Autor Tema: FK Backa Backa Palanka  (Pročitano 352084 puta)

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
Odg: FK Backa Backa Palanka
« Odgovor #360 poslato: April 09, 2015, 12:30 »
10 kola

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #361 poslato: April 11, 2015, 05:30 »
Bačka - Proleter 1:0.  :rock:

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #362 poslato: April 13, 2015, 07:07 »
Marjan, na forumu FK Bačke:

Sta su nam mane ili sta ne radimo dobro..? [/size]1.Sporo i sa mnogo muka teku pripreme oko zakazivanja izborne skupstine kluba a ona je najzad zakazana za cetvrtak u 18.h 16.aprila na kojoj ce biti izabran novi predsednik kluba i novi ojacani upravni odbor2.Marketing --tu smo najtanji .!!! sem vas koji posecujete nas forum i razne sajtove mi iz kluba ne radimo nista na marketingu a samim tim ne ostvarujemo ni zeljene prihode za klub ...3.Aplicirali smo zajeddno sa lokalnom samoupravom za dobijanje terena sa vestackom travom od FSS u poslednji cas za one koji nemaju informacija na prostoru Vojvodine FSS donira tri terena velikih dimenzija sa vestackom travom i ako ove godine to dobijemo bice to veliki uspeh i mogucnost treniranja svih 12 meseci planira se da se postavi paralelno pored terena na Krilim Krajine a onda ce opet biti muka termina na njemu a ako se ne dobije ove godine bice Marjan nije hteo da to izgura ( ovo pisem ne da bi se pravdao vec da budete informisani ) ... 4.Rad sa mladjim selekcijama dace pun rezultat u srednjoraocnom radu od 4 do 8 godina a tek ove godine smo poceli da od strane opstinskog fudbalskog saveza finansiramo takmicenje Pred pionira,petlica i pionira kroz okupljanja -selektiranja utakmica talentovanih igraca npr. reprezentacija 2003.g iz cele opstine i okoline protiv Backe i slicno ..a to mora da se radi svakog meseca jer deca brze napreduju ...5.zajednici strateski plan Backe i CSK nije do kraja dogovoren a mnogo je bitan ...6.Sporo idu dogovori sa lokalnom samupravom oko ucesca u finansiranju kluba a nadam se da od ove skupstine u cetvrtak ce i ta dilema biti resena 7.Moramo se pripremiti za privatizaciju kluba kroz javno-privatno partnerstvo ..kako to ja vidim ...lokalna samuprava je vlasnik 51% kluba a 49% kluba je privatno partnerstvo ..sto znaci nema ucesca u radu kluba zbog imovine kluba ,zemljista i slicno vec samo kroz rezultate rada u samom klubu ,mora se postici stopa profitabilnosti u klubu te se onda najmanje 51% koliko je vlasnistvo Opstine reinvestira u klub a eventualno preostali deo moze biti predmet neke dividende ulagacima ...ovo je jedini put bar ga ja tako vidim da klub radi i zivi u saveznom stepenu takmicenja ...8.sklapanje ugovora sa sponzorima i donatorima ---tu smo jako malo uradili a pradamo se i "lazemo" opravdavamo teskom situacijom u privredi ...9.Profesionalizacija igraca --stipendijski i profesionalni ugovori ...sem par igraca vecina su amateri ,moje najvece razocarenje ce biti ako nam veca grupa igraca ode u Kanadu pocetkom maja ,ja mogu da ih razumem ali ne mogu da ih opravdam za ovakav eventualni potez ...o tome sam dugo pricao sa Miletom Pacetom a on je nase dileme i napisao na forumu 10.Rad na podizanju kulta Backe kao kluba ...i pored svih ovih uspeha postoje odredjeni ljudi koji su zavidni i sujetni ...na zalost ...svima treba omoguciti da budu deo Backe naravno u skladu sa mogucnostima Ala sam vas udavio razmisljanjima i dugim tekstom ali verujte mi da sam sve ovo hteo da podelim sa vama koji volite Backu sportski pozdrav

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #363 poslato: April 15, 2015, 05:37 »
Pobeda u Uzicu protiv Jedinstva 0:1  :aplauz: :aplauz: :aplauz: , sesti uzastopni mec bez poraza, 5 pobeda i jedan remi

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #364 poslato: April 15, 2015, 11:37 »
 :uzbudjen: :uzbudjen: :uzbudjen:

Gazi!

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #365 poslato: April 18, 2015, 02:17 »
sutra se ne placa karta za istocnu tribinu, taman kada je dosao moj red da brata castim kartom  ::)

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #366 poslato: April 18, 2015, 02:29 »
Častićeš pivo, ne boj se.

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #367 poslato: April 19, 2015, 07:15 »
Jos jedna pobeda :clap: :clap: :clap:  protiv Sindjelica rutinskih 2:0

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #368 poslato: April 21, 2015, 12:25 »
Livadimo sve redom.  :slavi:

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #369 poslato: April 21, 2015, 01:07 »
Sad protiv djembinih, valjda ce nam vratiti 3 boda koja smo im dali, das im da ne ispadnu da malo krenu kad ono opet su u gabuli  :udaraozid: :udaraozid: :udaraozid:

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #370 poslato: April 25, 2015, 09:27 »
0:0 u Sapcu prekinuli smo niz od 5 pobeda ali  i dalje imamo niz od osam meceva bez poraza, u sredu derbi sa Javorom
« Poslednja izmena: April 25, 2015, 09:27 srdjan dimitric »

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #371 poslato: April 29, 2015, 07:27 »
2:2 sa Javorom posle oružane pljačke.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #372 poslato: April 29, 2015, 08:00 »
2:2 sa Javorom posle oružane pljačke.

Šta je bilo?

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #373 poslato: April 29, 2015, 08:04 »
Bilo je svega.

Prvo poništen gol zbog ofsajda, iako mi dečko (ne moj  :D  ) koji je u liniji bio kaže da je naš igrač bio metar iznad odbrambenog. Kriterijum kod suđenja faulova i dodele kartona žalostan, Ađuru trebao dobiti drugi žuti, Miloviću nije dao žuti, nema slobodnjaka na 20-25m od njihovog gola, jer imamo Vesu, dva puta nije pustio prednost, a bili smo u polukontri/kontri, sitni faulovi...

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #374 poslato: April 29, 2015, 09:09 »
 i na kraju svira kraj kada idemo u kontru tri na dva, bilo smo bolji, sto se tice utakmice dugo nisam gledao bolju, ne bi se postidela ni super liga. 2000+ gledalaca, video sam registracije indjije, vukovara, sida, stare pazove