Autor Tema: Košarkaška liga Srbije  (Pročitano 432114 puta)

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
Odg: Košarkaška liga Srbije
« Odgovor #960 poslato: Jun 13, 2013, 12:07 »
nije da sam vidovit, ali...

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Poslednja izmena: Jun 13, 2013, 12:11 srdjan dimitric »

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #962 poslato: Jun 13, 2013, 12:20 »

Boki hoću ovo u potrpis :P
« Poslednja izmena: Jun 13, 2013, 12:21 Eurelijus Žukauskas »

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #963 poslato: Jun 13, 2013, 12:32 »

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #964 poslato: Jun 13, 2013, 12:32 »
Da ne zaboravim i veoma bitan faktor koji se zove Nebojsa Ilic  :uzbudjen:
Lele i kuku ako i ove godine bude uz Dudu na klupi reprezentacije  :D
Oprem dobro

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #965 poslato: Jun 13, 2013, 12:34 »

Boki hoću ovo u potrpis :P

Može, ali da smanjiš visinu bar na 80 piksela.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #967 poslato: Jun 13, 2013, 12:40 »
nije da sam vidovit, ali...

Kapiram da je lik u fazonu "WTF o čemu ovaj priča?!".  :))
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #968 poslato: Jun 13, 2013, 01:38 »
skoro stigoh sa grobarskog slavlja  :zvizvdi:  nisu puno pevali partizanove pesme vise su pustali u fazonu-kleo se kleo, tijana(dijara),ovamo cigani,boza zvani pub(dzaba vam novci moji sinovci) i sl(i puno pesama kojih u zivotu nisam cuo),a za nas odlazak su pustili a sad adio  :D

aj laku noc...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #969 poslato: Jun 13, 2013, 01:45 »
jesi ti to bio u svatovima?  :smeh3: :D

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #970 poslato: Jun 13, 2013, 01:48 »
Evo pesmica za laku noć  :smeh3:

[youtube=622,350]5PJsE1OFMOE[/youtube]

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #971 poslato: Jun 13, 2013, 02:06 »
Što se tiče Zvezde najveći dobitak je igranje EL.
Ovo ostalo nije baš sjajno jer nisu dobili bukvalno nijednog igrača za narednu sezonu.

Koga da dobijemo kad nam je 50% ekipe penzioneri?
Jedino za Cvetkovića možemo reći da je mogao više i morao ove sezone....nažalost i povrede su ga sputale...

Van mreže sh1

• Mlađi član
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #972 poslato: Jun 13, 2013, 04:00 »
Volim Zvezdu iako je  Partizan (bio) bolji a vi i dalje nastavite da pljujete i omalozavate  klub za koji navijam (cast izuzetcima). Kolko vidim vecina partizanovaca vise mrzi C Zvezdu nego sto voli svoj klub.

Uzivajte u pobedi svojih i okanite se komentarisanja mojih.

Pozdrav svima
« Poslednja izmena: Jun 13, 2013, 04:01 sh1 »

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #973 poslato: Jun 13, 2013, 04:12 »
Da ne bude opet cincarsko-dukljanskih (au, koja osovina zla, jebateled! ) prozivanja, u stilu, pa mogao si barem da čestitaš, ČESTITAM. VELIKIM SLOVIMA. I još jednom, ČESTITAM. Nijednog trenutka nisam sumLJao da će jsd osvojiti ovo. Jer, mi smo doživeli ozbiljan kolaps u smislu objedinjavanja rostera, baš pred početak domaće lige. Mislim, nije bilo šanse da idemo na titulu sa JEDNIM CENTROM + jednim plejom koji to nije. To su greške iz kojih se uči, nadam se, obzirom da smo ne tako davno bili na korak od ispadanja iz ABA lige. Ovaj pomak koji je načinjen ove sezone je FENOMENALAN, obzirom da smo i dalje sa jako loše izbalansiranim rosterom.  Uz sve to, moram da kažem da se baš stidim naše igre u prvom poluvremenu. Da li je moguće da je tim koji je došao do "finala" ubacio NULA od 12 trojki, da je jedini Rakoč dao par koševa iz igre da su imali katastrofalan šut koji ni KK Car Konstantin nije imao ni na svojoj najlošijoj utakmici? Ono je bilo za tupilo od nekuženja, majke mi. A malom Bogdanoviću (koji nekada beše naš klinac, koliko sam razumeo?) skidam kapu do podruma. Koja praćka, majko moja! Pod hitno kod Dude na dodatno kaljenje. Pritom, nijednom nisam video da se on nešto loži na "private" sa Igorom ili nekim drugim igračem CZ. Jeste mali napaljenko, ali u najboljem smislu te reči. Otkida na svoj tim, loži svoje saigrače... ma MILINA, bre!

E, tu sada dolazi razlika izmedju njega i flopera koji non stop traži neku kavgu, loženje, prženje... klinački i nedoraslo. I ne, ja ga "ne prozivam zbog izgleda" Tufi; samo konstatujem da sam takve "usnice" i "vilicu" video samo kod još jednog sportiste. I gle čuda... još jedan JSDovac, što je u stvari irelevantno. Relevantan je, kao što sam već jednom napisao - najverovatnije, poštar. Nimalo nervozan, već onaj opslužan  ::) .  Mislim, šta bi ti zaključio? Mada, sve je to totalno besmisleno i krstim se pred monitorom da se par vas našlo kao "uvredjeno" dok smo svojevremeno isto tako mogli da čitamo poeziju na račun Raškove "surle", "lepog" Igora, kluba "mutanta" itd. Ako ćete da igrate PING ima da primite i PONG. ODRASTITE, ako možete. Prosto ko - Gospodin Vujošević, recimo.

I da i to već jednom raščistimo, Gospodin Vujošević, poznatiji kao "ostrvljanin" (po ostrvima znoja ispod pazuha gde inače non stop zabada prste koje potom NJUŠI dok kamere zumiraju li zumiraju    :uzbudjen: ) je za mene ZLO. OGADIO mi je treću utakmicu (dakle, ne kao jsdovac, nego kao čovek koji svesno i ciljno uništava jednu lepu igru) i ako mogu da se malo nasladjujem -  nema medija u Srbiji - bilo elektronskog bilo štampanog - koji juče nije propratio ispade dotičnog na isti način. E, sad će tu Djemba o Radonjiću - no, žalim slučaj, o Radonji niti jedan redak juče?!NIDJE. Pa, KAKO? KAKO? Djembino, a da ti ipak podneseš tužbu protiv SVIH TIH medija? Mislim, pravnik si, jebaga. 
Za razliku od Gospodina Vujoševića, na primer, ja nemam niti "a" od animoziteta prema onom Gašiću (jel se tako zove?), njegovom pomoćniku koji je vodio par utakmica kada je Gospodin Vujošević bio suspendovan u ABA ligi (iju, pa KAKO? Zašto?). Krajnje kulturan i fin čovek, na čijem licu se vide  tragovi višegodišnjeg paćeničkog šegrtovanja pod Gospodinom. Takodje, nikada nisam ništa rekao ni protiv Vlade Jovanovića koji mi je čak bio i simpa sa onim, "LISN, BRE"!!!  Koji genijalac! Volim i Saleta Djordjevića (koji je, jelte, ponikao na Malom Kališu kao sin legendarnog Bate - ko zna, zna). Znači, nema razloga da izvrćete moje kritičke opaske na Gospodinovo ponašanje u nekakvu iracionalnu mržnju prema "instituciji". Gospodin je ozbiljno bolestan i mislim da mu je potrebna još ozbiljnija terapija. E, sad, može i ono, kako cincar reče, "vaš je i ne date ga". Ali, to nek vama služi na čast.
Ja sam jednom ovde napisao da me je bio stid sve vreme Lukićevog predsednikovanja FK CZ i da sam se radovao kao malo dete kada je konačno napustio klub. Da li bih ga celivao u dupe da nam je doneo 2-3 titule? NE BIH. Isto kao što sam se stideo predsednika Bugarčića (zbog njegove zločinačke prošlosti) i to u vreme kada smo redovno lemali i jsd i celu onu ligu koja je još nešto i značila u Evropi i svetu i osvajali prvenstva i kupove. Ništa od toga, u mojim očima barem, nije opralo njegove okrvavljene ruke.  Tu završavam priču o ljudima i neljudima, o pedagozima i trovačima.

Za kraj, samo ovo. Ja iskreno sumLJam da će bilo koji od naša dva tima napraviti IŠTA u EL. Jsd je danas trijumfovao pre svega zahvaljujući - rekao bih - istorijski najlošijem poluvremenu KK CZ. Ništa ja, kolege, nisam video u njihovoj igri što bi me hrabrilo pred susrete sa evropskim aždahama sa "licencom A, B, C, D...". Centarska linija je smešna - mislim, MUSLI i GAGIĆ? ALOOOO? Mali ješa iz Francuske je ipak polovan bek, dok bi od onog "Žoa" još i moglo nešto biti. Jedini tu koji ima potencijal da postane igračina je - Bogdanović i ja mu od sveg srca želim da u tome i uspe.

Kod Zvezde je situacija malte ne identična. Savović i Simonović - dvojica povratnika koji su sasvim lepo bili plaćeni ovu sezonu su se - USRALI u 4. utakmici finala plejofa. E, pa, ne može to tako, drugovi. Savović je prilično koristan kao skakač pod košem, ali, brate, on je katastrofalan kad treba da ubaci najjebeniji zicer! Rakoč je već penzioner, Raško nije ni vidjen da bude prva opcija na centru, a izneo je celu sezonu maltene sam. Jedini koji je tu dokazao da može da igra i sledeće sezone je Admiral. Mnogo mi se taj momak svidja. Mrzim Duke, ali moram da priznam da su iz te basket škole izlazili 100% kompletni LJUDI, a onda i sjajni igrači.  Jeste danas napravio neverovatno mnogo grešaka, ali je barem jedini nešto pokušavao. Ima ulaz, ima šut, a odbranu igra kao NIKO u ovom timu. Scottu bih se ipak zahvalio jer je upao u kanal početkom godine i ne vidim da je se iz njega izvukao.
Znači - REMONT. Čova će da obezbedi lovu, u to sam više nego siguran. Ostaje "samo" da se nadje ekipa koja ima dobre skaute, trenere i planere...
Kad odem malo u prošlost, uvidim da je svakom sportskom uspehu prethodio ne toliko "sistem," koliko susret srodnih duša koje su bile orne da se posvete zajedničkom cilju. U partizanu je to počelo dolaskom Pedje "Kuma", Toše i Gospodina... Mnogo godina pre njih, imali smo 10-godišnju vladavinu "kraljeva šljake", odn. KK CZ. I to je bila sjajna generacija u kojoj su bili Šaper, Popović, Gec... iskreni entuzijasti, zaljubljenici u taj sport i klub kojem su pripadali. Još su protiv sebe imali i te kako ozbiljne klubove JUGOSLAVIJE; znači OKK, JSD i Radnički u Bgdu, pa Lokomotiva, Zadar, Split (Jugoplastika), Olimpija... Ili, setite se Jugoplastike pod Maljkovićem - opet sjajna, složna rukovodilačka ekipa, kao što je to bio i slučaj sa Cibonom u vreme Novosela. LJUDI su mnogo bitiniji nego nekakav "sistem"; ljudi koji su složni i potpuno predani zadatku i klubu. Odnosno, LJUDI SU SITEM! Ako imate 3-4 složna lidera koji znaju šta hoće i šta je potrebno njihovom timu - eto vam "sistema". Sa Čovićem smo konačno dobili nekoga ko je u stanju da povede klub napred. Već ovo što je uradio za ovih godinu dana je - fenomenalno. 

Idemo dalje.

« Poslednja izmena: Jun 13, 2013, 04:24 nyc »

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #974 poslato: Jun 13, 2013, 07:42 »
Eto otkucao si čitav post da objasniš kako čovek koji je podario najbolju generaciju koja nam je na koncu donela dominaciju posle raspada SFRJ (Danilović, Đorđević, Paspalj, Divac).

Čovek čiji igrači su bili osnova poslednje reprezentacije koja je osvojila medalju, za šta je najbolja ilustracija statistika sa tog EP, gde se vidi da su od šest igrača sa najboljim učinkom, petorica njegove bebe.

I koji je stigao da sve te igrače stvara i pored pritisaka da se dobro igra EL, da se osvajaju domaći trofeji. I koji i dalje stvara igrača, ove je izbacio jednog Bogdana Bogdanovića, usavršio igru jednog Lučića i jednog Milosavljevića. Kojem je mali Milutinov provodio desetak minuta na meču na parketu. Dok se drugi tim u borbi za trofeje opet pogubio i nije osvojio ništa, osim kupa koji je trajao dva dana.

Reći da je takav čovek najveće zlo u srpskoj košarci je najveći bezobrazluk. Pogotovo koncipirati na tome trećinu posta, i još porediti ga sa jednim Lukićem i priče kako Lukića ne bi ljubio ni da je osvojio 3 titule. (Ne ljubimo ni mi Đurića iako ih je osvojio šest, iako je za Lukića 10 u glavu). A onda u nastavku ljubiš dupe i tražiš podršku Čoviću koji je letos sam pokrenuo ovu pljuvačinu i oralisanje po medijima. Pa čak to i nastavio sa prljavom igrom u kupu kada je naredio prekid. Zanimljivi aršini, nema šta. Iako čak ni Čović ne može da stane u istu rečenicu sa Vujoševićem

Mada ako je Vujošević najveći problem, kako je bilo prljavštine i sezonu pre toga. Kada je takođe bilo saopštenja, doduše jednostranih, kada se u poslednjoj utakmici finala, održanog u Železniku, dda podsetim kada Legenda nije želeo tu utakmicu da pomeri za jedan kako bi ona mogla da se odigra u Pioniru, svesno želeći da u železniku naprav linč atmosferu, što se i ostvarilo drmanjima konstrukcije dok protivnik šuta slobodna bacanja, pljuvanjem svega što sedi na klupi Partizana, ubacivanjem stvari na teren, od čega je jedna flaša pogodila i Pešića. I sve ostalo, mora da je i za to bio kriv Dule Vujošević, najveće zlo, iako ga nije ni bilo ni blizu te godine.

Mada Vlada Jovanović jeste ispao gospodin jer ni jednom rečju nije pomenuo svo to zlo koje se izdešavalo, ni to što mu je sako bio natopljen i išaran pljuvačkom.

A ovome ću samo dodati i citat sa jednog drugog foruma, nadam se da se autor neće ljutiti na mene:
Citat
Drugo, ne postoje nikakve gadosti na relaciji Čović - Vujošević, već postoji jedan zločinac koji već mesecima preti ubistvom treneru Partizana (pojedine forumaše sam još oko Nove godine obavestio o tome), kao i članovima njegove porodice. Čović je pokušao da izdejstvuje i da neki članovi Duletove porodice dobiju otkaz na poslu. Priča o genetici je ipak nešto najstrašnije što je Čović ikada izgovorio, bez obzira što znam da većina ljudi nema pojma o čemu se tu radi. Pošto je reč o privatnim stvarima porodice Vujošević, neću nikome na forumu razjasniti detalje, ali od tog trenutka je Čović za mene postao najveći zločinac u Srbiji, monstrum ranga Hitlera.
S druge strane, jedino što je Dule uradio je da je odbio da ćuti. Sve što je izgovarao na press konferencijama je bilo kao izlazak pred streljački vod, on međutim ne može da funkcioniše drugačije. Van tih konferencija Dule je radio samo ono što inače radi, a to je posao košarkaškog trenera. Između treninga gleda i analizira utakmice neprekidno, i tako ceo dan, svaki dan. Stavljanje Vujoševića i Čovića u istu ravan je nešto što dobar novinar poput tebe ne bi smeo da dozvoli.

Toliko od mene

Loppuun
« Poslednja izmena: Jun 13, 2013, 07:55 Eurelijus Žukauskas »