ma usli smo u mec da izgubimo sa manje od 16 i to smo postigli. ipak ovo sebi ne bi smeli da dozvoljavamo da ovako igramo,ovo je bas bila bruka i sramota od igre. odnos u skokovima 42-32,u napadu 12-8,i to smo jos u drugom poluvremenu prisli ,na poluvremenu je odnos skokova bio 23-9. to je bio sramotan pristup mecu,uci samo da ne izgubis vise od 16. i to je kriv radonjic. vujosevic ovakve stvari apsolutno nikada nije dozvoljavao partizanu kada su bili jaci. da se razumemo gubio je i partizan nebitne derbije,ali na ovakav nacin,sa ovakvim pristupom ne. radonjic mora da radi na toj motivaciji kod igraca,i psihickoj spremi za utakmice.
partizanu smo dozvolili da se raspuca od strata,losa odbrana, usle su im sve trojke u startu, u prvoj cetvrtini su dali 30 koseva,za poluvreme 53,bas premnogo. opet mi smo u neku ruku rutinski odrzavali njihovo vodjstvo ispod 16,koliko god nelogicno to zvucalo,jer su vise puta prilazili jako blizu tom -16,ali su samo sa kaliniceve 2 tehnicke i 5 bacanja za radom i napadom,probili tih 16 razlike,i cak je bilo 20 najveca razlika.a onda smo dosta brzo spustili,dosli na kraju na -7 i onda u zadnjem sekundu je marinkovic ubacio trojku za konacnih -10. kazem u neku ruku stvarno smo rutinski drzali na ispod 16,a opet previse blizu i previse opasno,apsolutno nedopustivo...
ja sam poprilicno siguran u titulu. da se razumemo,bice sigurno svega i svacega,bice pritisaka, bice teskih utakmica,lako sigurno necemo dobiti,ali verujem da nema sanse da izgubimo u seriji 3 utakmice...