Autor Tema: FK Crvena zvezda 2015/16  (Pročitano 241650 puta)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2015/16
« Odgovor #390 poslato: Oktobar 26, 2015, 09:47 »

imao je partizan i veću prednost
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #391 poslato: Oktobar 26, 2015, 11:02 »
Ali je to tada bilo fer i sportski, a ovo sada je "politicka volja:  :D

Anyhow, pobedismo i Borac u derbiju jeseni. Sjajna utakmica, opet je Zvezda bila duplo bolja u drugom nego u prvom poluvremenu (to se inace cesto desava jer obicno u drugom napadamo ka severu). Delovalo je da ce sve biti rutinski, prvo je Katai dobro sutnuo, ali je golman Borca ipak kriv za taj gol jer je primio kroz usi u svoj ugao, a zatim je sa maltene istog mesta posle lopte mucenog Petkovica duplirao vodjstvo (10ti gol u sezoni, prvi na listi strelaca). Onda smo posle pola sata i sigurnog vodjstva krenuli da se zajebavamo i - naravno - odmah dobili po nosu. Prvo je Petkovic iz cista mira asistirao njihovom centarforu, a onda je jednu cistu loptu sam k'o duh umesto da primi i iznese (a imao je vise nego dovoljno i prostora i vremena) ispucao glavom njima u noge bez ikakve potrebe. Rezultat: ekspresno je vracena tom Vujakliji koji je izmedju Petkovica i Pavicevica prosao kao kroz svajcarski sir (istini za volju mislim da je tu bilo ofsajda). U drugom poluvremenu Grof Bozovic izvodi Plavsica (?!) a uvodi Luneta, sa tim da je Jovanovica gurnuo napred. Nesto zatim i Huga Vijeiru menja Sikimicem, na kraju i Srnica Jovicem. Utisak je ipak - Marko Grujic. Decko je igrao kao veliki, narocito u drugom poluvremenu - dao je gol (istina, lopta se odbila od njihovog beka i promenila pravac) i asistirao Sikimicu (koji ga dade nekako mucenik, spretno - srecno). Bice veliki uspeh ako takvog igraca uspemo da zadrzimo makar do kraja sezone (neke najave u tom smislu postoje, ali da ipak sacekamo). Toliko je dobro igrao da je zasluzio skandiranje sa zapadne tribine (a Profa ce se domisliti koja ekipa je to inicirala  :slavi:). Neverovatan je, cvrst, stamen, a istovremeno tako elegantno iznosi tu loptu da je milina gledati. Sto se ostalog tice, vidi se da Borac nije slucajno tu gde je. Kahriman nas je u najmanje dva navrata spasao - odbranio je mrtve sanse. Ibanjez je opet bio sjajan, i zao mi je sto je jednu njegovu bombu sa 18 metara iskosa sa leve strane golman vrhovima prstiju skrenuo u precku...da nije, mislim da bi to bio mozda cak i lepsi gol od Grujinog protiv Rada na Banjici, jer je lopta isla ka njemu i natrcao je na nju u punom sprintu. Petkovic je smehotresan, kostao nas je oba gola, i i dalje stojim pri tome da je najveca rupa u ovom timu. Mi to moramo sto pre da resavamo kako znamo i umemo. Jasno je meni da je on imao povredu, ali ovo su zanatske stvari. I pre povrede je pravio slicne gluposti, setimo se samo utakmice protiv Vozdovca na Vracaru gde je u tandemu sa onim indijancem Mbodjom prosto "briljirao". Savo je juce bio los u prvom, kasnije, kada je usao Lune, to je ipak izgledalo znatno bolje. Vule Jovanovic je pokazao da nije samo half, vec da ume i ponesto sa loptom u nogama da napravi...imao je i jedan sut, na nesrecu izblokiran. Donald (osim dve izgubljene lopte) opet dominantan, pravi saobracajac. Pored njega Gruja, a ispred mali Plavsic kojeg je opet bilo svuda, stalno odnekud iskace kao onaj tasmanijski djavo iz crtanog filma, protrcava, otvara se, nudi se...moram priznati da mi nije jasno zasto je bas on zamenjen. Srnic je - utisak je - malo zaspao na lovorikama posle het-trika protiv Vojvodine, ali je imao nekoliko vise nego solidnih poteza. Katai, sa druge strane, dva komada - ali...ali mi je opet nekako nedorecen. Opet je zeznuo par gol situacija, on kao da zeli da se useta u mrezu, i ta nonsalancija je ono sto me kod njega uzasno iritira. Zna sve u fudbalu, 1 na 1 je neprehebiv, ima i pas, i sut, i kratku i dugu (setimo se Subotice) loptu, ali ponekada voli da se zahebava vise nego 'leba da jede. Ako se to pod hitno ne promeni, moze jednom skupo da nas kosta. Hugo Vijeira je opet dobro igrao, stalno je u sansi, dobro se krece i otvara, ali ga nece gol pa to ti je. Sve se nesto nadam da kada ga jednom krene da ce to da bude serija duza nego "Bolji zivot". Posle je Sikimic usao i dao gol i promasio jos jedan zicer...ne znam, verujem da ce se ipak u nekom trenutku pokazati zbog cega je Grof insistirao na njegovom dolasku.

Da sve ne bude potaman, pobrinula se publika. Zvezdine navijace je zaista tesko razumeti. Igramo k'o besni, najbolje u zadnjih ko zna koliko godina, imamo Grujica, Plavsica, Kataija, Donalda, bas ima sta da se vidi, sampionska ekipa, 12 pobeda u nizu i onda dodje subota popodne, prelep dan za fudbal a na Mari tuznih i ruznih 7,500 gledalaca?!?! Meni to zaista ne ide u glavu...valda ce na (zvezdino) prolece biti bolje. Idemo dalje, subota i OFK.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #392 poslato: Oktobar 26, 2015, 11:04 »
I da, ovo je bilo poslednje kolo jesenjeg dela - cigani ludaci, jesenji prvaci  :clap: :clap: :clap: Polusezona (odnosno trecina sezone) iz snova...kako smo se nadali dobro smo se udali...ko je ovo mogao da ocekuje nakon onakvog starta...

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #393 poslato: Oktobar 26, 2015, 11:07 »
kog vi bojkotirate?!

dok ste bili raspad, gledalo vas 30-40 iljada, sad kad ličite na nešto - duplo ili troduplo manje?!  :zbunjen:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #394 poslato: Oktobar 26, 2015, 11:07 »
Pih! Namestio Vučko, silna mi čuda! 

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #395 poslato: Oktobar 26, 2015, 11:09 »
I da, ovo je bilo poslednje kolo jesenjeg dela - cigani ludaci, jesenji prvaci  :clap: :clap: :clap: Polusezona (odnosno trecina sezone) iz snova...kako smo se nadali dobro smo se udali...ko je ovo mogao da ocekuje nakon onakvog starta...
gotova vam jesenja polusezona?!  :eek: ???

naša završava 19.12., znači još dva mjeseca igre...
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #396 poslato: Oktobar 26, 2015, 11:12 »
Pa, da...to ti je ovaj novi trokruzni sistem. Sada ide drugi krug, pocinje vec za vikend...

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #397 poslato: Oktobar 26, 2015, 11:14 »
pa dobro to, krivo smo se razumjeli...kad vam onda počinje prava pauza?!

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #398 poslato: Oktobar 26, 2015, 11:17 »

imao je partizan i veću prednost
pero,imao je partizan vecu,ali ne posle 15 kola,imao je na kraju ili pred kraj prvenstva...

pauza tamo negde u decembru...
« Poslednja izmena: Oktobar 26, 2015, 11:22 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #399 poslato: Oktobar 26, 2015, 11:17 »
Pravo da ti kazem, Kos, nemam pojma. Ako sam nesto naucio do sada to je da se preterano ne zanimam za kalendar FSS. To ti je ionako jedna potpuno besmislena stvar.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #400 poslato: Oktobar 26, 2015, 11:25 »
sada pogledah,zadnje kolo -22, 16.12. se igra,pa onda naredno 20.02., dva meseca pauze...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #401 poslato: Oktobar 28, 2015, 02:59 »
Pobedili smo Backu u B. Palanci 3-1 posle preokreta. Katai 2 komada, plus jedan Ibanjez (iz slobodnjaka sa 20 m). Opusten prolaz, iako je Kahriman jos odbranio penal u nadoknadi. Grof je malo miksovao, pa su sansu dobili i onaj Brazilac iz NP, i Luka Jovic (pogodio stativu) i Cvetkovic ( :udaraozid:). Rutinski.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #402 poslato: Oktobar 29, 2015, 02:33 »
I tako, dok "direktor u ostavci" Terzic rezolutno i decidirano danas ponovo tvrdi kako Grujic nije na prodaju "do jeseni, a mozda i duze", da je prioritet titula i kvalifikacije za LS, istovremeno SkySport javlja da je Sasuolo ponudio 2,5 mil. evra za transfer u januaru ali da je Zvezda trazila 4. Zemaljski dani teku...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #403 poslato: Oktobar 29, 2015, 04:31 »
grujić je danas potpisivao neke fotografijje u šopu. Baš bila gužva, klinci ga mnogo gotive.

Don Terza je rekao da ispod 8 miliona neće da ga da, a "i to je malo"
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #404 poslato: Oktobar 29, 2015, 04:33 »
Da. Rekao je da nece Jovica da da ispod 10, takodje, ne tako davno.