Autor Tema: FK Partizan 2015/2016  (Pročitano 282805 puta)

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2015/2016
« Odgovor #1245 poslato: Februar 09, 2016, 12:07 »
Smradovi.   
Ajd ovo za Živkovića sam i svario, ali likovi prodaše Oumarua, vjerovatno će i Božinova, a da pritom nije došao nijedan napadač.  Takođe ni od toliko pominjanog Sume, nema ništa.

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1246 poslato: Februar 09, 2016, 12:11 »
 zato i im i treba ova sapunica oko Živkovića da imaju opravdanej za prodaju na kilo, što im je glavni cilj
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1247 poslato: Februar 09, 2016, 07:21 »
Iz meni nepoznatog razloga nipodaštavate konkretne poteze sns uprave koje su u klasičnoj koliziji sa politikom.
Umesto da se priča o tome za koga će grobari dati svoj glas, a ima nas poprilično, plus svi odreda ozlojadjeni sns poltronima u upravama, grobari svu svoju energiju troše u idiotskim raspravama da li je Žile (i porodica) u pravu ili nije.

Ovo je bio vrhunski spin potez nekog genijalca. Predpostavljam da je u pitanju strana škola.
Grobari ionako razjedinjeni i bezidejni, uopšte ne konstatuju opasnost koja im vreba od strane egocentričnog manijaka i njegovih ulizica.

Glupani.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1248 poslato: Februar 09, 2016, 07:55 »
Everton Luiz valjda vuče neku suspenziju iz Švajcarske lige, pa nije sigurno kada će zaigrati.  :uzbudjen: :rofl: :udaraozid: :udaraozid: :pusiga:

Majku vam retardiranu...

p.s kapiram ja Laki što hoćeš da kažeš... ja uopšte nisam siguran da ćemo mi izboriti Evropu na kraju prvenstva, a ne što drugo... sistematsko uništavanje kluba na sceni
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1249 poslato: Februar 09, 2016, 08:46 »
Uh kako me pogodilo ovo sa Zivkovicem.

Bas ono, oka ne sklapam evo par dana.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1250 poslato: Februar 11, 2016, 09:28 »
Citat
Rajko Mitić je legenda Crvene zvezde i jugoslovenskog fudbala.

Za crveno-bele je odigrao oko 580 utakmica i bio kapiten. Proglašen je prvom Zvezdinom zvezdom, a i stadion sada nosi njegovo ime. Rajko Mitić će dobiti i spomenik ispred stadiona, a biće otkriven 4. marta, na rođendan kluba.

Međutim, malo je poznato da je Rajko Mitić, osim za BSK, u kome je počeo karijeru, i Crvenu zvezdu, igrao i za Partizan.

On je za Partizan odigrao četiri meča i postigao dva gola.

Navijači crno-belih su više puta podsećali pristalice najvećeg rivala na tu činjenicu. Tako su "Grobari", primera radi, tokom 149. "večitog derbija" istakli transparent na kome je pisalo: "Dobrodošli na stadion Rajko Mitić, 4 utakmice - 2 gola za Partizan".

Takođe, na Jugu je osvanulo i: "Grobari, Grobari, ‘ajmo svi u glas, Rajko Mitić jedan je od nas".

Evo i fotografije napravljene uoči utakmice između reprezentacije Lenjingrada i Partizana, za koji je tada nastupao i Rajko Mitić.

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1251 poslato: Februar 11, 2016, 09:30 »
 pa morao je da igra da ne bi bili čisto hrvatski klub

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1252 poslato: Februar 11, 2016, 10:34 »
Cega se pametan stidi ... Ova prica sa Rajkom Miticem je velika sramota za vojni klub. Ali nema veze, ko zna, zna, ko ne zna neka se dici vlastitim blamom na 149. "derbiju.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1253 poslato: Februar 11, 2016, 10:50 »

Gledaj ti iz danasnje perspektive koliko hoces, ali kad se ovo desilo,oba kluba su postojala tek godinu dana i poredjenje sa vremenom danasnjeg rivalstva je nemoguce.

Ja sam sliku i tekst postavio zato sto je zanimljivo i informativno, a to sto ti jedan jedini post o ovoj temi ne mozes napisat bez vrijedjanja ili ulijetanja u neke bespotrebne kvalifikacije je tvoj problem.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1254 poslato: Februar 11, 2016, 10:52 »
jebote, znači Partizan gepekovao i otimao tuđe igrače još davne 1946. godine... :eek:

70 godina tradicije u gepekovanju... :smeh1:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1255 poslato: Februar 11, 2016, 10:54 »
Bas zato sto su postojala godinu dana to sto je vojska tada uradila (i tek sto je pokusala da uradi a sto se u ovom teksticu i ne kaze) je najveca sramota i tezak antisportski i antifudbalski cin.

Drugo, nista ne gledam iz danasnje perspektive ja vec taj koji je napisao tekst i koji je pominjao 149. derbi i debilne transparente i pesmice.

Trece, koga sam ja to ovde vredjao i cime?

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1256 poslato: Februar 11, 2016, 10:56 »
jebote, znači Partizan gepekovao i otimao tuđe igrače još davne 1946. godine... :eek:

70 godina tradicije u gepekovanju... :smeh1:

ni ne znas koliko si u pravu kada je ova bedna prica sa Rajkom Miticem u pitanju.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1257 poslato: Februar 11, 2016, 02:39 »
http://mondo.rs/a874399/Sport/Fudbal/Predrag-Djordjevic-menadzer-Andrije-Zivkovica.html

au kakav je bolesnik ovaj pantic,tezak bolesnik. ovaj je i gori od tegija. ali lepo je da je konacno pokazao ko je i sta je.a mnogi su dok je radio onu dodjite na stadion emisiju maltene neke informacije koje je iznosio uzimali kao cinjenice,jos kao pa eto jeste partizanovac,ali objektivan i realan covek i sl. ipak za razliku od tegija je kad je poceo da radi ove partizanove emisije,bar se vise nije skrivao i folirao.
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1258 poslato: Februar 11, 2016, 03:30 »
 Pantić valjda dobio neku funkciju pa kao pravi klupski vojnik da bude na liniji samo što on sad udara na menadžera i "štiti" Andriju iako je čak i dživdžanima na grani jasno da su sve zajebali Đura i njegovi a Vazura neće bez svog dela da ostane pa koristi sapunicu oko Andrije da proda što se prodati može. Zanimljivo da smetaju Jestrović i Đorđević koji sve zajedno nemaju 50 utakmica u zvezdi ali ne smeta nekadašnji direktor Zvezde Stojadinović :zbunjen:

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1259 poslato: Februar 11, 2016, 09:51 »

Gledaj ti iz danasnje perspektive koliko hoces, ali kad se ovo desilo,oba kluba su postojala tek godinu dana i poredjenje sa vremenom danasnjeg rivalstva je nemoguce.

Ja sam sliku i tekst postavio zato sto je zanimljivo i informativno, a to sto ti jedan jedini post o ovoj temi ne mozes napisat bez vrijedjanja ili ulijetanja u neke bespotrebne kvalifikacije je tvoj problem.

Pa brate nije valjda da ti je ovo nesto novo?

Slabo ti poznajes rane radove svog kluba :).

Uostalom tada nije bilo nista cudno da se na turnejama ekipe pojacavaju sa igracima iz drugih klubova.

Valjda su ti rusi bili u bg i dobili nekog ne znam tacno koga i ond aje odluceno da Mitic pojaca partizan da bi pokusali dobit ruse.

Tada je to bilo politicki jako znacajno.