Autor Tema: Košarkaška liga Srbije  (Pročitano 431222 puta)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: Košarkaška liga Srbije
« Odgovor #1380 poslato: Jun 17, 2014, 01:20 »
a zasto bi je povukao?
da prekine seriju protivnika, da izvrši pritisak na sudije,da malo pridavi pojedine igrače, da organizuje sačekušu za protivničke igrače. Samo nije radonja toliko vispren i nadaren pa mu ostaje da skakuće i širi nemoćno ruke dok mu ekipa gubi   Ozbljno pitam otkud sinoć odjednom koreknto suđenje kad se ništa u organizacije lige nije promenilo, i dalje je tu Gogić i onaj iz Pančeve i dalje kažnjavaju za sakoe i tehničke greške a suđenje odjednom prvi put korektno?
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
Re: Košarkaška liga Srbije
« Odgovor #1381 poslato: Jun 17, 2014, 01:28 »
Opet se realni nesto pita :D
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1382 poslato: Jun 17, 2014, 01:30 »
on se pita, a vi nemate odgovora na tu misteriju... :D
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1383 poslato: Jun 17, 2014, 01:34 »
a zasto bi je povukao?
da prekine seriju protivnika, da izvrši pritisak na sudije,da malo pridavi pojedine igrače, da organizuje sačekušu za protivničke igrače. Samo nije radonja toliko vispren i nadaren pa mu ostaje da skakuće i širi nemoćno ruke dok mu ekipa gubi   Ozbljno pitam otkud sinoć odjednom koreknto suđenje kad se ništa u organizacije lige nije promenilo, i dalje je tu Gogić i onaj iz Pančeve i dalje kažnjavaju za sakoe i tehničke greške a suđenje odjednom prvi put korektno?

nemoj pero molim te, vi nekjome pricate o sacekusi a imate iza sebe i kragujevac i zeleznik x2

mislim da su se malo zeznuli, mislili su bice dosta jednom a i bilo bi sramota onako suditi dva puta, zar ne

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1384 poslato: Jun 17, 2014, 01:41 »
  ja nikad nisam ni pisao da smo mi savršeni i da nemamo prljavština ali me baš zanima kako se u dva dana sve odjednom promeni u severnokorejskom režimu :zbunjen: pa sudije sude korektno.Najmanje verujem da su se naši banditi opametili i rekli im OK usporite malo nema smisla da ih stalno krademo.Ostale varijante očekujem da mi neko pojasni, ti ponešto kažeš, laki malo prebacuje loptu u naš posed,od faula se to nije ni moglo očekivati dok žile ima previše obaveza u stranci pa kad odradi sekretaricu očekujem logično objašnjenje
« Poslednja izmena: Jun 17, 2014, 01:43 Blefer »

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1385 poslato: Jun 17, 2014, 01:47 »
mozda im je stvarno proradila savest

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1386 poslato: Jun 17, 2014, 01:48 »

:aplauz: :palac:

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1387 poslato: Jun 17, 2014, 01:50 »
možda ali ja kao što rekoh ne verujem u to, kao što ne verujem ni da su sudije navijači određenih klubova pa zbog toga sude na štetu onog drugog.
« Poslednja izmena: Jun 17, 2014, 02:07 Blefer »

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1388 poslato: Jun 17, 2014, 02:16 »
Nije mi jasno zašto navijači KKCZFMPBGTDIVA , skraćeno u daljem tekstu Zvezda* (prim.aut.) kukaju na sudjenje
ovde na forumu ili negde na kafi sa društvom? ja ne videh ovde neku kuknjavu na suđenje pa me eto to zanima isto kao i ono pitanje da li će se igrati treća tj koje uslove će postaviti PSD u pregovorima? Takođe me zanima pošto se slažemo da je sinoć suđenje bilo manje više OK da li je to odjednom neko rešio da promeni način suđenje i uskrati podršku Zvezdi ili se neko uplašio pretnji od strane kkpartizan da neće igrati finale, možda je neko i urgirao kod milije i društva da malo olabave u pomoći zvezdi kako bi se prvenstvo regularno završilo.Odjednom vidim da navijači kkpartizan veruju da se u domaćici igrai sudi pošteno a samo pre dva dana bilo je kolektivno kukanje  neki bi rekli KAKO pa KAKO :smeh4:

Sudjenje je u svim utakmicama bilo manje-vise korektno.
Samo u ovoj napacenoj Srbiji publika vise obraca paznju na sudijsku trojku umesTo na svoj klub. Ovde jedna sudijska odluka menja celokupan takticki rad. Jedni nedosudjeni koraci ili faul u napadu brisu sve one bazicne pripreme i litre znoja... Smejurija bre !
[size=78%]
[/size]
Starino, ti i ja kao istinski zaljubljenici u kosarku znamo da ovo nema veze ni sa kosarkom, ni sa vanserijskim talentima u klubu, ni sa fenomenalnim strancima koji igraju, ni za zalutale igrace koji popunjavaju brojno stanje, a nekada smo se smejali tome. Ovo je procesuirani napad, ovo je konstantno dizanje tenzija od strane politickih parazita i navijackih sljamova. Ovo je ubilo kosarku u Srbiji.
Zbog ovog ja ne idem na kosarku skoro 6 meseci. Ne zelim da dajem legitimitet ni moralnim gmizavcima ni belosvetskim barabama. Ne zelim da Coravi ili Debeli osete moje prisustvo. Zato me zabole za njih.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1389 poslato: Jun 17, 2014, 02:21 »
  ja nikad nisam ni pisao da smo mi savršeni i da nemamo prljavština ali me baš zanima kako se u dva dana sve odjednom promeni u severnokorejskom režimu :zbunjen: pa sudije sude korektno.Najmanje verujem da su se naši banditi opametili i rekli im OK usporite malo nema smisla da ih stalno krademo.Ostale varijante očekujem da mi neko pojasni, ti ponešto kažeš, laki malo prebacuje loptu u naš posed,od faula se to nije ni moglo očekivati dok žile ima previše obaveza u stranci pa kad odradi sekretaricu očekujem logično objašnjenje

Vala kako pise i kako me napada, mislim da doticna ima tezi oblik frigidnosti pa se nas buduci bivsi predsednik opstine Leskovac ubi od rada. tresu mu se ruke, snaga pri kraju a toliko poza treba jos odraditi....

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1390 poslato: Jun 17, 2014, 02:48 »
Nije mi jasno zašto navijači KKCZFMPBGTDIVA , skraćeno u daljem tekstu Zvezda* (prim.aut.) kukaju na sudjenje
ovde na forumu ili negde na kafi sa društvom? ja ne videh ovde neku kuknjavu na suđenje pa me eto to zanima isto kao i ono pitanje da li će se igrati treća tj koje uslove će postaviti PSD u pregovorima? Takođe me zanima pošto se slažemo da je sinoć suđenje bilo manje više OK da li je to odjednom neko rešio da promeni način suđenje i uskrati podršku Zvezdi ili se neko uplašio pretnji od strane kkpartizan da neće igrati finale, možda je neko i urgirao kod milije i društva da malo olabave u pomoći zvezdi kako bi se prvenstvo regularno završilo.Odjednom vidim da navijači kkpartizan veruju da se u domaćici igrai sudi pošteno a samo pre dva dana bilo je kolektivno kukanje  neki bi rekli KAKO pa KAKO :smeh4:

Sudjenje je u svim utakmicama bilo manje-vise korektno.
Samo u ovoj napacenoj Srbiji publika vise obraca paznju na sudijsku trojku umesTo na svoj klub. Ovde jedna sudijska odluka menja celokupan takticki rad. Jedni nedosudjeni koraci ili faul u napadu brisu sve one bazicne pripreme i litre znoja... Smejurija bre !

Starino, ti i ja kao istinski zaljubljenici u kosarku znamo da ovo nema veze ni sa kosarkom, ni sa vanserijskim talentima u klubu, ni sa fenomenalnim strancima koji igraju, ni za zalutale igrace koji popunjavaju brojno stanje, a nekada smo se smejali tome. Ovo je procesuirani napad, ovo je konstantno dizanje tenzija od strane politickih parazita i navijackih sljamova. Ovo je ubilo kosarku u Srbiji.
Zbog ovog ja ne idem na kosarku skoro 6 meseci. Ne zelim da dajem legitimitet ni moralnim gmizavcima ni belosvetskim barabama. Ne zelim da Coravi ili Debeli osete moje prisustvo. Zato me zabole za njih.

ja sam još pre polufinala prestao da idem na utakmice i to sam ovde čak i pisao nenadu kad je pitao što me nema u pioniru i neće se taj moj stav promeniti ako zvezda pobedi ili izgubi u finalu.Vidim da su ovde neki spremni za razne teorije zavere i razna vređanja i podmetanja samo zato što je njihov klub poražen a samo dva dana kasnije ej sve OK kad njihov tim pobedi.Posle se čudimo Vujoševiću i Čoviću što se onako ponašaju a ni sami nismo puno bolji 
« Poslednja izmena: Jun 17, 2014, 03:21 Blefer »

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1391 poslato: Jun 17, 2014, 03:16 »
Radenovic izgleda propusta ostatak, ako je ovo tacno, promaja na 4, jer je Radonjic tokmak, celu polusezonu zakucao Luku na klupi,  na racun exKapitena, koji mu sad mase peskirom, vecu i gluplju stvar nije mogo da ucini.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1392 poslato: Jun 17, 2014, 04:31 »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1393 poslato: Jun 17, 2014, 04:39 »
Jebateled, koliko je sve ovo postao odvratno. 90% navijačkih "pesama" su smišljene samo da bi se vređao protivnik, a ne radi veličanja svog kluba! Toliko mržnje, toliko patologije… Kada sam ja bio klinac i tek počeo da odlazim na derbije, prozivanje je bilo zaista minimalno i to obično u trenucima nakon nekog grubog faula. "Pesama" protiv rivala je bilo možda 2-3 maksimum.

Koliko otrova se nataložilo, nek nas bog sačuva!
evo moje i ajkuline diskusije na skajpu od pocetka meseca,tj pre finalne serije...
inace svaka moja i njegova prica na skajpu pocinje njegovom porukom jebo te covic, a cesto i telefonski razgovori nam tako zapocinju  :smeh3: :smeh3: :smeh3:

Citat
[6/3/2014 11:21:05 AM] scorpio: ja se molim samo za jednu stvar
[6/3/2014 11:33:05 AM] Nenad: Koju? Da nas ne boli mnogo dok nas jebu ili?
[6/3/2014 11:34:09 AM] scorpio: da ne postanemo kao grobari
[6/3/2014 11:34:25 AM] scorpio: jer to bi znacilo da smo totalno bolesni svi
[6/3/2014 11:34:30 AM] scorpioa: cijela drzava
[6/3/2014 11:46:50 AM] Nenad :A sto se tice toga da ne budemo kao oni realno jako smo im blizu, ako vec i nismo isti. Godine njihove dominacije su ostavili vise nego vidljiv trag, ranije nije moglo da se desi da se ista o partizanu i grobarima peva van utakmice sa partizanom,seti se da je prvi vrh tribine utisavao sve ako pocnu neku pesmu,upravo sa pricom mi smo zvezdasi,sta nas briga za njih... Sada se sve to promenilo...
[6/3/2014 11:49:58 AM] scorpio: jeste
[6/3/2014 11:50:04 AM] scorpio: i meni izgleda tako

u sustini nazalost ali je tako... juce nasi navijaci bar 60% vremena pevaju pesme gde vredjaju i pljuju partizan i grobare.tuga...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1394 poslato: Jun 17, 2014, 05:22 »
Ko spomene Ajkulino ime ovde ima da umre u najgorim mukama. Djubre jedno matoro, neće da se javi   :D