Autor Tema: Košarkaška liga Srbije  (Pročitano 430625 puta)

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
Odg: Košarkaška liga Srbije
« Odgovor #690 poslato: Jun 04, 2013, 07:33 »
Ja ponavljam kao papagaj - Legendu za premijera Srbije.

Formira krizni stab,za pola godine vraca pola duga,dio oprasta MMF,a sa Svetskom bankom se dogovara neka kombinacija.

ne nego on oprasta mmf-u koji se zaduzio kod nas, kupujemo dahru, mercedes i microsoft

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #691 poslato: Jun 04, 2013, 09:34 »
Citat
dogovorena je razmena karata za basket derbi

Jebem li im mater onu nenormalnu...preuzimate prednost domaceg terena, imate cigane i na jednoj i na drugoj sipci...

ovo znaci 100% haos na jednom od derbija... maloumnici na celu sa Dzonijem i kompanijom... interes kluba, sta je to?
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #692 poslato: Jun 04, 2013, 09:46 »
Jebali vas i Dule i Čović i Todorić i svi ostali. Koji vam je svima kurac?

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #693 poslato: Jun 04, 2013, 10:07 »
Jebali vas i Dule i Čović i Todorić i svi ostali. Koji vam je svima kurac?
nemaju oni veze sa ovim vec navijaci.
uz to ne vidim nista lose u razmeni karata,to je mali broj.a pri tom incidenata moze da bude i bez razmene.to uopste nije kljucna stvar u tome da li ce biti sranja ili ne.u sustini mene kao mene zabole da li razmenjuju organizovani navijaci izmedju sebe ili ne.ja i onako sa tim nemam nikakve veze...

PS.jedno pitanje za grobare,ja koliko kapiram partizan.net je da kazem pandam rsb forumu?jesam li u pravu?hocu reci to nije navijacki forum,nego forum obicnih partizanovaca(naravno svracaju tu verovatno i neki koji su bas clanovi organizovanih navijackih grupa kao sto je i sa rsb forumom slucaj)...
« Poslednja izmena: Jun 04, 2013, 10:11 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #694 poslato: Jun 04, 2013, 10:22 »
Oko 300-400 karata ce se razmijeniti + oni sto ce uci "na foru"... dakle, minimum 500 ljudi, dovoljo da se izazovu incidenti Nenade  ;)

partzan.net je "definisan" kao forum svih onih kojima je Partizan u srcu, bili oni najobicniji simpatizeri ili tzv. "ultrasi"...  mada ovi "najvatreniji" nikako ne mirisu partizan.net, kakvih se samo stvari na jf forumu pisalo o njima...

a sta se pise?  posto vidim da pratis...  :cigara:

ja i dalje tamo imam nalog, ali vec dugo nisam isao na forum...
« Poslednja izmena: Jun 04, 2013, 10:31 NenadBG »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #695 poslato: Jun 04, 2013, 10:23 »
Ne znam kakav je rsb forum,ali partizan.net  je takav kako si opisao.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #696 poslato: Jun 04, 2013, 10:36 »
pfc,ne pratim,otisao sam samo nesto pred f4,da bi pogledao neke info o vaterpolu(ima par likova koji imaju dobre info iz vaterpola,mada je vidim glavni isti lik koji pise i na avangardi).tako da sam onda i sada tokom f4 gledao sta se pise.iskljucivo sam otisao tamo i pogledao temu vaterpola nista drugo nisam gledao.
zato sam pitao.a sta se pise?nista,veliko pljuvanje i vredjanje 1.zvezde 2.cak i vaterpolista partizana zato sto je eto u medijima izaslo kako su igraci partizana bili na finalu i navijali za zvezdu...

[/font]neso moja ponuda jos vazi  :yes:
aha.vidim da si uporan za ponudu...kako bese,ako zvezda uzme 1 ili 2 pobede ti me pozivas da dodjem na ohrid,a ako ne budemo imali tu 1 ili 2 pobede sta onda?[/font]
« Poslednja izmena: Jun 04, 2013, 10:38 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #697 poslato: Jun 05, 2013, 12:48 »

zato sam pitao.a sta se pise?nista,veliko pljuvanje i vredjanje 1.zvezde 2.cak i vaterpolista partizana zato sto je eto u medijima izaslo kako su igraci partizana bili na finalu i navijali za zvezdu...

Pa i meni je ovo, blago da se izrazim, degutantno...  naravno, ne treba da se koljemo, ali ako cemo rivalstvo da svedemo na nivo kao sto je to kod milanskih guzonja, e onda jbg...

a i tim gestom su se, svjesni oni toga ili ne, popisali na sve sto je Partizan pokusavao da uradi ove sezone... prije svega u funkcionisanju kluba, odnosno sto se tice finansija...
« Poslednja izmena: Jun 05, 2013, 12:49 VolimPFC »

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #698 poslato: Jun 05, 2013, 09:33 »
pfc,ne pratim,otisao sam samo nesto pred f4,da bi pogledao neke info o vaterpolu(ima par likova koji imaju dobre info iz vaterpola,mada je vidim glavni isti lik koji pise i na avangardi).tako da sam onda i sada tokom f4 gledao sta se pise.iskljucivo sam otisao tamo i pogledao temu vaterpola nista drugo nisam gledao.

neso moja ponuda jos vazi  :yes:
aha.vidim da si uporan za ponudu...kako bese,ako zvezda uzme 1 ili 2 pobede ti me pozivas da dodjem na ohrid,a ako ne budemo imali tu 1 ili 2 pobede sta onda?

nikome nista, ides u Partizan shop kupis mi jednu solju i prosetas sa crno belom kesom do autobuske da mi posaljes, al moras da prodjes sa kesom kroz Knaz Mihajlovoj

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #699 poslato: Jun 05, 2013, 09:53 »
Ljudiiiiiiiiiiii, sanjao sam da gubimo veceras i da gubimo titulu. Doduse svojevremeno sam sanjao da golovima Kezmana dobijamo Holandiju sa 2:0 ali nam ga dade onaj rahiticar Roben i ostade tako
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
.
« Odgovor #700 poslato: Jun 05, 2013, 10:45 »
Roben nije rahiticar!

Ja sam sanjao da smo dali gol u derbiju,kad je bila ona crna serija bez gola...pa ga nismo dali jebem li ga :D
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Tufi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #701 poslato: Jun 05, 2013, 11:06 »
Nego sta je ??? Bio je bas los trip sa ciganima koji slave okolo, ali srecom to je bio samo san  :D

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #702 poslato: Jun 05, 2013, 11:32 »
Nego sta je ??? Bio je bas los trip sa ciganima koji slave okolo, ali srecom to je bio samo san  :D

nije to san, vec kosmar  :))

Van mreže Tufi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #703 poslato: Jun 05, 2013, 11:39 »
Hvala Deneb na pravoj definiciji, jos uvijek sam u soku tako da nisam mogao da nadjem pravu rijec za tako nesto  :yes:

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #704 poslato: Jun 05, 2013, 02:22 »

neso moja ponuda jos vazi  :yes:
aha.vidim da si uporan za ponudu...kako bese,ako zvezda uzme 1 ili 2 pobede ti me pozivas da dodjem na ohrid,a ako ne budemo imali tu 1 ili 2 pobede sta onda?

nikome nista, ides u Partizan shop kupis mi jednu solju i prosetas sa crno belom kesom do autobuske da mi posaljes, al moras da prodjes sa kesom kroz Knaz Mihajlovoj

i mora da peva "da volim crno-bele"