Pero,uvek sam kritikovao stvari koje ne valjaju,ovu utakmicu je radonjic zestoko zeznuo.sto ne znaci da iko treba i da razmislja o teranju,tj ako iole ima pameti u upravi,apsolutno im to nece pasti na pamet.pre bi rekao da kao uvek lesinare i prave razne afere ljudi koji su oko kluba ili mu bliski.
Iskreno citao sam kkcz forum,i onako iritantan i ljigav lik poput stele se retko gde moze naci.a eto on vazi za navijaca bliskog klubu,upravi,bivsi neki kao sponzorcic....
pa ako je bio bivši ne znači da neće biti i budući ( barem se on tome nada)

ti i ja smo nenade bezopasni likovi ali ima bogami puno onih koji bi sad ponovo da zajašu na grbaču kluba, već se ostavlja pitanje koliko je para Čović gurnuo u svoj džep, zašto se juče video sa Miškom zalizanim i još mnogo toga
S'druge strane pravi se histerija oko igrača, jedne kritikuju i kad treba i kad en treba adok druge odjednom od kad promeniše menadžere svrstavaju u rang sa Lebronom. Nikad nije bilo lako raditi u KKCZ jer tom klubu spoljni neprijatelj uopšte nije potreban ima dovoljno svojih "prijatelja"
Ovo sa Lukom je tek udarac klubu i kompletnoj strategiji, posle Dangubića još jedan igrač na kom se gradila igra ispada iz stroja i sad treba biti pametan i mirne glave odlučiti kako dalje.Ako se podlegne histeriji najebaćemo sigurno ...