Autor Tema: FK Crvena zvezda 2016/2017  (Pročitano 312633 puta)

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2016/2017
« Odgovor #945 poslato: Septembar 27, 2016, 11:12 »
I kud...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #946 poslato: Oktobar 03, 2016, 10:29 »
Rutinska pobeda u Ivanjici. Zbog one bljuvotine u Kataru Grof je morao da (opet) promesa karte. Na golu je manojlovic imao nekoliko dobrih intervencija, jednu vrhunsku i jedan kiks (lose postavljanje kod njihovog drugog gola). Sjajno je, medjutim izvadio loptu iz raslji kada je onaj Djokic uhvatio vanredan volej na desnu spoljnu sa dvadesetak metara. Odlican momenat, pravi fudbalski, retko se to vidja, i kod nas a i generalno. Po bokovima noj Andjelkovic i Cvetkovic...ne zna se ko je nespretniji a Cvetkovic je zaista lepo spustio loptu njihovom igracu na pertlu kod izjednacujuceg gola...izostanak Petkovica se dakle nije ni primetio  :udaraozid: :udaraozid: :udaraozid: ...uza odbrana Rendula i Lukovic (na stranu par nepotrebnih izletanja, ali ovo je vec druga utakmica koju je odigrao na nesto pristojnijem nivou...nadam se da to nesto znaci). Ispred njih Le Talek koji se vratio na staru poziciju (i dao gol, doduse spretno-srecno) i Donald, koji je opet odigrao odlican mec. I jos je stigao da zavali golcinu sa preko 20 m...uhvatio njihovog golmana na krivoj nozi, ovaj je uspeo samo pogledom da isprati loptu. Kanga je igrao toplo/hladno, opet je gresio ali je imao i skolsku asistenciju za Sikimica odmah posle izjednacujuceg gola Javora. dao je tacnu kroz trojicu u prostor, prelepo. Prvo sam pomislio da je ofsajd, ali nije. Po bokovima mouceni Mouce (pred kraj Rile koji je i dao zadnji gol u nadoknadi) sa par poteza nagovestava nadajmo se neke bolje dane, mozda konacno i saznamo zasto je dovodjen uopste, te Srnic (jos jedna bleda partija). U spicu Sikimic. Gol i asistencija Risticu, malo li je.

Zanimljiva utakmica, na momente (narocito u drugom poluvremenu) dopadljiva igra Zvezde. Idemo dalje, pauza za reprezentaciju pa Cukaricki kod nas.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #947 poslato: Oktobar 12, 2016, 08:12 »
Kom li je imbecilu nedelja 15h pala na pamet kao zgodan termin za utakmicu protiv Cukarickog?!?
 :udaraozid: :udaraozid: :udaraozid: :udaraozid: :udaraozid:

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #948 poslato: Oktobar 12, 2016, 11:19 »
Hoće narod da prati izbore kod nas.  :D
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #949 poslato: Oktobar 17, 2016, 10:29 »
Odlicna utakmica juce, narocito u drugom poluvremenu. Dobismo, koliko zasluzeno toliko i spretno-srecno, ali dobismo. Onaj ludi Pjasentin prvo dade autogol za izjednacenje a zatim je lansirao punom pravu bombu sa maltene 30 metara. Manojlo tu nista nije mogao da uradi. Strasan gol. Mi smo se bas rastrcali, bilo je dosta toga da se vidi, nazalost kisurdaca je pokvarila utisak. Ono sto je meni postpuni kuriozitet i nesto sto ni u ludilu nisam ocekivao jeste to da je Dusan Noj Andjelkovic namestio dva gola, prvo je Sikimu pogodio u trepavicu (ruku na srce tu je malo kiksnula odbrana Cuke, ali svejedno, Sikimic se bacio na loptu i zakucao je glavom pod precku), a zatim je dao tacnu Hugi u nadoknadi za treci gol i tacku na i...ko bi rekao.

Utakmica jeste bila prilicno zanimljiva, ali je lako mogla da ode na drugu stranu. Cukaricki je igrao kao da nema sta da izgubi (u stvari i nema), trudili su se, borili, na momente i tukli, ali Sikima se specijalizovao da ubije svaku nadu protivniku odmah nakon izjednacenja (ista stvar bila je i u Ivanjici u proslom kolu pre pauze). 

Sto se ostalog tice, Ruiz je bio solidan ali se izblamirao u jednoj mrtvoj sansi, Kanga se bas trudio (bogami su ga i tukli prilicno) a Mouce je i dalje van ritma. Hugo je usao i napokon dao gol, verujem da ce sada da krene teror golmana u seriji.

Bedna poseta, sto nije ni cudo, buduci da je neki genije smislio ovaj idiotski termin, a o kisi da ne govorim.

Idemo dalje, subota i Subotica.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #950 poslato: Oktobar 17, 2016, 10:35 »
Ja u drugom poluvremenu niam vjerovao d agledam nasu ligu.
Toliko tempa, sansi.
da se ovakva utakmica smjesti u ambijent neke normalne lige bila bi i tamo iznad prosjecna.

Gomila bas fudbalskih poteza.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #951 poslato: Oktobar 17, 2016, 10:51 »
Da, da, utakmica jeseni definitivno. jedino mi je zao sto je odigrana u tom terminu, sa takvom posetom I po takvom vremenu I terenu...

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #952 poslato: Oktobar 17, 2016, 09:30 »
Potpis. Do sada najbolja utakmica na Mari + sto je sansi bilo na tone.  :klanja:
« Poslednja izmena: Oktobar 17, 2016, 09:31 nyc »

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #953 poslato: Oktobar 24, 2016, 10:17 »
Ima nesto sa ovom Suboticom, svako malo kiksnemo tamo...prvo poluvreme dosta dobro, gol plus nekoliko jako lepih sansi. Drugo poluvreme ocaj zivi. Sta se tu desilo boga pitaj. Plavsic kao starter ocajan, nista nije uradio. Ruiz odigrao odlicno, a zasto ga je Grof menjao samo on zna. Ovo ostalo manje vise stndardno. Manojlovic siguran, Lukovic i rendula obojica napravili po jedan stravican kiks, Petkovic neodbranjiv autogol postigao, kako ju je samo zakucao  :no:...Andjelkovic cas zapliva, cas uradi ponesto korisno. Triling Le Talek - poletanovic - Babunski se uopste nije proslavio, falio je taj zadnji pas, sve i da se Sikima nije skrivao celu utakmicu. A jeste.

Dalje, uopste nije opravdanje vec puka konstatacija: sramota je da se prvoligaski fudbal igra na onakvoj livadi. Svaki put se zgrozim kada vidim nasta to lici. Subotica je ozbiljan grad, neverovatno je da trideset godina nisu u stanju da urade ama bas nista sa tim terenom i tim stadionom (Spartakovi navijaci su istakli transparent "Hocemo stadion"  :D )

Ovo nimalo ne obecava. Ne mozemo da pobedjujemo stalno ali mozemo da gradimo i razvijamo neku smislenu igru, sto, bojim se, uopste nije slucaj. Preceste su i preozbiljne rotacije u svim linijama. Novembar je na vratima a mi jos uvek nemamo definisanu strukturu ni tima ni sistema ni igre. Grof mi deluje potpuno pogubljeno, uopste me nije ubedio da zna sta radi. naprotiv.

Nista, idemo dalje, subota i Rad na Mari.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #954 poslato: Oktobar 24, 2016, 10:32 »
 sukob terza-grof sve se vise pokazuje i na terenu
 ja bih prvo "doktora" poterao pa sa grofom ozbiljno popričao o daljoj saradnji ali ovo je Srbije izgleda da ce biti kontra
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #955 poslato: Oktobar 24, 2016, 10:51 »
Nacuo sam I ja da su u ozbiljnoj svadji. To, medjutim, ne moze biti opravdanje za sve idiotskije izmene koje pravi u poslednje vreme.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #956 poslato: Oktobar 24, 2016, 11:12 »
Nacuo sam I ja da su u ozbiljnoj svadji. To, medjutim, ne moze biti opravdanje za sve idiotskije izmene koje pravi u poslednje vreme.

znamo da je grof tvrdoglav i da se inati sa protivnicima ali ako znam da su kandidati da ga naslede jedan Simo Krunić i jedan Švaba Đurđević onda je sve jasno kome ide moja blaga podrška
« Poslednja izmena: Oktobar 24, 2016, 11:15 Blefer »

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #957 poslato: Oktobar 24, 2016, 11:30 »
Terzic ako zaista pokusa da dovede nekog od tih svojih pudlica iz OFKe onda je i definitivno moron. Naci ce se i njemu neko da kaze da mu ovo nije Karaburma da moze da radi sta hoce i da pravi privatno eksport-import preduzece.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #958 poslato: Oktobar 24, 2016, 11:42 »

on već uveliko radi na tome a da li će mu neko stati na put videćemo. Dovodi brdo mladih igrača iz OFK-e koji su sve njegovi privatni igrači a sa klincima iz Zvezde ne potpisuje ugovore pa kad ovi odu bićemo zavisni od njegovih igrača a onda će lepo to da naplati

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #959 poslato: Oktobar 24, 2016, 11:49 »
Koji su to dovedeni iz OFK?