Autor Tema: ABA liga 2014/2015  (Pročitano 216398 puta)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: ABA liga 2014/2015
« Odgovor #915 poslato: April 21, 2015, 03:45 »
I ovaj razgovor bi trebao da se završi sada.

ne bi trebalo da brises bar dok ne uspemo da oteramo sa foreuma bar 2-3 navijača partizana
tako je to nekad bilo na brdovitom balkanu i ovom forumu ...

e to je vec malo teze, nismo mi placipicke da bezimo ko pacovi, tu smo, cekmamo vas !  :rock:
nije to nego smo mi gospoda uvek pomažemo mlađem bratu

« Poslednja izmena: April 21, 2015, 03:47 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #916 poslato: April 21, 2015, 03:47 »
Nebojsa,ako si se meni izvinjavao,ma opusteno sve je ok.

Inace u Beogradu i Srbiji je primetno da je od juce pocelo lepse vreme, da su ljudi nasmejaniji, prosto da se lepse zivi...  :zvizvdi:
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #917 poslato: April 22, 2015, 04:33 »
Juce ujutru sam dosao kuci pa pravac na posao, a prethodnih dana nisam imao volje da vas citam sa mobilnog, nasvirali ste 20 strana...preletio sam ponesto, zamorno je citati,ne mogu.

U subotu je padala kisa,da bi u nedelju vec bilo suvo,ali hladnije i sa nekim vjetrom...ali je zato ponedeljak osvanuo vedar i suncan...da jebe oca u guzicu,zaista je ljepse  :D
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #918 poslato: April 22, 2015, 04:46 »
Juce ujutru sam dosao kuci pa pravac na posao, a prethodnih dana nisam imao volje da vas citam sa mobilnog, nasvirali ste 20 strana...preletio sam ponesto, zamorno je citati,ne mogu.

U subotu je padala kisa,da bi u nedelju vec bilo suvo,ali hladnije i sa nekim vjetrom...ali je zato ponedeljak osvanuo vedar i suncan...da jebe oca u guzicu,zaista je ljepse  :D

Eto vidiš... :))

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #919 poslato: April 22, 2015, 04:51 »
Mada, smjehotres bi se desio, da neko iz vecerasnjeg polufinala uzme ABA ligu a KLS Ilija Belosevic  :smeh3:

Zaista bi bilo fino vidjet Evroligu posle ko zna kolko godina u Podgorici, nadam se da ce Bemaksovi puleni veceras da izguraju ovo kako treba.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #920 poslato: April 22, 2015, 04:51 »
i grobari primecuju. eto sta ti je bolji zivot... :slavi: :slavi: :slavi:
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #921 poslato: April 22, 2015, 04:55 »

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #922 poslato: April 22, 2015, 05:00 »
Mada, smjehotres bi se desio, da neko iz vecerasnjeg polufinala uzme ABA ligu a KLS Ilija Belosevic  :smeh3:

Zaista bi bilo fino vidjet Evroligu posle ko zna kolko godina u Podgorici, nadam se da ce Bemaksovi puleni veceras da izguraju ovo kako treba.

Inače bi je baš vidio od sponzora i prijatelja kluba.  :D

Mada svejedno, i kada bih mogao da dođem do karte u tom slučaju, baš me briga, ja ga više u Moraču ne kročim, osim eventualno za ove naše utakmice. 

Osjećam se kao majmun što sam uopšte i išao ove sezone, vjerovatno na više utakmica nego tkz. navijači i simpatizeri Budućnosti, iako im doduše ni centa nisam ostavio, s obzirom da sam na sve utakmice ulazio džabe.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #923 poslato: April 22, 2015, 05:08 »
Nece Moraca biti puna sigurno. Sta zna pomocnik sekretara drzavnog revizora ili sef smjene volija sta je CSKA ili Fenerbahce...

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #924 poslato: April 22, 2015, 05:09 »
Nece Moraca biti puna sigurno. Sta zna pomocnik sekretara drzavnog revizora ili sef smjene volija sta je CSKA ili Fenerbahce...

Aludiraš na popunjenost Morače javnim sektorom i partijskim kadrom DPS-a? :D

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #925 poslato: April 22, 2015, 05:13 »
Odvikli su se ljudi od kosarke ovdje, vise je ovo grad rukometa...i pracenja LS u fudbalu. Ostalo,slabo sta moze zainteresovat masu.

Ovo drugo,mogu garantovat, da recimo, u toku utakmice Barselone ili Reala vise navijaca ima po crnogorskim kaficima nego na tim stadionima...ali bez zajebancije i precerivanja.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #926 poslato: April 22, 2015, 06:01 »
Odvikli su se ljudi od kosarke ovdje, vise je ovo grad rukometa...i pracenja LS u fudbalu. Ostalo,slabo sta moze zainteresovat masu.

Ovo drugo,mogu garantovat, da recimo, u toku utakmice Barselone ili Reala vise navijaca ima po crnogorskim kaficima nego na tim stadionima...ali bez zajebancije i precerivanja.

Hm a večerascbaš igraju Atletiko i Real..
Znači podgoričani postali teški fenseraj?  :D

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #927 poslato: April 22, 2015, 06:08 »

Ovo je grad pomodarstva i seljane, kao i ulizica i poltrona i ide se tamo gdje je "in".   Pošto je ŽRK Budućnost najizrazitiji državni projekat, rukometašice čak učestvuju i u predizbornoj kampanji vladajuće partije, ta struktura i ciljni dio publike puni Moraču.
Ulaskom KK Budućnost u Evroligu, kao državni projekat bi možda čak i zasijenili ŽRK, je bi savez prije svega u tome vidio priliku da prikrije sramotu zbog neuspjeha reprezentacije. Tako da bi se tu sipale neviđene pare,  Podgorica bi postala "grad Košarke", a Morača(kada se igra Evroliga) popularno mjesto za izlazak DPS-njuški, biznismena, sponzora, viđenijih Podgoričana, prilika kompleksašima da izvedu i "pokažu" sponzorušu itd.
Dakle, poenta nije u zainteresovanosti mase, već u onome što je "in", u centru pažnje, medijski najviše propraćeno.

Od sportova, Podgorica jedino može biti grad boksa.  :D
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #928 poslato: April 22, 2015, 08:28 »
Vitamini u finalu!

66-70

Svaka im čast okrenuti 0-2 na 3-2 nije mala stvar.

Biće i više nego interesantno finale pre svega što smo mi sad na papiru veliki favoriti a i što smo emotivno izduvani...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #929 poslato: April 22, 2015, 08:40 »
Ipak prošli naši.  :D