I FAKTOgrafije radi, odlučih da ipak ovde objasnim par stvari koje je bilo teže pratiti ako nisi baš upućen u priču dibidus.
Daklem,

Znači, neki jado je sedeo kod kuće, ubijao slobodno vreme kojeg ima na pretek, *************** ispred svog kompa i smišljao kojekakve pakosti! Medju njima se rodila i ova "genijalna" web-.poster zamisao!
"Sve je i dalje OK! Mi smo i dalje "institucija", a oni su - u našim očima barem - i dalje prostitucija…
POBEDIJO SAM MAMA!
POBEDIIIIIJOOOO! "
Nije uopšte bitno što imam četres godina, *************************! Nema veze, jerbo ja sam ZDRAV, bre! Ja sam MUŠKARČINA, bre! Ja sam čak i DEMOKRATA, bre - nači avangardan sam, volem Europu, mrzim Rusiju, Kinu i uopšte sve te crnce koji bi stalno nešta da tražu od nas!
Ne damo im!
Koji bre VI, pita ga inspektor Brok, iz Gradske čistoće?
Pa… (muc, muc…)
mi! Misleo sam na
nas…
Europske snage! Svi mi progresivni, svi mi ko jedan… neeego šta, bre! Misleo sam, nači, na MI!
A da li ste vi svesni da ste "vi" dužni poreskoj upravi četres tri miliona , osamsto trinajs iljade… i dvestadvajes dinari, BRE! LOPURDO!"
Ja dal sam svesan? Pa, kako bi bijo svesan na taku kraDJu? Kako? Jao… Jao… jao! Pozlelo mi… pozlelo…"