Autor Tema: FK Crvena zvezda 2016/2017  (Pročitano 312165 puta)

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2016/2017
« Odgovor #195 poslato: Jul 13, 2016, 04:34 »
Mislim da je to velika Grofova greska, ali mozda on zna nesto sto mi ne znamo. Medjutim, sasvim sam siguran da je jucerasnja utakmica bila kao izmisljena za igraca tipa Plavsica.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #196 poslato: Jul 13, 2016, 04:46 »
Videćemo,verovatno sam subjektivan jer me je Plavšić svojim igrama prošle sezone oduševio posebno jer je došao u momentu kad nismo baš bili u  najboljem  ritmu  ali on   je baš ne tipičan igrač   za naše livade    mali,brz ko    zlo,   polivalentan    ima     smisla     za igru baš sve suprotno od  nabildane spore krkadije koje  uspešno uzgajamo godinama.

Ako nema više mesta za njega bolje ga prodati nego da truli  na klupi.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #197 poslato: Jul 13, 2016, 04:50 »
Ima i ono "ako je ruza, procvetace". Nadam se da Grof zna sta radi sa njim.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #198 poslato: Jul 13, 2016, 11:43 »
Vidim da sam ja ovde jedini koji nije krenuo da psuje i oca i majku što Grofu, što kapEtAnu, što strancima...

Od jučerašnje utakmice ja nisam očekivao baš - NIŠTA. Možda, samo, da vidim na terenu igrače koje smo doveli.
Jebavasled, ovo je bila PRVA zvanična utakmica, a u timu nekoliko igrača koji su se medjusobno upoznavali u svlčačionici, pred izlazak na teren!

Šta biste vi, leba vam?

U prvoj utakmici igre nema niti je može biti. Ono što je moglo da se vidi jeste da li i koliko ko od pojedinaca ume sa loptom.
I u toj oblasti sam prezadovoljan. Kanga definitivno ume plus što dečko trči ko Duracell zeko. Fibel - već sad je ćaća za "kapitena", što i nije neka pohvala. Meni on izgleda veoma dobro za poziciju koja nam je najkritičnija još od početka prošle sezone.
Najprijatnije iznenadjenje - МОУЧЕ! Iskrteno sam se bojao da je on teška mačka u džaku, obzirom na tešku povredu početkom prošle godine, kad ono, medjutim! Obrnuo je one Maltežane par puta ko Džaja u najboljim danima.  Biće od tog dečka nešto, samo da ga ne satre neki grobar "sa zadatkom" (jsd ili bilo koji drugi) , kao onomad kad su svesno išli na to da otkinu Evandru nogu. Dakako i onaj Kostarikanac me je impresioniraoi za kratko vreme
 koliko je bio na terenu.

Negativna ocena - Ugo. Vidi se da mu nije ni do čega i moje skromno, amatersko-navijačko mišljenje je da ga treba što pre uvaliti nekome. Vidim, priča se da ga traži Marseilles za dve milke. Mislim da on vredi barem 5-6, ali jebeš ga, ako od njega nema više mnogo vajde.

Lučo se bori kao da ne zna da ide medj Turke za mesec i po. Svaka njemu čast.

Donald i Le Tallec  - ODLIČNI! Oni će držati sredinu, zajedno sa Kangom, nadam se.

Ovo što je Dule napisao za malog Srnu potpisujem 100%. Izgleda da je i njemu glava već negde preko grane. Pa, ako je već tako, hajde da se ne ljubimo...

Biće ovo jako dobar tim.     

:slavi:

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #199 poslato: Jul 14, 2016, 08:41 »
 mi smi u prvih 11 u utorak imali cela dva nova igrača koja niko i ne proziva već naglašava da su bili među boljima. Problem je u Zvezdi već godinama pozicija desnog beka i štopera i koliko vidim tako će i ostati iako se mnogi nadaju u sposobnosti nekog Mitrovića za kojeg priznajem ništa nisam čuo a prilično poznajem fudbalsku sscenu Srbije
« Poslednja izmena: Jul 14, 2016, 08:41 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #200 poslato: Jul 14, 2016, 11:02 »
Samo neka ga dovedu. Nisam ni ja cuo za Fibela, pa je duplo bolji od ovakvog Lukovica. Ili barem da daju sansu malom Micelu ili Renduli.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #201 poslato: Jul 14, 2016, 11:05 »
Samo neka ga dovedu. Nisam ni ja cuo za Fibela, pa je duplo bolji od ovakvog Lukovica. Ili barem da daju sansu malom Micelu ili Renduli.

ja sam za forsiranje Mičela a da Rendulić bude tu po potrebi svew dok ne nađemo pravog štopera
taj Mitrović mi je mačka u džaku baš kao i većina povratnika u srpski fudbal

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #202 poslato: Jul 14, 2016, 11:11 »
Ne znam, zaista, nemam pojma ko je covek. A sto se povratnika u domaci fudbal tice mislim da ne treba generalizovati. Vracali su se ovde i Dejo, i Nine, i Pantela, i Miki, i Savo Pavicevic i mnogi drugi. Nije to bas uvek najgora stvar na svetu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #203 poslato: Jul 14, 2016, 11:26 »
Ne znam, zaista, nemam pojma ko je covek. A sto se povratnika u domaci fudbal tice mislim da ne treba generalizovati. Vracali su se ovde i Dejo, i Nine, i Pantela, i Miki, i Savo Pavicevic i mnogi drugi. Nije to bas uvek najgora stvar na svetu.

ali je mnogo više onih koji su bili užasni po povratku tj mnogi su služili samo da se operu pare preko njih

Kontaktirao sam prilično ljudi koji prate srpski fudbal niko tog Mitrovića ne pamti nešto posebno i svi kažu "valjda će biti dobar"
meni to baš ne uliva poverenje i smatram da smo trebali pre tu dovesti još jedno pojačanje nego ne krilu i u veznom redu

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #204 poslato: Jul 14, 2016, 12:52 »
To je tacno. Ali sta sad da se radi, to nam je sto nam je. Ponavljam, zaista se najiskrenije nadam da Lukovic nece biti u startnih 11 u utorak. A to da li ce biti ili ne dosta toga ce nam reci.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #205 poslato: Jul 14, 2016, 01:49 »
To je tacno. Ali sta sad da se radi, to nam je sto nam je. Ponavljam, zaista se najiskrenije nadam da Lukovic nece biti u startnih 11 u utorak. A to da li ce biti ili ne dosta toga ce nam reci.

ja sam siguran da će biti kapiten i predvoditi tim jer po nekim mojim procenama Grof ima puno poverenje u njega i najmanje sumnja u njegove igre

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #206 poslato: Jul 14, 2016, 02:00 »
Tacno je da Grof ima obicaj da ponekad tvrdoglavo insistira na nekim igracima, sto je nekada dobro, a nekada potpuno kontraproduktivno. Bojim se da je sada ovaj drugi slucaj u pitanju. Zivi bili pa videli. Nije utorak daleko.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #207 poslato: Jul 14, 2016, 02:04 »

daj bože da mi budemo demantovani dobrim igrama Lukovića

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #208 poslato: Jul 14, 2016, 02:22 »
Tesko bogami. Od kada se vratio u klub ne pamtim nijednu jedinu njegovu dobru partiju osim onog derbija na JNA kada je bio pristojan a i tamo je dobio crveni karton...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #209 poslato: Jul 15, 2016, 01:08 »
laki, da li su ove stolice koje se postavljaju toliko lose koliko izgledaju?mnogi vidim na rsbu komentarisu kako izgledaju jako tanko,kao da ce puci kad se malo jace naslonis ili ako je neko vecih gabarita. da ne pricamo sto izgledaju kao da ne bi ostala ni jedna jedina stolica posle derbija na jugu(mada stolice koje mogu da prrezive derbi mislim da  ne postoje na svetu[/size]  :D  )...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...