e to je sad već pripovedanje od Kulina bana i veliko uopštavanje stvari. Ja sam za sebe prilično siguran da nisam ništa napisao vezano za Sikimićev slučaj, pa sad ne bih da "vodim tuđe bitke".
Moj inicijalni post na ovu temu je bio u šaljivom karakteru vezan za profin post gde mi je bilo pomalo smešno kako je lako pao u vatru na ona bazična osećanja. Da je ovaj start napravio neki Ćulum iz Bačke ili Torbica iz Spartaka, priča bi daleko pre prošla, i bila bi podvedena onako kako treba, jedan fudbaler povredio drugog, jebiga, takav je život, takav je i sport, shit happens.
Međutim, pošto je to uradio Drinčić, odmah se pravi narativ da je to iz nekih viših ciljeva, jer vuče komplekse iz JSD, zaboravio sam već kako je išla konstrukcija. Meni se samo činilo da je to suvišno, ali eto, ako je to shvaćeno kao relativizacija ovog starta, onda sam jebiga kriv.
PS.
Pamtim da smo slično nešto govorili za Hrvate, onda pred EP 2008. kada je onaj Englez iz Birmingema iskidao nogu Eduardu. Kod njih je tad išla priča da je on to namerno uradio jer su ih Hrvati izbacili u kvalifikacijama, i eto, taj Englez je imao komplekse i rešio da im se osveti tako što će im onesposobiti najboljeg igrača za EP. How yes no.