Da kazem jos par stvari u tezama:
-Zvezda se nije zagrevala na terenu za razliku od Bugara, neshvatiljiva greska za tim koji se jos ne pozaje sa svojom publikom, delovalo je kao da Zvezda gostuje
-da sam trener Srnic mi vise nikada ne bi usao u igru, a sve zbog nefudbalskom poteza, pri 1-0 otvorila se kontra gde lopta izlazi u aut u nivou klupe Zvezde, Srnic nonsalatno prilazi liniji, bez bilo kakve ambicije da brzim ubacivanjem jos uvek iskoristi pometnju u odbrani Bugara, na kraju mu Bozovic licno donosi loptu u ruke.
-Zvezdin semafor sluzi kao EPP ekran, dok je Ibanjez hvatao zalet za penal sa ekrana smo gledali reklamu za NISOTEC gorivo, voleo bih da znam za jos jedan klub na svetu gde je ovo moguce?
-navijanje je bilo u skladu sa energijom igraca na terenu, to ima veze i sa igrom Zvezde ali i sa severnom tribinom
-Delije su postale sved za sebe, sever je svom ratu sa UEFOM, sledecu epizodu cemo gledati valjda na leto 2017.
-sama ogranizacija meca je bila na nivou igre, potpuno neregulisan ulaz na zapadnu tribinu, ljudi se guraju u levku umesto da ulaze u uredjenoj koloni, kao na mnogim velikim utakmicama do sada
Tu postoji i jedan mnogo elementarniji problem, napravio bih poredjenje sa kosarkom. Nikada necete videti bilo koji sprski tim, iz KLS lige, pa do Zvezde i Partizana da ovako lose stoji na terenu. Ma ko da je protivnik, nasi kosarkasi timovi izgledaju kao timovi sa glavom, repom i smislom. Ja to nisam imao prilike jos uvek da vidim u FK CZ, koliko ja pratim. Veceras je to bilo tako upadljivo, ali govorim generalno.