Vucic namestio........
Vezano za ovo prepucavanje Lovernj-Covic, mene interesuje kako to da jos niko ne pomenu pitanje na koju foru dva kluba koji imaju istog vlasnika igraju u istoj ligi? Ako to nije krsenje propisa,ne znam sta je. Je li moguce da to niko ne pominje?
Citat: Фаул Maj 06, 2014, 05:55 Vezano za ovo prepucavanje Lovernj-Covic, mene interesuje kako to da jos niko ne pomenu pitanje na koju foru dva kluba koji imaju istog vlasnika igraju u istoj ligi? Ako to nije krsenje propisa,ne znam sta je. Je li moguce da to niko ne pominje?A taj vlasnik je…?
Citat: nyc Maj 06, 2014, 07:00 Citat: Фаул Maj 06, 2014, 05:55 Vezano za ovo prepucavanje Lovernj-Covic, mene interesuje kako to da jos niko ne pomenu pitanje na koju foru dva kluba koji imaju istog vlasnika igraju u istoj ligi? Ako to nije krsenje propisa,ne znam sta je. Je li moguce da to niko ne pominje?A taj vlasnik je…? mafijaska pudlica
covic nije vlasnik KKCZ, samo je jedan od troje glavnih u UO istu funkciju imaju Andrej Vucic i Aco Jokic i sigurno njima Covic ne naredjuje