Citat: khaderach Jun 14, 2014, 11:35 koji cazzo se svađate oko "sporta" kad vam država propada. to jest neki se bogate na narodukod nas u Mkd, med i mleko, da mi nije pratizan, ne bi imao za sta da brinem
koji cazzo se svađate oko "sporta" kad vam država propada. to jest neki se bogate na narodu
Citat: Deneb Jun 14, 2014, 11:36 Citat: khaderach Jun 14, 2014, 11:35 koji cazzo se svađate oko "sporta" kad vam država propada. to jest neki se bogate na narodukod nas u Mkd, med i mleko, da mi nije pratizan, ne bi imao za sta da brinem vas je 2 miliona. tek ćete da najebete ko slovenci
Šta je to bilo? Ako može neko da napiše, ali realno.
I naravno, veliko poštovanje za Radenovića i Tepića...I jedan i drugi deluju bezmudo na terenu a pokazaše da su face i po...
Šta ti je čudno u ovoj sprdnji od lige?
Citat: srdjan dimitric Jun 14, 2014, 10:33 Citat: Saga Norén Jun 14, 2014, 10:27 koliko vidim na snimku, Milutinov je prvi uhvatio Nelsona za glavu, što ne umanjuje krivnju obojice za sve potom...koliko ja vidim nelson u prolazu udara milutinovaimaš pravo, to mi je isprva promaklo...
Citat: Saga Norén Jun 14, 2014, 10:27 koliko vidim na snimku, Milutinov je prvi uhvatio Nelsona za glavu, što ne umanjuje krivnju obojice za sve potom...koliko ja vidim nelson u prolazu udara milutinova
koliko vidim na snimku, Milutinov je prvi uhvatio Nelsona za glavu, što ne umanjuje krivnju obojice za sve potom...