gledao sam sinoć prvih pol sata tekme, i za to vrijeme vidio par novih igrača koji su mi se svidjeli...
npr. onaj Babunski (što stalno pitam gdje je), baš dečko fino djeluje (ok Metalac je s druge strane, ali opet), ima dribling, hitar je...jebiga, morao je neki kurec naučit u toj Barci dosad...
drugi je taj Plavšić kojeg stalno zazivate...sitan neki dečkić, ali brz i rekao bi tehnički potkovan...
ak ćete ga sad prodavat, onda ste debili na kvadrat...uprava naravno...
s druge strane, škicao sam našeg Mitrovića i solidan je bio u tih pol sata...onaj Rendulić ga je par puta opizdio, ali je Ante sve to junački otrpio...
jedina mi je jeza bila kad sam čuo vašeg debilnog komentatora s Arene, koji umjesto da kaže "Antu Mitrovića", izvali "Antea Mitrovića"...
dobar je i onaj Caicedo ili kak se već zove, što mu je pravio društvo u napadu, bježa je ciganskoj obrani ka ptica trkačica (gle čuda), ali je i promašio par zicera...
prvi 10 minuta je bio "totalni nogomet" bez obrana, 2 promašena zicera za domaće, dva za goste...
Zvezda i dalje nastavlja darivat kladioničare opcijom "oba daju gol" ili "3+ golova"...

sve u svemu, čekamo Duletov raport...