Autor Tema: Košarkaška liga Srbije  (Pročitano 431334 puta)

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
Odg: Košarkaška liga Srbije
« Odgovor #645 poslato: Jun 02, 2013, 10:49 »
navijao sam za Megu, al sam se nadao ovih drugih kako im bese ime, od srede jos tri utakmice za uzivanje.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #646 poslato: Jun 02, 2013, 10:50 »
Presudio je Zvezdin skok u napadu.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #647 poslato: Jun 02, 2013, 10:51 »
Ja sam želeo FMP, slađe je tako  :clap:

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #648 poslato: Jun 02, 2013, 10:51 »
Ako sve bude kako treba (boki obezbijedi smjestaj) eto mene na 3. mec finalne serije :clap:
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže Deneb

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #649 poslato: Jun 02, 2013, 11:00 »
Ako sve bude kako treba (boki obezbijedi smjestaj) eto mene na 3. mec finalne serije :clap:

:no: , na proslavu titule je pravilno

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #650 poslato: Jun 02, 2013, 11:02 »
E da, povodom tog smeštaja... šalim se, sve je OK.  :D
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Tufi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #651 poslato: Jun 02, 2013, 11:04 »
Javljam ti cim saznam za ono drugo  ;) Nadam se da ce biti ok

Deneb, da ne malerisem  :zvizvdi:

Van mreže Deneb

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #652 poslato: Jun 02, 2013, 11:11 »
od srede finale, igramo protiv proekta koji je puno ulozio i stavice kandze da osvoji, al slaba vajda za njih

mene interesuje kako ce Veliki Mag postaviti igru, posto su oni svedeni na 3 igraca ispod kosa, to nudi Duletu mali milion varijanti: 1 i 2 bice standardni, al kad igraju sa 2x4 moze da igra i sa klasicnim centrom pa da se gura sa Suboticem, il da spusta berta na 4 a Zo na 5, u jednom delu probace i sa 2 trojke i to protiv nas nece im doneti nista, imaju jer 2 nase trojke su avioni za njihiove,imaju veoma skracenu rotaciju, pa ne verujem da ce se puno igrati zona, vec covek, da se Nelson sto vise izmrcvari i ranoj fazi utakmice jer covek igra 40 minuta, sin Dragan i Bogdan ima da ga jure o 1 sekunde i nece stedeti faulove da ga zaustave i izbace, hvala Bogu da im se vratio Rakoc jer trosi lopte koje su isle na Simonovica i on ih dobro koristio bar protiv Mege. Dule ce vratiti i Cakarevica, za kojeg neznam kolko je motiviran da igra, al 5 min paklene odbrane moze da odigra i kad ga probudus u 3 ujutro, koristice i tajno oruzje koje je cuvao za kraj: Bane Djekic, ima da im zabije par trojki kad  treba, a i zna da zagradi reket. Vazno je i Leo da neprodaje lope na pocetku utakmica jer ga nakon toga hvata nervoza,cak bi ja otvarao utakmicu sa Gordicem da malo natera Nelsona da ga juri i eventualno napravi rane licne, treba da prvih par napada idu na Zo, da udje u turbo mod.Ostalo je sve rutina.

prvu dobijamo +15, drugu tesno +8, trecu ima da predaju u 25 minuta pa neznam kako ce zavrsiti.

MVP serije Zli Zo

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #653 poslato: Jun 02, 2013, 11:15 »
teskih 3:0 za nas

Van mreže Tufi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #654 poslato: Jun 02, 2013, 11:18 »
Ocigledno da Rakoc nije ni na 50 % spreme, pitanje je koliko ce to biti do srijede? jako i u meso od prvog minuta prvog meca jer imaju dosta skracenu rotaciju uz to su poprilicno i umorni. Vjerujem da ce i Skot dobiti vecu minutazu kako bi jurio za BErtom kao i Subotic kojeg ce trositi na Lovernja jer mu Savovic ne moze nista u odbrani.

Vidjecemo kako ce i kapiten odigrati, ja nesto nisam najsrecniji njegovim partijama ove sezone :(

Van mreže Deneb

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #655 poslato: Jun 02, 2013, 11:21 »
Subotic mora da se cuva da menja Raska, jer bez njega i Raska Gagici i Musli ima da se setaju pod koesem, morace da igraju zonu.

Van mreže Tufi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #656 poslato: Jun 02, 2013, 11:29 »
Njih dvojica ne bi mogli da se setaju ni pored mene  :D

Van mreže Deneb

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #657 poslato: Jun 02, 2013, 11:33 »
nikad ne podcenuj centre kojima je Dule psovao 8 meseci sve po spisku,  ovo ne vazi za Kostu, kao iskljucak koji potvrduje pravilo

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #658 poslato: Jun 03, 2013, 09:59 »

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #659 poslato: Jun 03, 2013, 04:46 »
Znači Pecelj i Oberknežević delegirani i za finale, ko bi rekao da naše EL sudije ne valjaju ni za finale...  ;)

Otvoreno pismo Todorića v.d. komesara lige03.06.2013.
  V.d. komesara lige
 Predsedniku sudijske komisije

Poštovani,

Primili smo Vaše obaveštenje o grupama sudija određenih za deljenje pravde u finalnoj seriji. Grupe su bile očekivane s obzirom na utvrđenu listu sudija, koja je važila za plej-of. Znamo da u našoj ligi ne postoji mehanizam izuzeća sudija, što naš klub nije nikad ni tražio, pa tu nameru nemamo ni sada.  S obzirom na novonastale okolnosti prouzrokovane načinom i momentom smene direktora lige,  gde se većina predsedništva lige i v.d. komesara lige tim gestom otvoreno stavljaju u službu jednog kluba, primorani smo da Vam ukažemo na sledeće:

- Vrlo dobro smo upoznati na koji način su formirane grupe i koji kontrolori su pratili pojedine sudije i tako neke sudije eliminisali, a određene unapredili da sude plej-of.

- Na iskusnije i već dokazane sudije se konstantno vrši pritisak da su u kumovskim  i drugim rođačkim vezama sa ljudima iz našeg kluba, što aspolutno nema veze sa istinom. Na taj način pokušavaju da pomenute sudije dovedu u poziciju da svoju ispravnost dokazuju sudeći protiv našeg kluba.

- Na većinu sudija se vrši konstantan pritisak uz pretnje, pa se čak čelnici kluba iz Crvene zvezde Telekom ne libe da u poluvremenu i posle završetka utakmice ulaze u hodnik u zabranjenoj zoni.

- Od strane rukovodećih ljudi Crvene zvezde Telekom zahteva se da se pojedinim sudijama kontrolišu bankovni računi.

- Sve to kumulativno je proizvelo efekat da su se pojedine sudije već deklarisale da apsolutno stanu na stranu Crvene zvezde Telekom, misleći da će na taj način obezbediti sebi potpunu sigurnost i uspešnu sudijsku karijeru. Tu pre svega mislimo na Uroša Oberkneževića, koji javno  u košarkaškim krugovima priča da se opredelio za stranu za koju će da sudi na utakmicama plej-ofa.

- Takođe, želimo da znamo ko je doneo odluku da se treća utakmica polufinalne serije između KK Crvena zvezda Telekom i  KK Mega Vizura igra u nedelju 2. juna, umesto u ponedeljak 3. juna 2013. godine, što nije u saglasnosti sa unapred utvrđenim kalendarom plej-ofa?

Zbog svega iznetog molimo Vas da pre početka finalne serije obezbedite uslove da se ista organizuje na najvišem mogućem nivou uz kvalitetan i pošten angažman svih učesnika.

Dragan Todorić
 Službeni predstavnik kluba
« Poslednja izmena: Jun 03, 2013, 04:49 ramkens »