nesa otisao u svatove
kao sto sam vec pisao u preko 90% slucajeva posle nekih bitnih utakmica nista ne pisem isti dan,bez obzira da li je zvezda pobedila ili izgubila...
tako da nista ne brini ti za mene...
nemoj pero molim te, vi nekjome pricate o sacekusi a imate iza sebe i kragujevac i zeleznik x2
mislim da su se malo zeznuli, mislili su bice dosta jednom a i bilo bi sramota onako suditi dva puta, zar ne
jeste,najbolje da ce partizan i njegovi navijaci da nam drze predavanja iz postenja i pomaganja od strane sudija
Katastrofalno suđenje, na obe strane.
nisam ni sumnjao da ce sada biti sudjenje korektno, kada ni jedna sporrna situacija nije svirana u zvezdinu korist...
Predsjednik kluba, pored svih ovih dešavanja, ne samo zadnjih dana, već cijele godine, nije našao za shodno da se oglasi. Ovo drugo zaista ne bih nabrajao, nesposobnost Šilobada i ostalih struktura u klubu je već odavno apsolvirana činjenica.Dule je na sebe bukvalno preuzeo ulogu branioca kluba(pa i cijelog SD) i zaratio sa Čovićem, Vučićem, državom i sa kim god je mogao. Ta njegova borba često izgleda kao borba sa vjetrenjačama, ne zato što je besmislena i nepotrebna, već zato što je vodi sam.p.s Bogdan kao i većina igrača Partizana može da se "pokupi" i ode, jer su primili tek par stipendija i po tom osnovu mogu da raskinu ugovor kad god žele.
1. prvo ne radi se ni o kakvoj borbi sa vetrenjacama, vec o cistoj izmisljenoj borbi jednog manipulatora, psihopate i raspirivaca mrznje, koji vodi u neku ruku svoj bolesni,mali privatni rat. na zalost ta osoba ima ogroman uticaj na javno mnjenje,pa pod njegovu propagandu podpadaju mnogi,siri se mrznja,dize se tenzija, i to ima velike posledice. i da problem je sto je ta borba apsolutno besmislena i nepotrebna(posebno na ovakav nacin kako on to vodi), a nije nikakav problem sto je vodi sam...
2. igraci partizana ne primaju stipendije, nego plate... to sto dule stalno ponavlja to je samo jos jedan delic njegove slagalice u vodjenju medijskog rata,i stvaranju imidza jadnog partizana,koji eto nema ni za plate,pa daje stipendije,kao da je reco nekom amateroskom sportu i sportistima...
Nije mi jasno zašto navijači KKCZFMPBGTDIVA , skraćeno u daljem tekstu Zvezda* (prim.aut.) kukaju na sudjenje kada je očigledno da poraz treba tražiti u statističkim činjenicama.
Jaka igra prenaloženo. Poštujem igrača koji izgara za dres, ali on preteruje.
laki,mislio sam da ti udarila vrucina u glavu,ali posto je pala temperatura,nema vrucine,a ti i dalje si vidim i nekog razloga nerovozan. iskuliraj malo, bice ti bolje...
aj mi samo objasni sta znaci da je prenalozen.ispade sada to nesto kao lose
inace vidim da je krenuo lep orekstriran spin od strane partizana,ova izjava
http://mondo.rs/a702047/Sport/Kosarka/Sasa-Pavlovic-Sprecavao-sam-pokusaj-ubistva.htmlonda maltene svi mediji su objavili da je topovskim udarom povredjen jedan novinar i dete i da su ih bacili navijaci zvezde,iako je cela hala videla da su povredjeni bili ispod partizanove tribine i da su ih gadjali partizanovi navijaci(zvezdini su nakon toga pri zagrevanju bacili jedan verovatno topovski udar izmedju igraca partizana na zagrevanju, i onu petardu blizu vujosevica sto je izasao snimak kada se ono kao folira pa smeje)...jos najzanimljivije da blic ciji je navodno novinar povredjen u dva teksta pise kako su pirotehniku bacili zvezdini navijaci. to u svakom slucaju nije slucajna i bez zle namere laz...
naravno prica kako su svi protiv partizana i kako isti uprkos stalnim opstrukcijama,i to opre svega onih najmocnijih u drzavi,ostvaruje rezultate kakve ostvaruje,ta prica pali samo kod onih koji su ili bez grama mozga ili toliko mrze da mozak i razum ne mogu da dodju do izrazaja. a posebno je smesna prica kako je eto partizan svih ovih godina radio posteno,a zvezda ako uzme titulu to ce biti naravno zbog nespiortskih stvari. u takve bajke deca mogu da veruju,a odrasli ako veruju trebaju da se zabrinu za svoje mentalno zdravlje...