Autor Tema: FK Crvena zvezda 2017/18  (Pročitano 346570 puta)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2017/18
« Odgovor #555 poslato: Avgust 25, 2017, 01:39 »
velika pobeda koja ako bude pameti moze da znaci prvi korak u povratku Zvezde u Evropu. Milojevicu i svim igracima sve pohvale@ :aplauz:
« Poslednja izmena: Avgust 25, 2017, 08:03 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #556 poslato: Avgust 25, 2017, 03:56 »
sto ajkula rece stojkovic je prebio njihovo krilo,decko ga je bukvalno odneo u svakom duelu. gobeljic kad je usao ko pusten sa lanca,bukvalno. a milic je pokidao,koliko je bio borben,vracao se, oduzeo silne lopte,uz to je bio vise nego korektan u napadu. bukvalno iz svakog igraca je isijavala zelja i volja, borbenost. frimpong isto odigrao doktorsku utakmicu. zbog savica su svi kritikovali klub,sta ce nam,ne zna i sl.a decko je odigrao do sada utakmice bez greske maltene. istina nije kidao,nije bio spektakularan,ali sve odigra sta treba...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #557 poslato: Avgust 25, 2017, 09:23 »
Niko golmanu da pomene majku mu, covek skinuo zicer u 90. minutu.
Od odlaska Stojkovica u Portugal nisam video boljeg golmana u Zvezdi.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #558 poslato: Avgust 25, 2017, 09:26 »
Zvezda davno nije igrala tako homogeno.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #559 poslato: Avgust 25, 2017, 09:28 »

homogeni smo od kad kumovi ne vladaju na terenu već igraju u datom trenutku najspremniji momci.

Videćemo da li će terzić sad nekog da na brzinu proda

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #560 poslato: Avgust 25, 2017, 11:22 »
 grupa po mom ukusu Kopenhagen, Austrija, Varegem
 ali po starom dobrom običaju pašće nam Zenit, Šerif i Bate Borisov

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #561 poslato: Avgust 25, 2017, 11:27 »
Niko golmanu da pomene majku mu, covek skinuo zicer u 90. minutu.
Od odlaska Stojkovica u Portugal nisam video boljeg golmana u Zvezdi.

Borjan nas je spasio protiv Sparte, a i sinoć. Ali brate ispucavanja, pa bar jedno 6,7 mu je završilo u autu..

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #562 poslato: Avgust 25, 2017, 11:27 »
Ja bih da dodje Arsenal, Marsej, Keln    :palac:
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #563 poslato: Avgust 25, 2017, 11:31 »
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=Qg3Ud5vVDhw[/youtube]

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=pmffeY6ZRDU[/youtube]

Želja za grupu: Lacio, Jang Bojs, Zulte

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #564 poslato: Avgust 25, 2017, 12:25 »
Uhhhh....deset krvavih godina....Bordoi, Ludogoreci, ali i Cernomoreci i Kairati...deset godina smo ovo cekali. I docekali. Treba proveriti da li smo jedini kojima je poslo za rukom da se plasiraju iz prvog pretkola pritom izbacujuci dva cetvorostruko vrednija tima.

Poceli smo onako kako smo prizeljkivali. Opet napad, nema sta da se razmislja, igraj brate pred krcatom Marom, napred i samo napred. Tih prvih 20 minuta je uvek bilo nase i Bozije. I naravno da ce onda publika sama da da gol. Ono Radonjicevo je majstorija kakvu odavno nisam video...Milic sutira, Rus odbija, Radonjic je u naletu poklapa, pravi zabicu i prebacuje golmana a lopta lizne precku i zavrsi u mrezi. Nevidjeno. U tom trenutku se stadion bukvalno tresao a kuriozitet da su bili talasi na zapadu (?!). Ludilo.

Borjan je u Krasnodaru bio los, ali mu se zato nocas sve vratilo. Pohvatao je sve zive visoke lopte. Jeste da je zeznuo nekoliko ispucavanja ali je zato na suv refleks odbranio zicer u nadoknadi. Svaka cast. Rodic je igrao koliko je mogao, dvaput je ispao ali je dao sve od sebe. Savic je opet iskidao u skoku i odlicno se dopunjavao sa Frimpongom koji je prica za sebe. Zaista sam se pribojavao na sta ce taj "malteski" dvojac u srcu odbrane liciti ali su bili odlicni. Frimpong je za celu utakmicu pogresio mozda dvaput ako i toliko. A na desnom beku Filip Stojkovic. Nejasno je otkud on u Zvezdi, ovo sto prikazuje je za neuporedivo jace lige od nase. Sinoc je opet ubio njihovo krilo, ma nista mu nisu mogli, uvek je bio izmedju njihovog igraca i lopte, sjajna anticipacija i jos jaci duel. Svaka cast.

Donald. Kapiten kapitenski. Borio se kao lav sa preskupim internacionalcima i pokazao klasu. Pored njega takticko iznenadjenje Milojevica - Srnic. Kako je Milojevic od jednog skoro pa propalog igraca za jako kratko vreme da napravi ovakvog ubicu ostace tajna, ali je Srnic potpuno novi igrac. I to je igra kao lud i na poziciji koja nije "njegova", kao sinoc. Zatim, Milic. Svi su ga pljuvali, ja verovatno i najvise. Sinoc mi je decko i definitivno zapusio usta. Jurcao, bacao se, sekao njihove napade, nudio se i ubacivao, cak i sutirao. Posle em je crkao em se povredio, pa je usao Racic.

Gelor Kanga. Taman kad covek pomisli da NE MOZE da da ludji gol od onog protiv Sparte, on demantuje. Na svu srecu bio sam smesten na idealnoj poziciji za posmatranje jucerasnjeg remek dela. Drugo poluvreme tek sto je pocelo, stize mu lopta na preko 30 metara iskosa sa leve strane. Gledam ga i mislim se nemoj, eno Boace se iskrada, imas i Srnica desno. Gledam ga i mislim se nece valjda. Hoce. Zategao je. Ispaljuje. Lopta, cak ne ni nesto preterano brza ide. Udario je je desnim risom po levoj strani. Lopta putuje i putuje. Spusta se. Golman se baca. Dzaba. Ulazi  tik ispod precke sa golmanove leve strane i pada u malu mrezu. Fudbalsko remek-delo. U tom trenutku sve staje, nista ne mogu ni da cujem, ljudi skacu na mene i ja na njih, hvatamo se za glave u neverici cemu smo to upravo prisustvovali. Da ne preteram ali jedan od najlepsih golova u novijoj istoriji kluba na tom stadionu. Zigic protiv Rome, Hugo u derbiju, Kanga protiv Sparte i Kanga sinoc. Zanimljivo, svi su pali na severnu stranu. Inace je odigrao profesorsku utakmicu. Kad je trebalo da povuce on je povukao. Kad je trebalo da proigra proigrao je...dao je neverovatan gol u idealnom trenutku u najvaznijoj utakmici. A kada je trebalo da stane na loptu, puskom nisu mogli da mu je uzmu. Sto se mene tice iskupio se za proslogodisnju budalastinu protiv Ludogoreca.

Radonjic je momak za velika dela. Na stranu golcina, on ne samo sto ima dinamit u nogama, sto prolazi po strani kao na motoru, nego niko ne zna sta ce sledece da uradi sa loptom, verovatno ni on sam. To sto on ima, to se ne uci. Sa tim se radja. Pamet u glavu i dobili smo igraca za koga ce Evropa cuti.

U spicu Boace. Imao je on mnogo boljih izdanja, bio je pokriven, ali jednu loptu je dobio i bam - stativa sa preko 20 metara. A ima snage da trci dve utakmice. Gobeljic i Pesic su usli kao zamene. Pesic nije uradio bog zna sta, ali je zato Gobeljic igrao kao besan i svaka mu cast.

Preskupi Rusi su nam za 90 minuta napravili jednu sansu. Verovatno je los teren kriv za to. Pa njihov gazda neka razmislja na sta trosi toliki novac. Da ne bi smehotresnog sudjenja ne bi nam dali gol jos tri dana da se igralo. U prvom poluvremenu je bilo vidljivo da sudija navlaci za njih, a u zadnjih 20 minuta to je vec poprimilo tragikomicne razmere. Prvo poluvreme je na pravdi Boga produzio za 4 minuta, a drugo cak za 6. Jeste Borjan odugovlacio ali ovo je presmesno. Dao je Savicu zuti nicim izazvano, a onom volu nije cist crveni. Penal je tek komedija. A jajarenje oko 2 slobodna udarca u sedmom minutu nadoknade su dostojna ozbiljne suspenzije. Sramota. Ali ako, pokazali smo da nam nije mogao nista.

Atmosfera na stadionu kao nekad, ludilo kakvo moze da napravi 50.000 fudbalskih fanatika. Igla nije imala gde da padne. Na zapadu krcati i prolazi. Zvanicno je bilo 51.000 ljudi. realno, manje od 55.000 nije sigurno. Pozitivan naboj se video vec na predstavljanju timova kada je nebo nad stadionom bilo prosto pocepano horskim urlanjem.

Red je na kraju da pomenem i Milojevica. Sto se mene tice, ono sinoc mu je bio diplomski ispit. Dobrodosao u klub, nadam se da je ovo pocetak jednog divnog prijateljstva. Sta je covek uspeo za samo dva meseca da napravi od ruine koju mu je ostavio prethodnik, to je za nevericu. Igracima koji su se raspadali vratio je samopouzdanje, igrace koje su mu doveli uklopio je na najbolji nacin. Povrede i rotacije ne uticu na sistem igre vec se raspolozivi igraci uklapaju u postojecu semu tako da se izostanak jednog pit bula kakav je Jovicic skoro i ne primeti. Kapa dole.

Evropo, dugo je trajalo, ali vratili smo se. Voleo bih da za nesto jace od pola sata na zrebu dobijemo najjace moguce protivnike. Pa da se izmerimo i sa njima.

Idemo dalje, nedelja i derbi. Umorni smo, ispovredjivani, ali ko te pita. Samo napred.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #565 poslato: Avgust 25, 2017, 01:36 »
Ja bih da dodje Arsenal, Marsej, Keln    :palac:

Arsenal, Bate, Keln    :aplauz:

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #566 poslato: Avgust 25, 2017, 01:39 »
Arsenal smo vec izbacivali, Belorusi nisu bauk, a Kelnu ima da se osvetim za suze detinje.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #567 poslato: Avgust 25, 2017, 01:40 »
Spavas li mirno, Vengeru Arsene?

Van mreže dejo94

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #568 poslato: Avgust 25, 2017, 01:43 »
Dule ušutkao "Hajberi", VUjadin će "Emirejts"..

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #569 poslato: Avgust 25, 2017, 01:43 »
Tako je. Sa oca na sina.