Autor Tema: Yugovići u eurokupovima 2016./2017.  (Pročitano 116125 puta)

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
Odg: Yugovići u eurokupovima 2016./2017.
« Odgovor #270 poslato: Jul 30, 2016, 12:24 »
A Islandjani su opet iskopirali nekog prije tog,ne znam koji klub ono bijase...

...a cijeli ovaj dolazak igraca kod navijaca i zajednicko pjevanje posle utakmica je patentirao Partizan  :cigara:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Cvjecar Florijan

• Starosedelac
  • Ugled: +169/-97
    • Pogledaj profil
« Odgovor #271 poslato: Jul 30, 2016, 01:15 »
Evo,  da i ja dam svoj obol komentiranju ove teme, jer beze mene i tebe kosingase, ovaj podforum nikako ne bi bio isti  :klanja:

Liga prvaka:

Dinamo Zagreb - Dinamo Tbilisi 2-0 (Soudani, Coric)
Licki prvak se definitivno nije do kraja ustimao za novu sezonu. Stovise, to je daleko od potencijala ekipe. Gruzini su ok momcad, ali kao sto sam u svojoj post-ždrijeb analizi njih napisao, mislim da su losiji od skopskog Vardara. Takvima su se i pokazali. Zagrepcani su im iskusno prepustili jalovu terensku inicijativu (valjda svjesni da nema potrebe za prevelikim rizikom, jer je stroj neustiman, a da su opet tehnicki i individualno 2 razine iznad gostiju), bilo je dovoljno samo 5 minuta gasa na kraju prvog poluvremena da kooperacija Soudani-Coric odradi nemocnog gosta. Rezultat 2-0 kuci protiv limitiranog gosta trebao bi biti dosta. Ali mi smo Dinamo, s nama se nikad ne zna, lako ode mas' u propas'. Doduse i oni su Dinamo. Treba zabit jednog u Gruziji odmah na pocetku. Ma, treba zabit dva za pobjedu, za nacionalni koeficijent  :slavi:

Ludogorec - Crvena Zvezda 2-2 (Katai, Kanga)
Ka-Ka dvojac je umalo pokakao nadobudne Bugare. Mogla je Zvezda ovo i dobit, mogla je doduse i izgubit, koliko se po sazecima dalo vidjeti. Ludogorec je po meni najkompetitivnija ekipa na Balkanu danas, a kad kazem Balkan mislim na areal od Lezbosa do Triglava, tako da je Zvezda izvukla odlican rezultat u Ludoj gori. Jedino sto ne smiju napraviti u uzvratu jest ponavljati matematiku iz prvog osnovne, da je 2>0, odnosno da im 0-0 daje prolaz zbog golova u gostima. Ako budu tako razmisljali, izgubit ce utakmicu. Autoritativno po pobjedu i amen. Bit ce tesko, rekoh da je Ludo jak ko zemlja, to je sustav koji kontinuirano raste, lani su neobjasnjivo (ne vjerujem u kladionicu) ispali od nekih moldavskih kokosara, ove godine im je motiv doci do grupe LP, pa i prezimiti.

Europska liga:

Oleksandrija - Hajduk 0-3 (Cosic, Erceg, Ohandza)

Otisli su splitski Bili u Ukrajinu na put bez nade. Informacije o  ovom klubu iz samog srca Ukrajine (kojeg su mnogi neupuceni hrvatski novinari svrstali na istok ove napacene zemlje) govorile su da se radi o dobro organiziranoj momcadi, koja ima strasne prekide gdje kod kornera 8 igraca stoji u petercu i blokira protivnickog golmana i koja ima sjajnog sidruna kojem se dobacuju lopte, a ovaj ih ledjima okrenut distribuira ofanzivnim veznjacima i trkackim bekovima koji se brzo transformiraju u kontru. Ovakve impostacije su smrt za ekipu poput Hajduka, napadacki orijentiranu, ali kronicno jalovu u zavrsnici te diletantski slabu u obrani. Da los osjecaj prije ovog susreta bude potpun, doznalo se i da u cijelom gradu od 100 000 ljudi ima jedan jedini hotel od 22 sobe, od kojih su 4 vec bile zauzete (valjda UEFA) pa je dio Hajdukove ekspedicije spavao po privatnim kucama u Oleksandriji. A ni diplomacija Oleksandrincima nije jaca strana, blokirali su koliko su mogli vizu za Francka Ohandzu Zolju, svjesni sta ih ceka ako Zolja zaigra, no korektno veleposlanstvo prijateljske Ukrajine u Zagrebu je ipak bilo puno profesionalnije, pa je Zolja dobio pravo ulaska u zemlju. Hajduk se u pocetku utakmice povukao, vjerujuci u bajke koje su ispricane o Ukrajincima. Spasavao je i Sveti Lovre Kalinic na golu. Ono sto uvijek govorim za tovare, taj momak je 40% ove ekipe, svaki iole spomena vrijedan Hajdukov rezultat u Europi, a nije da ih je bilo puno, nastao je na njegovim obranama 3 protivnicka zicera po utakmici. Kako je vrijeme odmicalo, Hajduk je uspostavio ravnotezu, nakon 2 uigrane akcije iz kornera zabio 2 gola (ispostavilo se da Ukrajinci smijesno brane svoje kornere), a treceg je uvaljao Zolja. Pomalo nestvaran uspjeh protiv 6. ekipe ukrajinskog prvenstva. Hajduk je zadnji put u gostima u Europi pobijedio s 3 razlike jos 2009. , zrtva je bila malteska Birkirkara. Kao i za Dinamo, reci cu i za Hajduk: Hajduk je Hajduk, i od njega nikad ne znas sta ocekivati. Pamet u glavu u uzvratu, a ne "lako cemo", jer jedino sta bi u tom slucaju lako moglo biti su dva ukrajinska gola u prvih 10 minuta.

Istanbul Medipol Basaksehirspor - Rijeka 0-0
U uvodu utakmice Turci Rijecane apostrofiraju kao europski iskusne  :klanja: Rijeka je postala ime u Europi, netko za koga se zna. Matjaz Kek je dosao u Istanbul po 0-0, to je i dobio. Doduse uz pomoc norveskog suca Edvardtsena, koji nije sudio cisti penal za Istanbul, nakon Bezjakove "Bozje ruke u svom sesnaestercu" kojom je sprijecio cist gol Turaka :)
Imali su Rijecani u prvom dijelu i neke svoje sanse, no kako se blizio kraj utakmice postajali su svjesniji kapitala koji nose iz nedemokratske Turske. Kek je majstor, nadam se da ce slozit dobitnu taktiku u uzvratu.

Lokomotiva - Vorskla 0-0
Ako cemo vjerovati sazetku Hrvatske nogometne televizije, koju vodi mamicevac Ivica Blazicko, Lokomotiva je bila bolja momcad od petoplasirane momcadi lanjskog prvenstva Ukrajine. Nazalost, brojnije sanse nisu uspjeli iskoristiti za barem poneki pogodak. No, sacuvali su svoju mrezu, a svaki remi s golovima u Ukrajini znaci prolazak i za drugu Mamicevu ekipu u Europi.

Domžale - West Ham 2-1 (2x Matic Crnic)
Razvalili su hrabri momci iz ljubljanskog predgradja blago prepotentne goste iz Engleske. Zaputio sam se za Ljubljanu kako bih nakon presice opalio selfie sa Bilicem, kurcio se s tim na fejsbuku ko kakva trinaestogodisnjakinja s Robbijem Williamsom i pogledao taj West Ham uzivo. Znalo se da nece biti Payeta, a ni Bilic nije smio voditi utakmicu (prije 2 godine je dobio neku ogromnu kaznu, 5 utakmica valjda, nakon jebavanja majke sucu dok je jos vodio Besiktas u Europskoj ligi), no dan ranije je bio na presici, pa sam mislio da ce biti i post-match. Falio je Englezima i lijevi bek Creswell koji ce biti dugo van terena te ofanzivci, Argentinac Lanzini i Turcin Töre, ali i dalje je to bila respektabilna ekipa. Domžale je u prvom dijelu igralo malo rezerviranije, dijelom zbog toga sto su se uplasili , a dijelom i zbog toga sto je West Ham do poluvremena imao snage drzat malo jaci tempo. Domaci su poveli iz penala. Nakon dobre polukontre, domaci igrac  je po desnoj strani prodro u sesnaesterac, sutirao, a na putu lopti prema golu nasla se ruka Nordveita. Penal za domace realizirao je Matic Crnic. West Ham je vecinu akcija pokusavao standardnim otockim ubacajima sa strane, na Carrolla (koji je od cca 37 duela u zraku dobio njih svih 37) koji je spustao lopte suigracima kreirajuci dobre sanse. Nakon jednog takvog ubacaja i guzve u sesnaestercu, Francuz na golu Domzala, visok cca 173 cm (ko i svaki pravi francuski golman) napravio je faul u skoku za loptu u svom petercu. Penal za West Ham realizirao je kapetan Mark Noble. U 15 minuta dakle 2 penala. Drugi dio zapoceo je sjajnom akcijom Domzala, nekoliko dodavanja iz prve izbacilo je Matica Crnica u dobru sansu, koju ovo lijevo krilo Domzala nije propustilo, 2-1 za Slovence  :clap: Na prvu bi se sad ocekivao odgovor Engleza i puna inicijativa na terenu, bar do izjednacenja. No, izgleda da nisu imali snage, ipak su im pripreme pocele neki dan. Domzale i njihov sjajni trener Luka Elsner (neodoljivo podsjeca na Andrea Villas Boasa) su to percipirali, i zapravo je u drugom poluvremenu igralo samo Domzale. Imali su u drugom dijelu 10 kornera, pregrst udaraca, no falilo je i njima snage i koncentracije u zavrsnici. Propustili su mrtvaca za 3-1, nakon udarca iz daljine golman je odbio loptu na nogu jednom Slovencu, no ovaj nije najbolje reagirao, puknuo je  doduse solidno no golman se uspio pridic i nekako odbit nogom. Na konferenciji za tisak nazalost nije bilo Bilica, niti mog selfija, govorio je Nikola Jurcevic i to samo za engleske novinare, uopce ne  o utakmici (osim kurtoazne cestitke na pocetku) nego o ozljedama. Slovenski trener je pricao samo za nas s ovog podrucja, Englezima nije ni trebalo prevodit, njih te opservacije nisu zanimale.
Nadam se da ce Domzale sacuvati ovu prednost na Olimpijskom stadionu u Londonu, jer od ovakvog West Hama su puno bolja momcad.

Aberdeen - Maribor 1-1 (Novakovic)
Odlican rezultat za drugu slovensku momcad, cak su do pred kraj i vodili.
Bolji su od Skota, vjerujem da ce proci

Vojvodina - Dinamo Minsk  1-1 (Babic)
Steta za Lale pod vodstvom trenera Lalata, s 1-0  koje su imali do 83. minute puno bi se konfornije islo na uzvrat u prijestolnicu prijateljske Bjelorusije. Ovako, blago neaktivan rezultat za uzvrat, no Vosa je imala neke odlicne susrete u gostima  protiv favoriziranih protivnika (Bursa, Sampdoria). Dinamo Minske je inace odlicna ekipa koja jezadnje dvije godine igrala grupnu fazu Europske lige

Shkendija - Mlada Boleslava 2-0  (Stenho Junior, Ferhan Hasani)
Sjajna i velika pobjeda makedonskog predstavnika kojeg trenira bosanski Licanin Bruno Akrapovic

Rezime pretkola:

Licani:
4 utakmice, 2 pobjede, 2 remija, 0 poraza, gol razlika 5-0

Sumadinci:
2 utamice, 0 pobjeda, 2 remija, 0 poraza, gol razlika 2-2

Slovenci:
2 utakmice, 1 pobjeda, 1 remi, 0 poraza, gol razlika 3-2

Makedonci:
1 utakmica, 1 pobjeda, gol razlika 2-0

Ex-Yu
9 utakmica, 4 pobjede, 5 remija, 0 poraza, gol razlika 12-4
Dobro kolo  :yes:
« Poslednja izmena: Jul 30, 2016, 01:19 Cvjecar Florijan »
Ja još uvek ludujem za tobom
ne znam šta ću sam sa samim sobom
još uvek me bole dani naši
tvoje oči još vidim u čaši

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #272 poslato: Jul 30, 2016, 04:34 »
ovo kako vejn i ja radimo ovu temu, Prasičko i Balega mogu samo sanjat... :D

opis u slici (videu) i riječi... :palac:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #273 poslato: Jul 30, 2016, 05:33 »
ovo kako vejn i ja radimo ovu temu, Prasičko i Balega mogu samo sanjat... :D

opis u slici (videu) i riječi... :palac:
:klanja:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #274 poslato: Jul 30, 2016, 06:05 »
sto jes jes,svaka vam cast...detaljno nema sta...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #275 poslato: Avgust 02, 2016, 08:53 »
Prcija i danas bez oznojavanja otresla imenjaka iz tbilisija

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #276 poslato: Avgust 02, 2016, 08:56 »
Kakvu golčinu dade Kafu, što je ovo.  :eek: :eek: :klanja: :klanja:

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #277 poslato: Avgust 03, 2016, 07:37 »
Kakvu golčinu dade Kafu, što je ovo.  :eek: :eek: :klanja: :klanja:

Jel ti znači nešto reč, "repriza"?

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #278 poslato: Avgust 03, 2016, 01:34 »
Ne.  :D 

p.s

Sad kapiram što si htio reći. Nisam baš pažljivo gledao prvi meč, pa se ne sjećam njihovih golova.  :)

Pošto ovdje pišemo o maltene svim mečevima kvalifikacija, a ne samo "naših"...   
Sinoć se dogodilo jedna od najvećih senzacija u poslednjih nekoliko godina. Prvak Irske, Dundalk, izbacio je BATE pobijedivši ga sa 3:0, i anuliravši tako deficit od jednog gola iz prvog meča.
« Poslednja izmena: Avgust 03, 2016, 01:45 VolimPFC »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #279 poslato: Avgust 04, 2016, 08:57 »
Popularni Dinamo 2 u 4. kolu.   Maminjo na pragu da zajebe sve i ima 2 kluba u Evropi.  :klanja: :aplauz:

Hajduk i Rijeka na dobrom putu da im se pridruže.

Škendija takođe izborila 4. kolo. Najveći uspjeh u istoriji kluba.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #280 poslato: Avgust 04, 2016, 08:58 »
Urekoh Rijeku...  :D

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #281 poslato: Avgust 04, 2016, 09:40 »
Bravo za Vošu! :clap:

Drugu godinu za redom dolaze do zadnjeg kola kvalifikacija!

0-2 u gostima!

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #282 poslato: Avgust 04, 2016, 09:53 »
Lep drugi gol.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #283 poslato: Avgust 04, 2016, 09:55 »
Voša.  :clap:

Malo sreće u žrijebu i da konačno izbore LE.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #284 poslato: Avgust 04, 2016, 10:14 »
Rijeka opet bruka Hrvatski fudbal.  :))

Maribor u 4. kolu, biće nosioci.  Njih ne bi bilo loše izvući, baš su srećno dobili Aberdin.