zasto naucna fantastika?
sta ima na njemu da se pokvari?
Sve.
Moj otac kupio novog 1991. i otarasio se nevolje tek 10 godina kasnije. Razlika izmedju 45 i 55 je zaista bila ogromna, a on se zezne i uzme 45 sa alu felmama, a za tu cijenu je mogao 55 sa celicnim. Elem,ostavio nas je na putu dvocifren broj puta ja mislim

Rotor razvodnika smo nosili kao rezervnu gumu,ono da imas usput da zamijenis. Sjecam se i voznje dje je neko drzao bidon sa gorivom na krovu, pa onda zapusavanje nekog cepa ili crijeva sa izdjeljanim drvetom i slicno. O odlasku na selo dje je tad bio makadam bi mogao esej da napisem. Izadju svi iz kola osim tate, i onda je on morao uvatit zalet jedno 50km/h da ne bi izdusio do vrha strane. Prve godine kad smo se tu pojavili sa Golfom II, mi svi izasli,mislili to tako mora, a Golf izasao na vrh gasa

Posle sam i ja vozio na poslu novije verzije, 2004.godiste 1.1, raspadi i smeca, kao i uvijek. Doduse, nisu nas nikad ostavili nedje na terenu, ali stalno ti je paljenje lutrija, ono nikad ga na isti nacin ne upalis.
Ne znam jesi vozio Juga, ali primijetio sam da ga fale samo jugonostalgicari i oni koji ga nisu vozili.