:02 »
Ako su se Wengeru do pre par godina mogli "oprostiti" loši rezultati zbog malog budžeta, onda to sada uoipšte ne važi...Wenger već drugo leto ima na raspolaganju (i potrošio je) 50-ak miliona funti.Ključno pitanje je na "kakve" igrače? Podolski,Santi,Giroud,Alex-Chebrelean,Gervinho sigurno nisu igrači za trofeje.
Nina i Nađa

Van mreže Losmi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #187 poslato: Decembar 12, 2012, 03:16 »
Junajted nije imao tu nesrecu da im za vratom konstantno sedi severnolondonska opstina koja nije dozvoljavala bilo kakvo prosirenje Hajberija. Zato je Arsenal morao da gradi potpuno nov supermoderni stadion i to na samo 500 m od starog (?!). A to je neuporedivo veci udarac na budzet kluba od sukcesivnih prosirivanja na po desetak godina, neka laprda "ugledni" Daily Mail sta hoce. Kako bilo, Arsen Venger je za taj klub zaradio ogromne pare i dok tako bude bilo nece imati problema sa menadzmentom. Sa navijacima je druga prica. Sto se mene tice, on godinama sa neuporedivo manjim budzetom za kupovinu od konkurencije uspeva da je u top 3 najjace lige na svetu. Zao je i meni sto nema trofeja, ali koliko para toliko muzike. Odnosno, mnogo vise i mnogo lepsu muziku svira Venger u odnosu na raspolozivi novac. I svaka mu cast na tome.

u parama je ocigledno najveci problem.

Arsenal je ispao iz sportskog koloseka, on je vec godinama kao najsurovija privatna kompanija koja kalkulise sportskim rezultatima zarad finansijske dobiti. Za mene je to sa stanovista sporta katastrofa.

I ta prica oko severnolondonske opstine i navodnog kocenja prosirenja je dosta diskutabilna. Negde stoji da nisu dozvoljavali, negde se provlace informacije da je to bilo moguce, ali je bilo ekonomski nelogicno, pa su se opet zbog para oni odlucili da naprave novi stadion. Sve u svemu, ne osvojiti nijedan trofej i brukati se na sportskom planu, samo zato da bi gazde bile u plusu - ne bih bio u kozi navijaca tog kluba

Van mreže Losmi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #188 poslato: Decembar 12, 2012, 03:23 »
Ove sezone bilans transfera je sledeci (Kupljeno 37,8 miliona funti; prodato za 49.7 miliona funti)
Prosle sezone jos gore 59,4 zaradili, 56,9 potrosili
pre dve godine su bili jos tragicniji svega 8,8 miliona zaradili (najvise doneo Eduardo prodajom u Sahtjor), a potrosili 21 milion.
Jedino je stvarno pre tri godine napravljen ekonomski veliki posao kada je ukupna plus bio vise od 30 miliona (prodaja Adebayora i Kolo Turea u City)

ove sifre su samo bedan izgovor za klub koji je trophyless punih 8 godina

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #189 poslato: Decembar 12, 2012, 03:46 »
Ove sezone bilans transfera je sledeci (Kupljeno 37,8 miliona funti; prodato za 49.7 miliona funti)
pre dve godine su bili jos tragicniji svega 8,8 miliona zaradili (najvise doneo Eduardo prodajom u Sahtjor), a potrosili 21 milion.
Jedino je stvarno pre tri godine napravljen ekonomski veliki posao kada je ukupna plus bio vise od 30 miliona (prodaja Adebayora i Kolo Turea u City)

Šta reći tek za Liverpul?

Ajde imaju tu LBK iz 2005 ali suva k....od 1990 u domaćem prvenstvu....a iz godine u godinu sve se više urušavaju i rezultatski i ekonomski...sad su odustali i od novog stadiona..

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #190 poslato: Decembar 12, 2012, 03:51 »
ladja, ovo za opstinu je provereno. A racunica uopste nije teska - 39000 (Hajberi) vs 65000 (Emirates).
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Dejan NS

• Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #191 poslato: Decembar 12, 2012, 07:24 »

Ja sam negde procitao podatak da su ovog leta potrosili 50 miliona funti.
I te silne novce su "bacili" na Podolskog, Girouda i Santi Cazorlu.
Igraci taman za trofeje u Engleskoj.....ali kad bi se zajebavali...
Nina i Nađa

Van mreže Hugo

• Starosedelac
  • Ugled: +123/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #192 poslato: Decembar 13, 2012, 12:03 »
jebemu potone arsenal ko zvezda... ja sam ipak da arsene ostane do kraja sezone i da se onda podvuce crta i donesu odluke. smjenjivat trenera usred sezone je ipak za nizerazredne klubove...
I'm at the age where every new word that I learn is a word I didn't need anyway.

Van mreže Dejan NS

• Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #193 poslato: Decembar 13, 2012, 09:31 »
jebemu potone arsenal ko zvezda... ja sam ipak da arsene ostane do kraja sezone i da se onda podvuce crta i donesu odluke. smjenjivat trenera usred sezone je ipak za nizerazredne klubove...
:smeh3:
Nina i Nađa

Van mreže Edvard Kulen

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #194 poslato: Decembar 15, 2012, 04:23 »
Strašno igra United. Masakrirat će Sunderland. Nakon 25 min. 2-0 je, moglo je biti 5 bez problema.