Autor Tema: Košarkaška liga Srbije  (Pročitano 431346 puta)

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
Odg: Košarkaška liga Srbije
« Odgovor #1215 poslato: Jun 14, 2014, 11:29 »
Deneb molim Te prestani.

stao, olaksalo mi

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1216 poslato: Jun 14, 2014, 11:30 »
Kao prvo prosto je nevjerovatno koliko je glupo pravilo da kada izvedete ekipu sa parketa i poslije je vratite nakon 7,8 minuta kazna bude samo jedna tehnička. Realno svaki trener bi mogao kad ne ide njegovoj ekipi to da uradi..

Drugo, jbm mater gdje ste vi vidjeli veći događaj kod nas Srba bez tuče..  :D :D

I treće, izvrn'o ga je Nelson k'o vreću brašna...

I na kraju, davno sam ja rekao da nam je košarka pala na niske grane zbog Vujoševića, Čovića i njima sličnim..

Van mreže Deneb

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1217 poslato: Jun 14, 2014, 11:30 »
Pa mi znamo da igramo kosarku, oni znaju kako u podzemlju,nismo smeli dozvoliti da nas uvuku u kanalizaciju, tamo su pacovi kuci

U tu vas je kanalizaciju uvukao vaš pacov na klupi...po ko zna koji put al neka mislite šta hoćete većija ste tu pa je već postalo jasno da je jedina istina ona koja vama odgovara i svaka vrsta diskusije nema smisla u startu.

on je svinja i to smo apsolvirali jos odavno

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1218 poslato: Jun 14, 2014, 11:30 »
Kosarkaski gledan Partizan ocajan danas, da nije bilo Bogdanovica bilo bi +20. Verovatno je to razlog Duletove nervoze.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1219 poslato: Jun 14, 2014, 11:31 »
Pa mi znamo da igramo kosarku, oni znaju kako u podzemlju,nismo smeli dozvoliti da nas uvuku u kanalizaciju, tamo su pacovi kuci
znam da poraz boli, al ne priliči ti ovo pisati...

sve ove pizdarije večeras su isključivo zakuhali ovi tvoji, na čelu sa DV, te navijačima kasnije...

ako ćeš nekog krivit za ovo, znaš od kog bi mogao početi...mislim, ak si realan, ak nisi - piši što želiš...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1220 poslato: Jun 14, 2014, 11:32 »

sve ove pizdarije večeras su isključivo zakuhali ovi tvoji, na čelu sa DV, te navijačima kasnije...

ako ćeš nekog krivit za ovo, znaš od kog bi mogao početi...mislim, ak si realan, ak nisi - piši što želiš...
Sreca pa si ti realan.
Oprem dobro

Van mreže Deneb

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1221 poslato: Jun 14, 2014, 11:33 »
Ma tuca je sastavni deo spoorta, das, popijes i nastavis dalje, ja ne poznajem sportista, a da se nezove milenko Tepic, koji nije impulsivno reagovao, neide ti, adrenalin te puca, pa udaris, pa onda primis i nastavis dalje. Ne zamream na tuci ni partizanovim nii zvezdinim igracima.

Van mreže Deneb

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1222 poslato: Jun 14, 2014, 11:34 »
kosingas, ja sam navijac partizana i necu da budem realan

Van mreže khaderach

• Starosedelac
  • Ugled: +94/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1223 poslato: Jun 14, 2014, 11:35 »
koji cazzo se svađate oko "sporta" kad vam država propada. to jest neki se bogate na narodu
Travel is fatal to prejudice, bigotry, and narrow-mindedness.

Miljenko Smoje: "Smatram da dobrim dijelom Dalmatinci žive europskim standardom, čak i višim, jer bolje jedu, a manje rade. "

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1224 poslato: Jun 14, 2014, 11:35 »
smiješno je bilo vraćati igrače da završe ovu tragikomediju, a još blesavije ostavit ih u nejednakom omjeru...

al kad bolje pogledaš, Partizan je igrao sa tri dobra igrača, a Zvezda sa Jenkinsom, mladim Rebićem koji je i donio pobjedu, te tri pajsera, koji nisu znali iskoristit 2 igrača više i prići bliže košu, već su udarali ko poludjeli po tricama...a onaj mučeni Lipovij, valjda nije trice u životu dao...
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1225 poslato: Jun 14, 2014, 11:36 »
Kosarkaski gledan Partizan ocajan danas, da nije bilo Bogdanovica bilo bi +20. Verovatno je to razlog Duletove nervoze.

pa na pavlovicu je svaki drugi faul sviran a za tehnicku berte je kriv bobi jer je jebao mater sudiji a nije dobio tehnicku pa je berta mislio da moze i on, gde je faul nad zo-om kada je dao kos

Van mreže Deneb

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1226 poslato: Jun 14, 2014, 11:36 »
koji cazzo se svađate oko "sporta" kad vam država propada. to jest neki se bogate na narodu

kod nas u Mkd, med i mleko, da mi nije pratizan, ne bi imao za sta da brinem :rock:

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1227 poslato: Jun 14, 2014, 11:37 »

Sreca pa si ti realan.
sreća pa nisam...jer realno je očito uvijek samo vaše viđenje...zadnjih desetljeće i pol...

al neću se prepirat bzvz, napisao sam što sam imao...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1228 poslato: Jun 14, 2014, 11:37 »
Priča se o podgrijavanju atmosfere od strane Duleta, a Nelson đubre iz čista mira prilazi Milutinovu  sa namjerom da ga isprovocira i započne tuču. Eto on jadničak psihički labilan pa je Duletovo povlačenje ekipe imalo strašan uticaj na njega.
Još ono prilaženje sa leđa i hvatanje za noge... onako kurvinski i kukavički... barem je to za sve one koji su se potukli barem jednom u životu, a ne tuču jedino vidjeli na TV-u...

Svaka čast Radenoviću koji je razdvajao i zbog toga i trpio udarce.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Deneb

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1229 poslato: Jun 14, 2014, 11:38 »
ajmo jos 20 minuta, pa onda zalizani protiv metlivca