Autor Tema: ABA liga 2014/2015  (Pročitano 216395 puta)

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
Odg: ABA liga 2014/2015
« Odgovor #840 poslato: April 20, 2015, 12:19 »
Atmosfera bolja nego juče, ali generalno nije to to.
Slike sutra.

Mnogo negativne energije, mnogi frustracija, mnogo zle krvi, mnogo teško bilo ovo za gledati.
Čestitam na pobedi, apsolutno zasluženo.

Parter B je bio moje odredište. Dosta dobrih i ponatih likova se okupilo.

PS: Iz pouzdanog izvora sam čuo da KK Partizan ni jednu jednu kaznu u ABA ligi nije platio u predhodne tri sezone.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #841 poslato: April 20, 2015, 12:22 »
DV: Hvala državi na pomoći tokom sezone. (majka ironija, uvijek sam je obožavao)
DV: Svakom zlu dođe kraj, pa neće ni ovo dugo (šta reći, izgubio je jednu seriju i odmah govori kako smo mi zlo)

Neću više o njemu. U Partizanu sam tokom sezone jedino poštovao Gagija i večeras je pokazao da je veliki gospodin, na kog bi trebao njegov trener da se ugleda. Momak je bez dileme zaslužio da se nađe u 12 za EP.

Što se nas tiče, konačno je i Radonja pokazao šta zna. Đenka i Vilijams  :klanja: :klanja: , a Mitrović je sa onom izjavom da mu je žao što ovo nije finale i što oba kluba neće igrati u Evroligi opet pokazao kako treba kapiten da se ponaša..

Pobjednik ovog polufinala: Crvena zvezda
Gubitnik: Partizan
Najbolji igra: Đenka
Najveća gospoda: kapiteni Mitrović i Milosavljević--

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #842 poslato: April 20, 2015, 12:24 »
Dobro.Znači, ne možeš (ili nećeš) da mi odgovoriš na najjednostavnije pitanje. Sme li navijač kluba čiji je predsednik NČ da komentariše ponašanje DV?
Ili, sme li navijač OKK Beograd da komentariše tog paćenika? 

Ili se ovde radi o klasičnom domaćem izumu: šta ti imaš meni da pričaš o mojima, kada su tvoji još veći zlotvori? I onda niko ne sme ni o kome da priča.

More, zabole me. Šta, kao sad treba da se ložim sa ucveljenim grobarima na temu "gospodin"? E, paz da neću! Pacijent je večeras definitivno odradio uput za Lazu. Još ona šorka u tunelu - ko kec na deset! Dobri Luka daje najkorektniju moguću izjavu - "žao mi je da Partizan nije u finalu... ali to je sport" i onda KABOOM, PRC, ŠLJUC! Dulo kreće sos pesnice, kornjače ga sputavaju... a uskoro će se tu pojaviti i bolničari iz Laze. Znaju oni kako treba sa takvima.

Slavlje može da počne.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #843 poslato: April 20, 2015, 12:27 »
Dunjić nema šta da traži na tom mestu. Nije prvi put da se D.V. isprovocira na najprimitivniji, prostački i divljački način.
Ona jajara, vlasnik Telegrafa ga je gadjao loptom.
Ništa tu nije slučajno.
Orkestrirani napadi iz kuhinje mafijaške pudlice traju već treću sezonu.

« Poslednja izmena: April 20, 2015, 12:29 Laki »
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #844 poslato: April 20, 2015, 12:28 »
Sme, ali se za takve ljudi kazu da su licimeri. Nije tako nepoznata osobina za tebe, jel?
Nenade, veruj mi da si poslednja osoba koja je pozvana da mi daje savete.
Oprem dobro

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #845 poslato: April 20, 2015, 12:32 »
MOGLI BI SADA SVI MALO OVDE STATI, OVO BI MOGLO PREDALEKO OTIĆI!!!!!

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #846 poslato: April 20, 2015, 12:33 »
Jedan detalj.

Lik koji je sedeo pored terena, neki sedi matori, neću reći gospodin, jer mu maniri nisu ni malo gospodski, je simulirao sisanje falusa u pravcu Markus Vilijamsa, posle toga je nastupio prekid i lika su izbacili odatle, ali ono što je trebalo videti je faca Vilijamsa.
Majke mi, oduševio me je čovek kako je odreagovao.
Mimika izmedju zgražavanja, čudjenja, odvratnosti i zbunjenosti.
Nadam se da ima negde snimak, šteta bi bila da se to ne vidi 

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #847 poslato: April 20, 2015, 12:34 »
djemba iskuliraj... ajde godinama ste dominirali,mislili ste da ste uhvatili boga za muda i da niko drugi ne moze i ne sme biti bolji.sada ovde delis ti prvi neke lekcije i pricas o nekim glupostima...
covica mozete da mrzite.sve i da je mafijas,dok to ne radi u kosarci boli me uvo.u kosarci njegovi metodi sigurno nisu nista gori od partizanovih...
« Poslednja izmena: April 20, 2015, 01:10 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #848 poslato: April 20, 2015, 12:38 »

Stevan Šojić je taj koji je dobio batine od D.V.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #849 poslato: April 20, 2015, 12:38 »
laki,da,da orkestrirani napadi na vujosevica. majke ti nije ti cudno sto napadaju vujosevica i sto ga provociraju?mozda je to izazvao visegodisnjim vredjanjem zvezde i svega sto ima veze sa zvezdom...
sada kao sto sam rekao ce da ide klasicna zamena teza,sta je on tu radio,da li je on ista rekao vujosevicu. na snimku se sve vidi,ko koga napada,ko zapocinje incident. a sve da mu je rekao ne znam sta ni najamnje to ne opravdava vujosevica.sta god da se kaze tom coveku nije preterano,to je covek koji godinama zagadjuje javno mnjenje ove drzave i siri mrznju...mnogo pre covica.a i kod covica klasicna zamena teza,mafijas,opljackao narod sa kosova,privatizovao ovo ili ono,a najmanje se prica o njegovom radu u kosarci.a mi ovde pricamo o sportu...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #850 poslato: April 20, 2015, 12:41 »
posto si ok decko necu ti odgovoriti.znam da si nervozan,a ovakvo pisanje ni ne zasluzuje odgovor...
 ovde na forumu ste nas godinama prozivali dok ste dobijali bilo vam je lepo,jel tako?oterali ste time dosta zvezdasa. sada gubite pa bi ponovo da prozivate.pa nece moci...
« Poslednja izmena: April 20, 2015, 12:41 NenadBG »

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #851 poslato: April 20, 2015, 12:42 »

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #852 poslato: April 20, 2015, 12:44 »
posto si ok decko necu ti odgovoriti.znam da si nervozan,a ovakvo pisanje ni ne zasluzuje odgovor...
 ovde na forumu ste nas godinama prozivali dok ste dobijali bilo vam je lepo,jel tako?oterali ste time dosta zvezdasa. sada gubite pa bi ponovo da prozivate.pa nece moci...
Narikaco, lepo sam ti rekao da si poslednji koji moze da mi govori da iskuliram i da ne serem.
Ti objektivni..
Oprem dobro

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #853 poslato: April 20, 2015, 12:46 »
i laki sta je problem?ako je uveden kao prijatelj kluba,ima apsolutno pravo da bude u hodniku,posto u samoj hali nije previse bezbedno za zvezdase.i jel ga vujosevic napao ili je on napao vujosevica?odmah sam znao da ce da dodje do klasicne zamene teza,kao nije kriv onaj ko je zapoceo tucu,nego je neko drugi kriv.
[/size]inace ako je istina sto pisu na kuriru,da su inicijali ovog sto ga je vujosevic napao rd,to je onda dunjicev mladji brat,za koga je pera rekao da je juce bio u hali(ako se ne varam rade dunjic se zove)...pri cemu ko god da je bio,vujosevic je njega napao ne obrnuto.a ta zamena teza je sasvim moguca narednih dana...
samo evo pocelo je vec iste veceri...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #854 poslato: April 20, 2015, 12:50 »
dosta ste zvezdasa oterali sa foruma dok ste podjebavali,valjda i sada treba isto tako,a vas niko valjda ne sme ni da podjebava ni sacuvaj boze ista da kaze.to samo vi mozete...
« Poslednja izmena: April 20, 2015, 01:10 NenadBG »