a zasto bi je povukao?
Citat: srdjan dimitric Jun 17, 2014, 01:15 a zasto bi je povukao? da prekine seriju protivnika, da izvrši pritisak na sudije,da malo pridavi pojedine igrače, da organizuje sačekušu za protivničke igrače. Samo nije radonja toliko vispren i nadaren pa mu ostaje da skakuće i širi nemoćno ruke dok mu ekipa gubi Ozbljno pitam otkud sinoć odjednom koreknto suđenje kad se ništa u organizacije lige nije promenilo, i dalje je tu Gogić i onaj iz Pančeve i dalje kažnjavaju za sakoe i tehničke greške a suđenje odjednom prvi put korektno?
mozda im je stvarno proradila savest
Citat: Laki Jun 17, 2014, 12:52 Nije mi jasno zašto navijači KKCZFMPBGTDIVA , skraćeno u daljem tekstu Zvezda* (prim.aut.) kukaju na sudjenje ovde na forumu ili negde na kafi sa društvom? ja ne videh ovde neku kuknjavu na suđenje pa me eto to zanima isto kao i ono pitanje da li će se igrati treća tj koje uslove će postaviti PSD u pregovorima? Takođe me zanima pošto se slažemo da je sinoć suđenje bilo manje više OK da li je to odjednom neko rešio da promeni način suđenje i uskrati podršku Zvezdi ili se neko uplašio pretnji od strane kkpartizan da neće igrati finale, možda je neko i urgirao kod milije i društva da malo olabave u pomoći zvezdi kako bi se prvenstvo regularno završilo.Odjednom vidim da navijači kkpartizan veruju da se u domaćici igrai sudi pošteno a samo pre dva dana bilo je kolektivno kukanje neki bi rekli KAKO pa KAKO
Nije mi jasno zašto navijači KKCZFMPBGTDIVA , skraćeno u daljem tekstu Zvezda* (prim.aut.) kukaju na sudjenje
ja nikad nisam ni pisao da smo mi savršeni i da nemamo prljavština ali me baš zanima kako se u dva dana sve odjednom promeni u severnokorejskom režimu pa sudije sude korektno.Najmanje verujem da su se naši banditi opametili i rekli im OK usporite malo nema smisla da ih stalno krademo.Ostale varijante očekujem da mi neko pojasni, ti ponešto kažeš, laki malo prebacuje loptu u naš posed,od faula se to nije ni moglo očekivati dok žile ima previše obaveza u stranci pa kad odradi sekretaricu očekujem logično objašnjenje
Citat: Blefer Jun 17, 2014, 01:05 Citat: Laki Jun 17, 2014, 12:52 Nije mi jasno zašto navijači KKCZFMPBGTDIVA , skraćeno u daljem tekstu Zvezda* (prim.aut.) kukaju na sudjenje ovde na forumu ili negde na kafi sa društvom? ja ne videh ovde neku kuknjavu na suđenje pa me eto to zanima isto kao i ono pitanje da li će se igrati treća tj koje uslove će postaviti PSD u pregovorima? Takođe me zanima pošto se slažemo da je sinoć suđenje bilo manje više OK da li je to odjednom neko rešio da promeni način suđenje i uskrati podršku Zvezdi ili se neko uplašio pretnji od strane kkpartizan da neće igrati finale, možda je neko i urgirao kod milije i društva da malo olabave u pomoći zvezdi kako bi se prvenstvo regularno završilo.Odjednom vidim da navijači kkpartizan veruju da se u domaćici igrai sudi pošteno a samo pre dva dana bilo je kolektivno kukanje neki bi rekli KAKO pa KAKO Sudjenje je u svim utakmicama bilo manje-vise korektno.Samo u ovoj napacenoj Srbiji publika vise obraca paznju na sudijsku trojku umesTo na svoj klub. Ovde jedna sudijska odluka menja celokupan takticki rad. Jedni nedosudjeni koraci ili faul u napadu brisu sve one bazicne pripreme i litre znoja... Smejurija bre !Starino, ti i ja kao istinski zaljubljenici u kosarku znamo da ovo nema veze ni sa kosarkom, ni sa vanserijskim talentima u klubu, ni sa fenomenalnim strancima koji igraju, ni za zalutale igrace koji popunjavaju brojno stanje, a nekada smo se smejali tome. Ovo je procesuirani napad, ovo je konstantno dizanje tenzija od strane politickih parazita i navijackih sljamova. Ovo je ubilo kosarku u Srbiji. Zbog ovog ja ne idem na kosarku skoro 6 meseci. Ne zelim da dajem legitimitet ni moralnim gmizavcima ni belosvetskim barabama. Ne zelim da Coravi ili Debeli osete moje prisustvo. Zato me zabole za njih.
Jebateled, koliko je sve ovo postao odvratno. 90% navijačkih "pesama" su smišljene samo da bi se vređao protivnik, a ne radi veličanja svog kluba! Toliko mržnje, toliko patologije… Kada sam ja bio klinac i tek počeo da odlazim na derbije, prozivanje je bilo zaista minimalno i to obično u trenucima nakon nekog grubog faula. "Pesama" protiv rivala je bilo možda 2-3 maksimum. Koliko otrova se nataložilo, nek nas bog sačuva!
[6/3/2014 11:21:05 AM] scorpio: ja se molim samo za jednu stvar[6/3/2014 11:33:05 AM] Nenad: Koju? Da nas ne boli mnogo dok nas jebu ili?[6/3/2014 11:34:09 AM] scorpio: da ne postanemo kao grobari[6/3/2014 11:34:25 AM] scorpio: jer to bi znacilo da smo totalno bolesni svi[6/3/2014 11:34:30 AM] scorpioa: cijela drzava[6/3/2014 11:46:50 AM] Nenad :A sto se tice toga da ne budemo kao oni realno jako smo im blizu, ako vec i nismo isti. Godine njihove dominacije su ostavili vise nego vidljiv trag, ranije nije moglo da se desi da se ista o partizanu i grobarima peva van utakmice sa partizanom,seti se da je prvi vrh tribine utisavao sve ako pocnu neku pesmu,upravo sa pricom mi smo zvezdasi,sta nas briga za njih... Sada se sve to promenilo...[6/3/2014 11:49:58 AM] scorpio: jeste[6/3/2014 11:50:04 AM] scorpio: i meni izgleda tako