Autor Tema: Košarkaška liga Srbije  (Pročitano 432280 puta)

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
Odg: Košarkaška liga Srbije
« Odgovor #1350 poslato: Jun 17, 2014, 01:36 »
nesa otisao u svatove  :D

Ne brigaj, vratiće se Neša već za dva dana!   :rock:

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1351 poslato: Jun 17, 2014, 01:39 »
realno on i jeste zreo za penziju, valjda je ilic prijavio da treba iskljuciti i andrica jer je koliko sam razumeo "dosao do njega" sportal i blic pisu da mu nije ilic ostao duzan, mislim da je najveca nesreca zvezde upravo ilic beze titule od njega, treba ga izbaciti iz reprezentacije

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1352 poslato: Jun 17, 2014, 01:39 »
nesa otisao u svatove  :D

Ne brigaj, vratiće se Neša već za dva dana!   :rock:

moguce ali je sad pobegao sa biljege

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1353 poslato: Jun 17, 2014, 02:02 »
Znaš kako, kada jedan čovjek radi ono što bi u nekom normalnom klubu(mislim na funkcionisanje i upravu) trebalo da radi tim ljudi, nimalo nije čudno i da malo prolupa.

Dule je trener, ali i predsjednik, sportski direktor, zadužen za marketing, PR, dovođenje sponzora itd. td.? Zašto? Zato što je toliko samoživ?  Ne, već zato što oni koji imaju te funkcije ne znaju da rade svoj posao.
Predsjednik kluba, pored svih ovih dešavanja, ne samo zadnjih dana, već cijele godine, nije našao za shodno da se oglasi. Ovo drugo zaista ne bih nabrajao, nesposobnost Šilobada i ostalih struktura u klubu je već odavno apsolvirana činjenica.
Dule je na sebe bukvalno preuzeo ulogu branioca kluba(pa i cijelog SD) i zaratio sa Čovićem, Vučićem, državom i sa kim god je mogao. Ta njegova borba često izgleda kao borba sa vjetrenjačama, ne zato što je besmislena i nepotrebna, već zato što je vodi sam.

p.s Bogdan kao i većina igrača Partizana može da se "pokupi" i ode, jer su primili tek par stipendija i po tom osnovu mogu da raskinu ugovor kad god žele.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže sh1

• Mlađi član
  • **
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1354 poslato: Jun 17, 2014, 03:04 »
Jel sad valja sudjenje?

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1355 poslato: Jun 17, 2014, 08:31 »
  kakav obrt na forumu :zbunjen:  javljaju se i davno odlutali sinovi :respect   Bas mi je drago sto su se navijaci i funkcioneri partizana predomislili oko istupanja iz lige.pitanje je da li cete pred trecu utakmicu isto da sastancite dva sata i vecate kao dal da igrate ili da ne igrate, pitanje je sad.
« Poslednja izmena: Jun 17, 2014, 09:14 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1356 poslato: Jun 17, 2014, 10:21 »
Pero, koji se kurec točno desio sa Radonjom i Tadijom, kad je ovaj potonji već xy utakmica zakucan za klupu?!  :zbunjen:
jebote, čak i Lipovij uđe, al ovaj nikako... :D

mislim, jebote, koji ga kurec staviš i na klupu, kad ne računaš na njega, čak i kad imaš skraćenu rotaciju i kad se rez lomi?!  :zbunjen:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1357 poslato: Jun 17, 2014, 10:27 »
  tadiju nije ni trebalo dovoditi a kakav je nije mu trebalo dugo da upadne u prblem sa još jednim trenerom pa makar to bio i radonjić.Juče je bio na klupi jer nemamo koga da skinemo sve dok je Tejić kažnjen.Povredom Radenovića možda i dobije koji minut ali ja bih pre igrao sa Simonovićem i Lukom na toj poziciji nega da napušeni tadija tu glumi nekog igrača.Takođe bih se još danas zahvalio Rašku Katiću na svemu što je doprineo i dao mu slobodne dane pošto ionako samo statira na terenu još se izdire na Jaku i LazićaTo su ipak naši problemi i trebamo ih rešavati u svojoj kući sad me ipak više brine hoće li komšije igrati u trećoj ili će opet čekati da ih pozove neko odozgo i zamoli ih  :zbunjen:

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
  • I to je to. Mi i Oni. Jedno brdo, dva univerzuma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1358 poslato: Jun 17, 2014, 10:30 »
Sunce ti jebem žarko...Skapiraše Španci, vi ne možete... Brat Antonio <3

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1359 poslato: Jun 17, 2014, 10:34 »
aha, tako znači...pa niš novo u tome da Zvezda konstantno usere s krivim dolascima i odlascima igrača...

a vezano uz tu treću tekmu u četvrtak - Partizan je dobio kaznu i njegovih navijača neće biti, a Zvezda?! hoće li biti gostujućih?!  :zbunjen:
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1360 poslato: Jun 17, 2014, 10:40 »
aha, tako znači...pa niš novo u tome da Zvezda konstantno usere s krivim dolascima i odlascima igrača...

a vezano uz tu treću tekmu u četvrtak - Partizan je dobio kaznu i njegovih navijača neće biti, a Zvezda?! hoće li biti gostujućih?!  :zbunjen:
naravno da će delije ući u Pionir jer za njih nema prepreka a eto i razloga da komšije zakukaju :smeh4: samo moraju prvo da jave da li će igrati ili se i dalje femkaju i čekaju poziv odozgo iz komiteja  :zbunjen:

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1361 poslato: Jun 17, 2014, 10:48 »

Nije KKP dobio kaznu da igra bez navijača nego bez publike...što znači neće biti nikog na tribinama sem službenih lica, redara i sl. ...

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1362 poslato: Jun 17, 2014, 10:51 »

naravno da će delije ući u Pionir jer za njih nema prepreka a eto i razloga da komšije zakukaju :smeh4: samo moraju prvo da jave da li će igrati ili se i dalje femkaju i čekaju poziv odozgo iz komiteja  :zbunjen:

Tkog ? Znamo da se vi javljate u Palmira Toljatija 5, NBGD  :D  po instrukcije ...
Možda bi mi trebali u Krunsku 69  :D  ...

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1363 poslato: Jun 17, 2014, 10:51 »
eto ga sad...jedan napiše jedno, drugi drugo... :zbunjen:

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1364 poslato: Jun 17, 2014, 10:55 »
eto ga sad...jedan napiše jedno, drugi drugo... :zbunjen:

I kome ti veruješ ? ...

Hipotetički nas 6000 može da baci 500 kinte i kupi majice KKFMP napred,Čović legenda nazad i uđe u halu ...

Nisi pazio kad si čitao: Dve tekme BEZ PUBLIKE je ključna reč...