Autor Tema: Košarkaška liga Srbije  (Pročitano 432328 puta)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: Košarkaška liga Srbije
« Odgovor #870 poslato: Jun 12, 2013, 11:51 »
ocigledno nesto drugo.mozda to sto dajem podrsku svom klubu,a za mene je zvezda zvezda.i to je to.pravne gimnastike me previse ne zanimaju... ;)
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
.
« Odgovor #871 poslato: Jun 12, 2013, 11:53 »
Interesantna ova stvar da ste zadnju titulu uzeli pobijedivsi sami sebe :D Kako se to zove? :D
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #872 poslato: Jun 12, 2013, 11:55 »
mislis ko oni razgibani kad sami sebi puse,ili ono sta je brzina?kada trcis oko drveta i sam sebe jebes u dupe...  :smeh4: :smeh4: :smeh4:
jebi ga vidis da je sve moguce.mi nismo nikakav izuzetak...  :cigara:

Na mreži deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #873 poslato: Jun 12, 2013, 11:58 »
ocigledno nesto drugo.mozda to sto dajem podrsku svom klubu,a za mene je zvezda zvezda.i to je to.pravne gimnastike me previse ne zanimaju... ;)
Bila ona iz Gnjilana,Zelznika ili Beograda.
Svaka cast!  :aplauz:

Na mreži deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #874 poslato: Jun 12, 2013, 12:01 »
Sudjenje nisam niti bih da komentarišem. Koliko vidim i jedni i drugi su bukvano otkinuli zbog "sramnog sudjenja". Pa ko je tu onda lud ???
Jeste da nisam nikada gledao utakmicu u kojoj je svaki kontakt sudjen kao prekršaj - ali, ne mislim da su namerno grešili u korist samo jednog tima. Grobljanci recikliraju komentare o 4. ličnoj Bogdanoviću "kada nije ni dodirnuo Nelsona", dok cigani zdepi na "nedosudjen faul nad Rakočem; pa nepostojeći faul nad Milosavljevićem; pa na nedosudjen faul na Vukovo polaganje, kad je trebalo da bude 2+1... itd... itd...
Ne znam. Nisam dovoljno stručan da (pr)ocenjujem sudjenje.
ALI, ponašanje Gospodina Vujoševića, (poznatog ljubitelja Boschovih alatki) mogu da komentarišem jer za to nije potrebna nikakva posebna stručna sprema. Psovanje je - psovanje; kabadahisanje je - kabadahisanje; pretnje u stilu, "jebem li ti majku u pičku" i "nećeš živ izaći" su - pa, to što su. Prilično jednostavne za "procenu". 

Mislim, šta reći na OVO ??? Kakvu posluku porati ??? ? JEBATELED!!!   Koji "Čas ljubavi" !!!

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=gYRzZ077djI&feature=player_embedded#![/youtube]

Molim da se u zapisnik unese da DV (Dusko Vujosevic ili Divlji Vepar, kako ko zeli) nije rekao "neces ziv izaci".

"Jebacu ti... Neces ti vise meni..."

Toliko ocigledno.
Ne cini ga manje nekulturnim i boljim ali itekako ima razlike izmedju psovki i pretnji smrcu.

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
Odg: .
« Odgovor #875 poslato: Jun 12, 2013, 12:07 »
Interesantna ova stvar da ste zadnju titulu uzeli pobijedivsi sami sebe :D Kako se to zove? :D

ne oni su tada izgubili od sebe  :nono:

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #876 poslato: Jun 12, 2013, 12:17 »
Evo i ja da se javim stigoh jutros i dobro cu razmisliti kad cu sledeci put otici na neki mec a da to nije Metalac ili Tamis  :D

Zahvalio bih se Bokiju na gostoprimstvu.

O mecu ne bih nesto previse pricao vidim da ste se zastoko raspicali. Mozda ce zvucati cudno ali je sudija tim licnim greskama donekle "pomogao" Rakocevicu jer je usao odmoran u zadnju cetvrtinu, druga je stvar sto mi nismo mogli da zadrzimo onu prednost koju smo imali.
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #877 poslato: Jun 12, 2013, 12:22 »
Evo i ja da se javim stigoh jutros i dobro cu razmisliti kad cu sledeci put otici na neki mec a da to nije Metalac ili Tamis  :D

Zahvalio bih se Bokiju na gostoprimstvu.

O mecu ne bih nesto previse pricao vidim da ste se zastoko raspicali. Mozda ce zvucati cudno ali je sudija tim licnim greskama donekle "pomogao" Rakocevicu jer je usao odmoran u zadnju cetvrtinu, druga je stvar sto mi nismo mogli da zadrzimo onu prednost koju smo imali.

nemoj ici vise  >:(

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #878 poslato: Jun 12, 2013, 12:25 »
Vas dvojica se očigledno provereni baksuzi. Pioniru treba da pridjete koliko i prohibicija za vreme utakmice.
Idite na fudbal, vaterpolo, odbojku...gledajte u sunce...ili tako nešto  :D
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #879 poslato: Jun 12, 2013, 12:35 »
Vezao sam 3 poraza: Efes, Armani i ovaj mec. Sledeci put kad dodjem bice to neki Tamis cisto da skinem maler :D
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #880 poslato: Jun 12, 2013, 01:05 »

[size=78%]
[/size]
PS.bas lepo da si indirektno proznao da je dule u srbiji zasticen kao beli medved,da mu se sve tolerise,i lepo povukao paralelu izmedju uticaja partizana u srbiji i buducnosti u cg...posle se cudite sto se mi zvezdasi bunimo...

Sasvim je normalno da se prema Partizanu i Duletu ima vise respekta i autoriteta da se tako izrazim... Partizan je ime, institucija... jedini srpski tim koji je u 21. vijeku osvajao titule prvaka, 6 puta prvak Jadrana, redovan ucesnik EL, 2 put u TOP 8, jednom na F4...

e sad, ovo sto si boldovao... daleko je to Nenade od toga, vjeruj mi...   valjda ti je dokaz i ova sezona...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #881 poslato: Jun 12, 2013, 03:15 »
kada se vec naveliko izbacuju klipovi da okacim i ovde...

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lHR1urPJ_UY[/youtube]

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #882 poslato: Jun 12, 2013, 03:23 »
video sam klip sa prve, pa pukli bi ste 50 koliko je sudija napravio gresaka na racun partizana

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #883 poslato: Jun 12, 2013, 03:30 »
video sam klip sa prve, pa pukli bi ste 50 koliko je sudija napravio gresaka na racun partizana

daj link

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #884 poslato: Jun 12, 2013, 03:34 »
poslacu ti na fejs