Citat: Laki Septembar 15, 2014, 11:33 Ameri su FENOMENALNI, prosečno su mladji od naših, a takve atlete sa takvim predispozicijama stvarno ne videh. Ubedjen sam da su im tu došli Lebron i ostali da bi situacija bila potpuno drugačija. Ovako pravilno rasporedjeni minuti, besprekoran učinak na trerenu svakog pojedinca, i nema, što je možda i najbitnija stvar, sujete i nadmenosti. Timski su odigrali neverovatno, i pitam se da li će ikada neko moći da nadmaši ovo što su oni uradili do sada.Nebi bilo +40 nego +60.
Ameri su FENOMENALNI, prosečno su mladji od naših, a takve atlete sa takvim predispozicijama stvarno ne videh. Ubedjen sam da su im tu došli Lebron i ostali da bi situacija bila potpuno drugačija. Ovako pravilno rasporedjeni minuti, besprekoran učinak na trerenu svakog pojedinca, i nema, što je možda i najbitnija stvar, sujete i nadmenosti. Timski su odigrali neverovatno, i pitam se da li će ikada neko moći da nadmaši ovo što su oni uradili do sada.
23345 RazlikeKoliko su dobili Turke 2010?
Bili su milosrdni prema svima.
Gledam sad ovih TOP 10 poteza prvenstva i sve mi je fenomenalno, ali nikako mi nije jasno kako je ovo zakucavanje Farida potez prvenstva. Sami Ameri su imali milion boljih zakucavanja, pa i Kalinićevo posterizovanje Burusisa bolje od ovoga, ali ajde..[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=RioqZZi6j2o[/youtube]