Autor Tema: Fudbalska reprezentacija Srbije  (Pročitano 754824 puta)

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
Odg: Fudbalska reprezentacija Srbije
« Odgovor #1320 poslato: Oktobar 11, 2014, 07:40 »
Stojke još jednom dokazao da je najbolji golman kog imamo

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1321 poslato: Oktobar 11, 2014, 07:42 »
Igra mu Stefan Mitrović pored Tomovića koji je jedan od najboljih igrača Fiorentine u ovoj sezoni.  :udaraozid:

U pravu je bio Pjer, za sve...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1322 poslato: Oktobar 11, 2014, 07:44 »
Danko prvi potez - potez majstora.  :smeh1: :smeh1:

A i svaki sledeći...

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1323 poslato: Oktobar 11, 2014, 07:47 »
Jebiga, nije uspela ofanzivna postavka sa dva vezna na startu. Aonda se povredio Marković, pa je uveden Kuzmanović, pa igramo sa tri zadnja vezna. :uzbudjen: :aplauz:

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1324 poslato: Oktobar 11, 2014, 07:47 »
Bambi za nastavak agonije

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1325 poslato: Oktobar 11, 2014, 07:49 »
stojkovic ce kao i uvek odbraniti penal,neki zicer 1 na 1,a kada dodje sut iz daljine bice pa dobro nije on kriv,ali mogao je bolje da se postavi,da bolje reaguje i sl.
od njega ne bi trebao da je ista losiji disljenkovic,ali covek je 10god van naseg fudbala,brani u ukrajini,i ovde niko ni nema veze kako on brani, pri tom covek nece da brani za reprezentaciju,pa ga sa te strane inace ne treba spominjati.
od ostalih golmana na zalost stojkovic jeste najboljio,sto samo pokazuje da nemamo nijednog ni solidnog evropskog golmana,a kamoli evropsku klasu...

izjednacismo,ali koga boli kita...
sto rece moj ortak dokle smo dosli kada nas vise ne zanima reprezentacija(a ceo zivot idemo na utakmice,ranije na skoro sve reprezentativne,a i on je covek ceo zivot u fudbalu)...
« Poslednja izmena: Oktobar 11, 2014, 07:51 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1326 poslato: Oktobar 11, 2014, 07:55 »
Armenija rutinski  :kafa:

Nego, prisilio sam se ovo pogledat do sad i možete vi mene uvjeravat koliko god želite, ali ovo je opasno limitirana reprezentacija Srbije. Osim Matića, koji je nažalost destruktivac, a ne kreator, tu nema dovoljno kvalitete u veznoj liniji i napadu ni za kvalificirat se bilo kuda.  Nikud nikam.

U pravu si za nedostatak "kvalitete", ali si se nalupao za Matića. Čovek je imao ubedljivo najveći % uspešnih dodavanja NAPRED. Mislim da te malo zbunjuje činjenica da je on, kao malo koji igrač, podjednako uspešan i u destruktivnim zadacima. Da li si ga gledao u Čelskiju? Toplo preporučam. I večeram.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1327 poslato: Oktobar 11, 2014, 07:55 »
Nije Tole kriv ova gomila umišljenih primadona s ovakvim pristop igri ne zaslužuje ni pomen dobro barem smo na čisto ne vredi se nervirati.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1328 poslato: Oktobar 11, 2014, 07:59 »
Kao što sam rekao već ćemo posle dve utakmice znati na čemu smo.Znači na ničemu smo.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1329 poslato: Oktobar 11, 2014, 08:02 »
Šta reći, a ne zaplakati. Bambi promašio dvije 100% šanse za vođstvo, bar se iskupio golom, Stojke dobar (znao sam da će odbraniti penal), Matić OK, Kolarov izgubljen, Bane ni tam-ni vam, Gudelj nije ni postojao, Advokata neću ni komentarisati, dovoljno je to što mu je Lazović ušao u igru (dovoljno je to što ga je i zvao)...

Sledeći su Albanci, može nas to izvaditi, jer će i publika biti napaljena, pa bi se nekako mogao i oprostiti ovaj kiks, ali u slučaju novog kiksa, Advokate Diče nosi se u pizdu materinu..

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1330 poslato: Oktobar 11, 2014, 08:03 »
Protiv Albanije početi sa Banetom na štoperu, a Tomović na beka, sa dva napadača (Mitar i Filip) i Đuričićem umjesto Kuzmanovića...

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1331 poslato: Oktobar 11, 2014, 08:06 »
Toliko puta su me razočarli da mi je ovo ko dobar dan ravna crta..

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1332 poslato: Oktobar 11, 2014, 08:10 »

Nego, prisilio sam se ovo pogledat do sad i možete vi mene uvjeravat koliko god želite, ali ovo je opasno limitirana reprezentacija Srbije. Osim Matića, koji je nažalost destruktivac, a ne kreator, tu nema dovoljno kvalitete u veznoj liniji i napadu ni za kvalificirat se bilo kuda.  Nikud nikam.
Srbija je komendija, izbornik lardijaš, uvođenje raspalog Lazovića naj potez cijelih kvala, ali Matić je klasa...klasa... :yes:

jebeno je gledat koliko taj dečko odskače u reprezentativnom dresu od svih ostalih...od destrukcije i postavljanja u obrani, do prijema lopte, te iznošenja prema naprijed...on u prva dva koraka ostavlja svakog suparnika iza sebe...

jebote, kak bi on MAN-u legao ko budali šamar... :'(
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Edvard Kulen

• Starosedelac
  • Ugled: +145/-113
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1333 poslato: Oktobar 11, 2014, 08:23 »

U pravu si za nedostatak "kvalitete", ali si se nalupao za Matića. Čovek je imao ubedljivo najveći % uspešnih dodavanja NAPRED. Mislim da te malo zbunjuje činjenica da je on, kao malo koji igrač, podjednako uspešan i u destruktivnim zadacima. Da li si ga gledao u Čelskiju? Toplo preporučam. I večeram.

Mislim da smo se malčice krivo razumjeli, Matić je igračina, ponajbolji zadnji vezni trenutno na svijetu. Ali baš to, zadnji vezni, a ne playmaker. On u paru s Fabregasom jede malu djecu, ali tako da Fabregas čini magiju, a on mu čuva leđa. Kao Makelele u najboljim danima.

To što je on  danas imao najviše točnih dodavanja naprijed puno više govori o ostatku ekipe Srbije, nego o Matiću. Jer to njegova primarna zadaća uopće nebi trebala biti.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1334 poslato: Oktobar 11, 2014, 08:24 »
Šta reći, a ne zaplakati. Bambi promašio dvije 100% šanse za vođstvo, bar se iskupio golom, Stojke dobar (znao sam da će odbraniti penal), Matić OK, Kolarov izgubljen, Bane ni tam-ni vam, Gudelj nije ni postojao, Advokata neću ni komentarisati, dovoljno je to što mu je Lazović ušao u igru (dovoljno je to što ga je i zvao)...

Sledeći su Albanci, može nas to izvaditi, jer će i publika biti napaljena, pa bi se nekako mogao i oprostiti ovaj kiks, ali u slučaju novog kiksa, Advokate Diče nosi se u pizdu materinu..

Kakva kurčeva podrška ne budi dete,doće 10 000 ljudi možda par stotina će da navija tako što će urlati ko ne skače taj je šiptar zapaliće se koja šiptarska zastava i tako.
Dobro je rekao ovaj na RTS podršku treba zaslužiti..a ti sam proceni jesu li je oni zaslužili ovakvim mlitavim preko kurca pristupom?!
Umoran sam više od reprezentacije..Pre star sam za ta sranja više..