Ovo danas - koliko sam mogao da snimim preko TV - je bila sasvim solidna utakmica za JSL. FK Radnik uopšte nije loša ekipa - samo ih hebe to što igraju
otvoreno, pa onda obavezno prime po 3-4 komaTa od jsd ili Crvene Zvezde.

Sale Katai - imaš utisak da može da se prošeta kroz odbranu ili da zabije gol sa 20 metara kad god mu se ćefne. A nije baš tako. Al je tako.
Moram da kažem da mi se baš SVIDELA ova varijanta sa malenim Plavšom kao isturenim "kreatorom", daklem, desetkom.
Odigrao je maleni baš za deset! Svuda ga je bilo, ali je baš baš baš bio koristan u poslednjoj fazi napada. Možda je to njegovo mesto??
Kako god, eto Grofu još jednog domaćeg zadatka!
Kapiten Luković.

Ko je za to da mu kupimo pozlaćeni ručni sat i da ga ispratimo svečano u peMziju?
Dal je bilo utakmice u poslednjih 10 kola u kojoj on lično i personalno nije
zasrao stvar? Odn., da nismo baš preko njega primili golčinu???
Volimo te mi, Kapitenu, ali, brate, ako sam ne vidiš da je vreme da se okaneš prvoligaškog fudbala - onda ne znam šta da ti kažem??
U Zvezdi te tolerišu samo zato što si bio član one sjajne ekipe i što si odlučio da se vratiš. U redu, odluka za svaklo poštovanje.
Ali, brate, nisi ti više za ovaj sport. Idi lepo igraj badmington sa pajtosima, ili pingić, ako ti je to lakše. Tek, mani se čoveče prvoligaškog, a uskoro i EU kvalifikacijskog, fudbala! Si čuo?
Sledeće subote, kako mi je Dule objasnio, proslava titule na Mari! Dolazi nam u goste uvek neugodni Radnički iz Niš. Možda naš "
Deda" dodje sa grupom Meraklija??
Će vidimo, bre.