nebojsa,ja ti rekoh da bi mogli nesto kako kazes da iskoriste i budu konkurentni treba im kvalitet,a ne samo zelja,ciji nedostatak ja nisam video.
ali vi u trenutnom sastavu bez pavlovica imate 5 igraca-tepica,milosavljevica,murica,macvana i milutinova. nemate ni jednu pravu zamenu na nivou zvezdinog 10og igraca. imate malog marinkovica koji je odlican za ulogu 11 ili 12 igraca,da je uz prvi tim trenira uz njih,po malo ulazi,i da igra za juniore kad god moze. imate andrica koji je ok za ulogu 9-10 igraca(a opet je kvalitetom ispod nasih prvih 10).dok dalo,milutinovic,bezbradica,djumic su igraci koji kvalitetom ne zasluzuju partizanov dres,ako je cilj biti ozbiljno konkurentan zvezdi i biti u prilici da se uzme neki trofej. sa takvim sastavom,ja stvarno ne vidim da se ima sta zameriti igracima.
sa druge strane duletu i upravi bi se stvarno imalo sta zameriti. pocevsi od tvoje konstatacije da partizan nema ama bas nikakvu igru. ko je za to odgovoran nego trener?ali to sam ovde retko mogao da procitam od grobara,posto je dule bog otac,kralj, jedini se bori protiv zlog covica,vucica i sl. partizanu se ove godine igra zasniva na individualnom kvalitetu nekoliko igraca, koji jako cesto igraju izolaciju.i u tome je 80% partizanove igre. ti igraci su najcesce pavlovic,milosvljevic i macvan,na pocetku sezone muric,pa i sad kada je digao formu. zasto je to tako,zasto nema kokektivne igre?pa valjda je to glavno vujosevicevo zaduzenje,a ne samih igraca.istina da kako sam vec gore napisao kvalitet igraca partizana u ovoj sada postavci,je dosta skroman, ali opet napravi neku igru,pa izvuci neki maksimum iz toga sto imas ove sezone. ja to apsolutno nisam video ove sezone u igri partizana. zato sam i napisao u jednom od predhodnih postova(a dosta puta i ranije kada smo igrali polufinale abe) da smo u finisu aba lige, igracki tu negde,ali na terenu zvezda je jaca,ima bolju igru,i partizanu je problem da isprati njen tempo. naravno ima tu nesto i van duletovog domasaja, iskustvo igranja el i jakih utakmica u kontinuitetu,u takvim mecevima pravis igru i stelujes je,a igraci moraju u kontinuitetu da daju svoj maksimum,i da stalno teze boljem. to vec nije direktno duletova odgovornost, ali opet igra partizana ove sezone je apsolutno skandalozna. na svu srecu partizan ima nekoliko pojedinaca koji su marka za region,pa onda to ne izgleda toliko ocajno,jer oni vade stvar svojim individualnim kvalitetom.
ali kao sto rekoh ipak je dule kralj,car,jebo zvezdu godinama,doneo toliko uspeha,a i dalje zavlaci zvezdi na konferenijama,a da ne kazem kako se bori protiv politicara,zlog snsa i zvezdasa vucica, i onda je bogohuljenje ista reci protiv njega. lakse je oplesti po nekom jadnom bezbradici,dalou,bozi djumicu i sl...