Autor Tema: Košarkaška liga Srbije  (Pročitano 432340 puta)

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
Odg: Košarkaška liga Srbije
« Odgovor #1515 poslato: Maj 17, 2015, 11:18 »
Mislim da definitivno Čović više nije taj kojeg Dule najviše mrzi....Kalina! :klanja:

Drugi put mu pred nosom(pred Partizanovom klupom)Trojkom preko ruke rešava utakmicu..

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1516 poslato: Maj 17, 2015, 11:32 »
Da se igralo do Božića, ne bi okrenuli. Jednostavno ste bolji i to je to.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1517 poslato: Maj 17, 2015, 11:32 »
Rutinski  :kafa:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1518 poslato: Maj 18, 2015, 12:57 »
sto rece dule rutinski. samo sto sam se ja nervirao dobar deo utakmice,sto ih mi nasom igrom odrzavamo zivim,umesto da ih prelomimo jos u prvom poluvremenu.jer kada je partizan ovoliko bio jaci od nas kao mi u ovom trenutku(pricam u ovom sastavu,bez pavlovica,i sada kada je akojon otisao) su nas godinama bukvalno ponizavali,dobijali stoka razlikom i sl,a mi opusteno,dovoljavamo da u napadu skace dalo,bezbradica i sl.smesno. tako da sam se dobar deo utakmice nervirao.istina i sudije su ih u nekim trenutcima drzale u igri.
kada se dodje do finala ne brinem se opet ce biti pritisak,ciganisanje, neizvesnih i napetih utakmica,sigurno necemo moci lagano da dobijemo,to je jedino sto je sigurno...

nebojsa nije mi jasno sta ti zameras igracima partizana,nad cim treba da se zamisle?da se zamisli treba dule i uprava partizana,a igraci nemaju sta da se zamisle. realno ste posebno u ovakvom sastavu kada ne igra pavlovic (dobro istina je i nama nije igrao rebic  :rofl:  ) dosta slabiji od nas i nemate nikakve sanse.ovo nije nivo igre ni blizu naseg maksimuma,pa je opet relativno lagano dobijeno,iako prelomljeno tek u zadnjoj cetvrtini.

nego kao sto sam vec rekao ja iz dana u dan vidim da u partizanu i te kako ima para. posle daloove voznje taksijem i odlsaka u postu na salter uplata/isplata(pisao sam vec o tome),sada posle utakmice kod mene na cosku videh kuzeoglua(ili kako se vec zove vas grk) ceka ispred rostilja neku hranu. pa odakle pare? prosle godine se prica kuva bogdanova keva,a sada lagano se jede rostilj  :zbunjen:   :smeh3:
« Poslednja izmena: Maj 18, 2015, 12:59 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže NebojsaK

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1519 poslato: Maj 18, 2015, 01:42 »
Zamjerim im na nonsalantnosti, mogu da razumijem da je neko bolji od tebe, mogu da razumijem da izgubis ali ne mogu da razumijem da igraci od 19-20 godina ne mogu ili nece da trce i da se trude!?
Sta, sad ispada ako je protivnik bolji, daj odmah da skidamo gace?!
Pusti to, Partizan jednostavno ove sezone nema tim vec samo pojednice i jedini konstantan igrac je Macvan dok su svi ostali u principu hocu kakiti - necu kakiti.
U Partizanu jedini igrac koji ima muda je Macvan, Milutinov je vec solidan centar ali ako bude nastavio da igra ovako bojazljivo, nece od njega nikad biti vrhunski igrac, sjeti se samo Danilovicevog kucanja preko Sabonisa - e, to su muda, hrabrost, pozrtvovanje i volja su najbitniji a ja u ovom timu Partizana sem Macvana, trenutno ne vidim takvog igraca, Pavlovic je trebao svojim iskustvom da utice na mlade igrace i bude im primjer a on je dozvolio da ga isprovocira Kalinic koji je za njega balavac!?
Ali dobro, ja realno i nisam ocekivao pobjedu ali nisam ni poraz od 16 razlike, mada, kako su igrali tih 16 je jos i dobro na kraju.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1520 poslato: Maj 18, 2015, 02:09 »
izvini,u cemu se ogleda nonsalancija,gde si je ti video?partizan ima 7 ofanzivnih skokova protiv ekipe koja je u el bila jedna od boljih skakackih ekipa,a slabiji je od te ekipe i fizicki inferiorniji.to nikako nije pokazatelj nonsalancije,vec suprotno vece borbenosti. takodje ne znam gde vidis skidanje gaca,kada u ovakvom sastavu,ste se drzali do zadnje cetvrtine. pricas o pozrtvovanju,pa navodis kucanje danilovica preko sabonisa.to nema veze sa pozrtvovanjem,ali ima pre svega sa danilovicevim kvalitetom,i cak manje mudima. mogu igraci partizana da imaju muda koliko hoces,kada nemaju kvalitet.
sa akjonom i pavlovicem ste kako sam pisao bili igracki bar ravnopravni sa zvezdom,a cak i tada u igri niste mogli da nam parirate. a onda ste oterali akjona,a pavlovic je povredjen,stvarno ne znam sta ocekujes od takvog sastava.kao sto vec pisao,kada je bila ovolika razlika u vasu korist,kao sada u nasu,vi ste nas dobijali stoka razlikom,a ovo to nije nikako...
« Poslednja izmena: Maj 18, 2015, 04:27 NenadBG »

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1521 poslato: Maj 18, 2015, 05:15 »
Moram da vam se požalim da mi ova "Košarkaška liga Srbije" postaje čisti - smor.
Zaista ne vidim poentu igranja (i to po sistemu, 1x gost + 1x domaćin) protiv tamo nekih Tamiša i Konstantina. Mislim, svaka čast svima njima - pošteno igraju za svoje klubove, pravi su entuzijasti i sportisti. ALI, ti klubovi i srpski učesnici ABA lige su dva sveta. Prvo i najočiglednije, po kvalitetu, ali mislim da je još bitnija razlika u opterećenju koje tokom godine iznese na svojim ledjima jedan Partizan, ili CZ i klubovi koji se ne takmiče u ABA ligi. Odigraš onoliko utakmica u Evropskim kupovima, u ABA ligi (+ playoff), u kupu ... i onda moraš na kraju još da se lomiš nekih 14 (!!!) mečeva.
Koliko ja kapiram, tu je najveći trenerov zadatak (DR i DV) da uopšte očuva psihu, nekakav mentalni fokus, da ga nazovem. Jer, nakon svih ozbiljnih iskušenja tokom godine, nakon Makabija, Panatenaikosa, Reala... treba nekako naložiti igrače da i protiv FMPa ( ::)  ili Tamiša daju "pun doprinos". Jes, kua!

Nisam pametan kako, ali mislim da je i te kako neophodno da se ovaj deo sezone skrati.
Recimo, da se rezultati medjusobnih mečeva timova koji su se već susretali u ABA ligi "prenesu". To ne bi bilo ništa novo, jer se tako radi na mnogim medjunarodnim prvenstvima.
Potom, mogao bi da se uvede nekakav dvo-ligaški sistem. "Prva liga" - ABA timovi. "Druga liga" - ostali. I onda da se ovi iz Druge lige medjusobno pošibaju i da dva najbolja idu dalje, odn. budu promovisani i dobiju priliku da ukrste koplja sa ABA ligašima.

OK, lupam, ali mislim da je ovakav sistem zaista žešće smaranje  za sve.

Van mreže NebojsaK

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1522 poslato: Maj 18, 2015, 10:49 »
Jbg Nenade, ja ni jednog trenutka nisam rekao da je Partizan izgubio zbog toga sto Zvezda nije kvalitetnija, cak naprotiv, a sto se tice skokova, to je jos jedna stvar koja ide u prilog onom skidanju gaca sto sam naveo, dzabe im skokovi kad nista od toga nisu iskoristili.
Najgore od svega je to sto Partizan nema ama bas nikakvu igru i sto sam sinoc dosao do zakljucka da je onak mucenik Dalo jos i korisniji igrac od onog Akojona kojeg smo, uzgred, badava dovodili.
Ovdje nema potrebe niko da skace ili da se ljuti, Covic je ulozio novac i stvorio ekipu, odakle njemu taj novac, vise me ne interesuje, i ove babe iz Partizana neka se snalaze, ali posto su za to nesposobni, nama je jedini spas privatizacija klubova koje nema ni na vidiku a stvarno ne vidim razlog za vjecito odlaganje iste.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1523 poslato: Maj 18, 2015, 03:55 »
nebojsa,ja ti rekoh da bi mogli nesto kako kazes da iskoriste i budu konkurentni treba im kvalitet,a ne samo zelja,ciji nedostatak ja nisam video.
ali vi u trenutnom sastavu bez pavlovica imate 5 igraca-tepica,milosavljevica,murica,macvana i milutinova. nemate ni jednu pravu zamenu na nivou zvezdinog 10og igraca. imate malog marinkovica koji je odlican za ulogu 11 ili 12 igraca,da je uz prvi tim trenira uz njih,po malo ulazi,i da igra za juniore kad god moze. imate andrica koji je ok za ulogu 9-10 igraca(a opet je kvalitetom ispod nasih prvih 10).dok dalo,milutinovic,bezbradica,djumic su igraci koji kvalitetom ne zasluzuju partizanov dres,ako je cilj biti ozbiljno konkurentan zvezdi i biti u prilici da se uzme neki trofej. sa takvim sastavom,ja stvarno ne vidim da se ima sta zameriti igracima.

sa druge strane duletu i upravi bi se stvarno imalo sta zameriti. pocevsi od tvoje konstatacije da partizan nema ama bas nikakvu igru. ko je za to odgovoran nego trener?ali to sam ovde retko mogao da procitam od grobara,posto je dule bog otac,kralj, jedini se bori protiv zlog covica,vucica i sl. partizanu se ove godine igra zasniva na individualnom kvalitetu nekoliko igraca, koji jako cesto igraju izolaciju.i u tome je 80% partizanove igre. ti igraci su najcesce pavlovic,milosvljevic i macvan,na pocetku sezone muric,pa i sad kada je digao formu. zasto je to tako,zasto nema kokektivne igre?pa valjda je to glavno vujosevicevo zaduzenje,a ne samih igraca.istina da kako sam vec gore napisao kvalitet igraca partizana u ovoj sada postavci,je dosta skroman, ali opet napravi neku igru,pa izvuci neki maksimum iz toga sto imas ove sezone. ja to apsolutno nisam video ove sezone u igri partizana. zato sam i napisao u jednom od predhodnih postova(a dosta puta i ranije kada smo igrali polufinale abe) da smo u finisu aba lige, igracki tu negde,ali na terenu zvezda je jaca,ima bolju igru,i partizanu je problem da isprati njen tempo. naravno ima tu nesto i van duletovog domasaja, iskustvo igranja el i jakih utakmica u kontinuitetu,u takvim mecevima pravis igru i stelujes je,a igraci moraju u kontinuitetu da daju svoj maksimum,i da stalno teze boljem. to vec nije direktno duletova odgovornost, ali opet igra partizana ove sezone je apsolutno skandalozna. na svu srecu partizan ima nekoliko pojedinaca koji su marka za region,pa onda to ne izgleda toliko ocajno,jer oni vade stvar svojim individualnim kvalitetom.

ali kao sto rekoh ipak je dule kralj,car,jebo zvezdu godinama,doneo toliko uspeha,a i dalje zavlaci zvezdi na konferenijama,a da ne kazem kako se bori protiv politicara,zlog snsa i zvezdasa vucica, i onda je bogohuljenje ista reci protiv njega. lakse je oplesti po nekom jadnom bezbradici,dalou,bozi djumicu i sl...
« Poslednja izmena: Maj 18, 2015, 04:00 NenadBG »

Van mreže NebojsaK

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1524 poslato: Maj 18, 2015, 05:36 »
Vidi, za mene licno postoji jedan Bog a to svakako nije Dusko Vujosevic, to da je on svim Grobarima donio mnogo lijepih i neizbrisivih trenutaka ne moze niko da porekne ali, upravo to sto se tice ige i ja govorim, Partizan nema igru a za to je odgovoran samo i jedino trener.
Trenutna situacija u Partizanu je takva da se ne zna ko koga jebe, ajd da uzmem u obzir da se nema para, da politika cini svoje (realno, i zutaci na celu sa Tadicem su vukli na nasu stranu), sve mogu da razumijem ali da ekipa, ma kakva bila igra onako bezidejno, to ne mogu da razumijem, za to je odgovoran trener i niko drugi, pogotovo uzimajuci u obzir da je Vujosevic alfa i omega u KK Partizan i da nikog ne pita ni za sta.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1525 poslato: Maj 18, 2015, 06:04 »
Zna čovjek da procjeni

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1526 poslato: Maj 19, 2015, 04:14 »
Vraća se Darko Miličić košarci....navodno u Metalac..... :D

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1527 poslato: Maj 19, 2015, 05:14 »
ma lupa djukanovic,kao sto je najavio pavlovica u metalcu.

PS.zasto ovo nije vise lepljiva tema?
« Poslednja izmena: Maj 19, 2015, 05:50 NenadBG »

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1528 poslato: Maj 19, 2015, 06:29 »
Regulisano.  :)
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1529 poslato: Maj 19, 2015, 08:09 »
I Darko potvrdio.    Želje Metalca za sledeću sezonu Josip Sobin, Birčević i Pavlović.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.