Zaustavili su sve naše igrače, a ono što mi je najžalivije je to što nas je 9 promašenih slobodnih koštalo pobjede...
Šteta za poraz, a sledeći meč će nam biti najvažniji,a ko tučemo Kuću u gostima na korak smo od TOP 16..
Problem je u tome što će ovaj fantastičan odbranbeni recept da primene svi sad.Naravno pitanje je da li mogu i da izvedu u praksi.
Udvajanje ufrajanje na Bobiju...zona ma milina kako su što je rekao djordje MESOM su nas rastavili na proste faktore!
Svesno su išli na to da nam puste šut međutim mi nemamo ni jednu akciju za šut ako je Vilijams u ovakvom izdanju
kao danas..Cirbs je pre malo igrao i zato se iskreno bojim za Bobija kako će da se oporavi od ovog napora.
Atmosfera je bila odlična većim delom meča na kraju i fenomenalna čak sam i na hrvatskom SK morao da utišam( a koji je utišan kao da se igra u Bagdadu) koliko je grmelo..
E, sad ga i ti uke..., da prostiš. Ti kao da se radi o jednostavnom "receptu" - eno ga, na internetu, treba samo da ga skineš i to je to!
Treba imati TIM za taj "recept". Ili, kao, niko do sada nije pojma imao kako da igra protiv nas, pa, evo, Oly im je sad otvorio oči!!?!
Neće biti, druže. Nije nikakva tajna šta i kako treba odigrati protiv nas; drugim rečima, nije pitanje je samo, imaš li IGRAČE koji mogu to da izvedu? Treba imati onako stravične skakače (i cepače, usput), onakvu flaster odbranu, ekspresna udvajanja (i u"trajanja"

na MWilu, treba ovo, treba ono... Plus, stvarno su "izkontrolisali skok", na šta je Darden ukazao u intervjuu (imate na b92)
Koliko timova je sposobno za tako nešto? Cenim, onako odokalno, da ih je u Evropi manje od deset. Možda 5-6? Bem li ga.
Oly je večeras igrao NBA odbranu. Brutalno. Surovo. "U MESO" - još kako!
Ja bih nekako da verujem da je ova utakmica (nebitan je poraz kao takav) poslužila igračima, a posebno Radonji, da
NAUČE neke stvari! Bez ikakve dileme, ovo je najjači tim protiv kojeg smo igrali od početka sezone. Ma, STRAVIČAN TIM! Recimo, kako se brani protiv OZBILJNOG pikendrola, kako se prebacuje lopta protiv pressinga, i ponajviše, kako se napada kad su MW i Bobi potpuno odsečeni... itd... itd?
Ako ovima neko otkine pobedu - zaslužuje da ider u drugi krug.
Mi ćemo ih, naravno, dobiti u Pireju jerbo ćemo do tada detaljno izučiti i
naučiti kako sa njima!
Admine, daj bre neki Zvezdin grb, avatar, ovo ono. Isto bih preporučio za naše kolege ovde, navijače jsd.