Autor Tema: Košarkaška liga Srbije  (Pročitano 432062 puta)

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
Odg: Košarkaška liga Srbije
« Odgovor #1275 poslato: Jun 15, 2014, 07:19 »
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=VfxnQXJtu_I[/youtube]

:smeh4: :smeh4:

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1276 poslato: Jun 15, 2014, 07:28 »
Kakvo zastiđe.   :smeh4:

Dule ne smije izvesti ekipu na teren i time praviti dekor za ovu predstavu majmuna u ligi, upravi zvezde a i onih na tribinama koji se koliko čujem spremaju za "feštu".

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1277 poslato: Jun 15, 2014, 07:36 »
Tejic kaznjen dve utakmice  :censored:

Pavlovic kaznjen kao Nelson  :uzbudjen:

Ajde Dule, sad il nikad.

I mislio sam da ovo nikad necu napisati ali, puna podrska za Bogdana, nadam se da ce istrajati u odluci.

Oprem dobro

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1278 poslato: Jun 15, 2014, 07:41 »
ali sto je kaznjen belosevic kada je sudjenje bilo dobro  :zbunjen:

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1280 poslato: Jun 15, 2014, 07:47 »

Ovo Pavlovicevo kaznjavanje opravdavam jedino ako se podrazumeva da je Simonovicu naneo tesku dusevnu bol  :D
Oprem dobro

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1281 poslato: Jun 15, 2014, 08:11 »
Rećiću samo jedno: "VI LAŽETE"

U slobodnom prevodu:

Du lügst !

:smeh4:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1282 poslato: Jun 15, 2014, 08:26 »
Citat
Д5.1. Уколико дође до међусобног обрачуна играча и тренера (туча), виновник инцидента се аутоматски кажњава забраном играња и обављања функције од најмање 1 утакмице и новчаном казном у висини од од најмање 1.000
Д5.2. Остали учесници у тучи од најмање 500
Д5.3. Искључени играчи због уласка у терен у случају туче који ни на један други начин не учествују у тучи 200

Citat
Б СЛАБА ОРГАНИЗАЦИЈА УТАКМИЦЕ - ПОНАШАЊЕ ГЛЕДАЛАЦА бод
Б1 Ометање рада записничког стола, делегата и помоћних судија,од најмање 200
Б2 Пушење гледалаца у спортској хали,од најмање 100
Б3 Неспортско понашање гледалаца,вређање и псовање противника и осталих учесника утакмице, које се наставља и поред опомене, од најмање 500
Б4 Бацање на терен меких предмета (папир и сл.), који прекидају ток или одлажу почетак утакмице од најмање 200
Б5 Бацање на терен чврстих предмета (метални новац,камење,кликери,летве, мотке, флаше и др.), од најмање 300
Б6 у тежим случајевима ако спорни догађај проузрокује прекид утакмице или повреду актера утакмице казном забране играња на домаћем терену 1 ут.
Б7 Бацање петарди у хали (гледалишту) од најмање 300
Б8 Бацање на терен петарди и осталих експлозивних предмета,од најмање 200
Б9 у тежим казном забране играња на домаћем терену 1 ут
Паљење бакљи од најмање 300
Б1 Ометање рада записничког стола, делегата и помоћних судија,од најмање 200

Ц СЛАБА ОРГАНИЗАЦИЈА УТАКМИЦЕ - ФИЗИЧКИ НАПАД ГЛЕДАЛАЦА
Ц1 Покушај напада на играче и службена лица, улазак домаћих навијача у терен и претње,пре почетка, за време и по завршетку утакмице, клуб домаћин казниће се играњем 1 утакмице без присуства публике и новчаном
казном од минимум 500

http://www.kls.rs/dokumenti/2013_2014/propozicije_2013_14.pdf
http://www.kls.rs/dokumenti/2011_2012/disciplinski_pravilnik.pdf

u sustini otprilike eno sta kazu pravila...opet sasvim moguce da sam jos razne clanove izostavio(samo sam kopirao ono na sta su se pozvali u saopstenju pre svega za klazne pojedincima,a pored je bilo i ovo o kaznama klubu za losu organizaciju,pa sam i to citirao).
dal je kazna od 2 utakmice bez publike dobra i po pravilima veze nemam,ali apsolutno nije dobra za nasu kosarku.opet ako je po pravilima,komesar takmicenja je tu da sprovdi pravila,a ne da ceni sta je dobro ili lose za nasu kosarku.
sve u sveu kazem u svakom slucaju kazna nikako nije dobra za nasu kosarku. ali nije prvi put da se takve stvari dogadjaju,samo sto je u ovoj poziciji kojoj je sada partizan,ranije bila zvezda.a partizanovci nisu tada ni najmanje marili za to,i godinama pricali kako su titule vise nego zasluzene...

Zašto Lovernj ima DG kaznu od 115 000 kada on nije isključen?Ko je ovde blesav?
:zbunjen: :zbunjen: :zbunjen:
stvarno covek nije iskljucen,da li je greskom zamenjeno ime igraca,sto je opet krajnje neozbiljno ne znam...

inace evo vidim poziva se na nenastavljanje prvenstva i sl,slicne stvari oje su godinama pisane na zvezdinim forumima, od strane dosta zvezdasa.uvek sam pricao da tako nesto nije uopste opcija,i da ako te neko jebe treba da budes spreman da mu odgovoris istom merom,pa ako treba i van terena.e sada kada je dotle doslo,evo sada grobari iste te price pricaju i placu...a inace jedino je uprava partizana i dule vujosevic zajednicki imenilac svim tim desavanjima iz zadnjih 15ak godina...uvek je bilo pederski pobeci sa nekog megdana,a vidim da to nije ni malo strano ni partizanu,cim vise nije dominantan van terena odmah se krece sa tim pozivima...

zanimljivo kako je sve bilo lepo dok je zvezda bila u raspadanju,cak smo mogli ponekada da cujemo i neku pohvalu na zvezdin racun od strane vujosevica. onog trenutka kada smoovih godina iole sklapalitu i tamo konkurentan tim tenzija je bila ogromna,a sranja na sve strane. naravno i zvezda je imala cesto debelo udela u tome. sada eto kada se cini da smo nikada blizi osvajanju prvenstva,iako je takmicenje bez znacaja, tenzije su na maksimumu,incidenata koliko hoces,ali valjda je to i normalno,ipak je ovo borba za zivot i smrt.pitajte vujosevica,on ce najbolje pojasniti kako je ovo borba za opastak partizana,a kada je tako sva sredstva su ipak dozvoljena.

djemba,e stvarno je ova slika neoboriv dokaz za tvoje tvrdnje,nema se tu sta dodati...

Propaganda je kad ti izmisljas nekakvu faktografiju i dva meseca pricas o treneru Crnokose, koji je kaznjen od strane modnog zirija kao Vujosevic, a nije.Nelson se prvo zaleteo u Milutinova, i nema tu nikakvog obicnog probijanja bloka, a onda ga je u prolazu munuo u pleksus. Da je meni to nekad neko uradio dok sam bio igrac, ne bih ni casa casio da mu momentalno otkinem glavu.
boli me uvo sta bi ti uradio,to se najstroze kaznjava u svim sportovima(osim u hokeju,ok mozda sam slucajno jos neki zaboravio).i da, apsolutno nije pohvalno ni za jednog igraca kada za neki manji napad i incident odgovori jos vecim incidentom i tucom,i apsolutno ga ni najmanje ne oslobadja sto ga je neko prvi "napao", sto se ne bi reklo da odgovori istom merom...

inace da evo sada sam isao na sajt kls i gledao ova saopstenja i pravilnike,i da pretrazio sam sva saopstenja od pocetka,u pravu si lose sam shvatio kada su o tome pricali,trener kosjerica je dobio opomenu zbog oblacenja,ne kaznu. ali sam pogresio.i ne to nije propaganda,jer ovde na forumu mozda 10ak ljudi cita sta pisem,a duleta vujosevica slusaju desetine hiljada,pa i vise.e to je vec propaganda,koja za rezultat ima da eto vecina partizanovaca ovde poziva da se ne nastavi plej of,jer eto dule je rekao da su svi protiv partizana,i godinama stvara takvu sliku i takav imidz partizana. da je svaki uspeh ravan cudu,jer se svi bore da uniste partizan,ali eto partizanu uspeva svojim mukotrpnim radom da bude na vrhu,uprkos tome sto mu svi podmecu nogu...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1283 poslato: Jun 15, 2014, 08:36 »
 :censored:
« Poslednja izmena: Jun 15, 2014, 10:10 Laki »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1284 poslato: Jun 15, 2014, 08:45 »
 :censored:
« Poslednja izmena: Jun 15, 2014, 10:10 Laki »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1285 poslato: Jun 15, 2014, 08:58 »

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1286 poslato: Jun 15, 2014, 09:08 »

Zanima me samo mentalni sklop osoba koje još uvijek vjeruju o bajke o Duletovoj plati.  :smeh4:
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1287 poslato: Jun 15, 2014, 09:12 »

bas sam se sad raznezio, napravite neki film od toga

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil