PAROVI PLAYOFFA
1 Bojangles (+4) - 8 Ultras
2 Kulen (+3) - 7 Kauboj
3 Konfuzije (+2) - 6 Florijan
4 Dejo (+1) - 5 Q
PLEJOF RULZ
8 junaka ide direktno u četvrtfinale, Hugo osvaja Trofej Mile, čestitam!
U prvoj rundi nositelji imaju 4/3/2/1 bod prednosti, ovisno o plasmanu - najveća razlika je između prvog i zadnjeg, najmanja između četvrtog i petog.
U polufinalu smo na +2 za nositelja, u finalu nema prednosti jerbo se igra na igralištu Đola u Dardi.
U slučaju neriješenog rezultata, ubacio sam tiebreaker pogađanja točnog rezultata odabranih parova.
I u Wildcard i u Divisional rundi ćemo pogađati točan rezultat u dva odabrana para - gleda se udaljenost od točnog broja poena za svaki tim, tko je ukupno bliži prolazi.
U Championship rundi (našem Superboulu, Super Bowlu za Profu) je točan rezultat tiebreaker + bliži u svakom paru dobija jedan poen.
U svakoj rundi sam dodao nove kriterije da bude više bodova, dosta mi je 5-4 rezultata.
U prvom krugu imamo 6 utakmica za prognozirat x 5 kriterija koji se pogađaju = max 30 bodova
U drugom krugu imamo 4 utakmice za prognozirat x 5 kriterija = max 20 bodova
U finalu imamo 2 utakmice za prognozirati x 8 kriterija = max 16 bodova
Prognoze mi šaljite u PP da se ne moramo zajebavati s bacanjem novčića.
***IZNIMKA Florijan i ja ćemo poslati svoje prognoze Kulenu, da ne bude muljanja. Kulen će mi poslati Florijanovu nakon što dobije moju. Isto vrijedi i za moje buduće protivnike, ako prođem dalje.
Ponuda stiže za minutu, prva utakmica je u subotu navečer, imate dovoljno vremena i nemojte kasniti.