Skorašnje poruke

Stranice: [1] 2 3 ... 10
1
Reprezentativna takmičenja / Odg: Košarkaška reprezentacija Srbije
« Poslednja poruka ladja poslato juče u 08:27 posle podne »
Ili ćemo se skupiti i uraditi nešto ili će biti raspad i blamiranje kao na EP 05.Treće kod nas nema.


Kari mi je uvek bio simpa ali bojim se da je baš izlapeo i da mu sve ovo sa reprezentacijom nije trebalo uopšte kad je otišao Kokoškov.Nadam se da grešim,ali bolje da je ostao u penziji i pisao memoare i držao seminare.
2
Naše livade / Odg: FK Partizan 2022-23...(nemoguća misija)
« Poslednja poruka Blefer poslato juče u 07:45 posle podne »
Znači Savo ipak nije pristao,Petrić je letos bio pomoćni u nekoj od selekcija Srbije koja je igrala na EP
3
Naše livade / Odg: FK Partizan 2022-23...(nemoguća misija)
« Poslednja poruka Dimitrije BP poslato juče u 06:40 posle podne »
Šou se nastavlja - Petrić.
4
Reprezentativna takmičenja / Odg: Košarkaška reprezentacija Srbije
« Poslednja poruka Blefer poslato juče u 05:10 posle podne »
Teodosića sam gledao još kao klinca u Železniku pošto sam radio na 200m od dvorane FMP-a, malo je reći da sam odmah postao njegov fan i da sam to i dan danaus ali veliki igrači moraju znati kad je vreme da se povuku još dok su u naponu snage. Zato je Kića ostao Kića a Moka i Praja se srozali još na kraju karijere i tako nastavili. Ne može niko biti iznad ekipe, zato sam i pisao ranije da više cenim one koji otkažu na prvi poziv nego da se dolazi na pripreme sa stavom "ja sam svevišnji" i tu ne priznajem ničije ranije zasluge. Šteta je što se nije moglo naći neko rešenje pogotovo što nemamo mnogo igrača nq toj poziciji. Idemo dqlje mozda ovo izađe i na dobro.
5
Naše livade / Odg: FK Partizan 2022-23...(nemoguća misija)
« Poslednja poruka Blefer poslato juče u 01:56 posle podne »
 bio je nekad ček i simpa lik, ali služba vadi iz fioke pa kad se mora nije teško
6
Naše livade / Odg: FK Partizan 2022-23...(nemoguća misija)
« Poslednja poruka Dimitrije BP poslato juče u 01:37 posle podne »
Kao da nema dinara u džepu.  :povraca:
7
Naše livade / Odg: FK Partizan 2022-23...(nemoguća misija)
« Poslednja poruka ladja poslato juče u 01:35 posle podne »
Savo......baš sam se nedavno pitao gde je i šta radi!? Očigledno ništa pa će sad da prespoji dok ne nađe neki angažman u Turkmenistanu.8
Naše livade / Odg: Yugovići u Evrokupovima 2022/2023
« Poslednja poruka Blefer poslato juče u 08:58 pre podne »

 Standarno dalje idu Dinamo i Zvezda a prijatno su iznenadili Hajduk i Zrinjski prolaskom u narednu rundu. Tu se još ugurao i Balkan Suva Reka koji će u istorijskom duelu sa Shkipjem imati šansu da kao prva ekipa sa KOsova igra u LK.
Inače taj Shkupi i slvenački Maribor su i dalje u igri za grupnu fazu iako su izgubili u dva dvomeča do sad, to je kad si šampion svoje zemlje a ne ako Hajduk da odmah na jake ekipe naletiš.
Partizan ispao što je pomalo i očekivano pošto se u klubu i oko njega vodi pravi rat, Čuka nije ni imala šanse a skupo je kožu prodala Škendija ispavši na penale od švedskog AIK-a. Kžau da su švedski navijači pravo najebali od šipaca u Skoplju.
9
Naše livade / Odg: FK Partizan 2022-23...(nemoguća misija)
« Poslednja poruka Blefer poslato juče u 08:53 pre podne »
 Ono sinoć je stvarno užas, postrojavaju igrače a trpe ološ iz uprave( ne trpe nego su u kombinaciji sa njima)
 Jedino mi je drago što je prevarant Stolica otišao ali poznajući njegov lik i delo očekujem ga na mestu selektora nekih mlađih kategorija.
 Jedan sam od onih koji veruje da će ova bolesna bahtost diktatora da se vrati Zvezdi kad tad kao bumerang, razumem da jačaš Zvezdu ali želja da uništiš sve ostale klubove u Srbiji je stvarno bolest.
10
Reprezentativna takmičenja / Odg: Košarkaška reprezentacija Srbije
« Poslednja poruka Zgembo Adislić poslato juče u 08:19 pre podne »
ovaj put se moram složiti sa Bleferom, jasno mi je zašto je Kari precrtao Tea. Čak i u ovih par prozora što je igrao prethdne dve godine, bilo je to jako teško, i dalje je tu bilo onih njegovih nerezonskih šuteva, usiljenih pasova itd... Verujem da je na ovih par treninga na početku priprema bilo nekih sličnih stvari, i da Kari jednostavno ne vidi to u novom timu.


Dakle, ne odgovara mu ovakav Teo, a da ga menja, nema vremena, i budimo realno, pitanje je da li bi teo teo da se menja u 36. godini života, i da bude neki off the ball igrač oko Vase i Jokića.E sad, inicijalno nakon te vesti, ja sam zabetonirao Avramovića u 12, baš s tom motivacijom Karija da mu treba fizički stabilniji igrač, koji može da igra pritisak na protivničkoj polovini, da bude neka verzija onoga što je nekad Pefi bio kod Đorđevića i Dude. Međutim, sad nakon Aleksinog ispadanja, otvoreno je pitanje da nemamo drugog pleja.

Jer i Jaramaz i Nedović su u većini karijere bili kombo, igrači koji su samo ispomagali na prenosu lopte, nikad nisu bili primarno PG (tj. Nedović jeste, ali još u vreme one stare Zvezde, u prefuzijsko doba).

Ovo me malo podseća na onaj baksuzni splet okolnosti iz 2019. kada je Đorđević rešio da se kocka izostavljanjem Kaline iz ovih ili onih razloga, jer je imao Gagija Milosavljevića koji donekle kopira Kalinićevu ulogu, ali je po pitanju timske hemije daleko prihvatljiviji.

I onda usred priprema Gagi nakon odlične sezone u Unikahi strga koleno, i Đorđević odjednom ostaje i bez Kalinića i njega.Tako i ovo, u jednom trenutku mislimo da imamo i Aleksu i Tea, a sad nemamo nijednog  :yawn: . Priznajem, malo neugodno.btw,  ovi ispadi patetike oko Teodosića i tugaljivo kačenje komemorativnih storija kodajenedajbože umro  :povraca: .

Kod dovođenja Karija bar je jedno jasno, neće biti kompromisa, to je ono što dolazi sa njim. Jovo Stanojević, Radman, Šćepanović... duga je lista igrača koje je ostavio na ledu.


I Đorđević dok je išao tom linijom imao je hemiju u timu i rezultate, u incidentu sa Vladom Micovim je udario temelje onog trosrebrnog tima. U Kini 2019 počeo je praviti kompromise i zarad viših ciljeva odustajati od nekih svojih principa, i to ga je i koštalo


Dakle, in Kari we trust, dok se ne pokaže drugačije
Stranice: [1] 2 3 ... 10