PISMO ZALJUBLJENOG KLADIONIČARA
Draga HERTA,
Zbog tvoje neuzvracene ljubavi ja vec igram CARLTON i pipirevku oko tvoje kuce i suzama zalivam BREST ispred tvojih vrata. Ako pozitivno odgovoris na moj poziv i bar jednom izadjes sa mnom, igracu i KOLO KOLO ako treba, cak i sa tvojim BATE BORISOVIM, pa i onom karakondzulom od njegove zene, MESINOM. Veruj mi spreman sam da potrosim ceo svoj ARSENAL mogucnosti ne bi li te osvojio. Jedino si ti moj san, SAN LORENCO i SAN LUIS zajedno. Samo ne budi ledena kao SANTA MONIKA…
Ako izadjes sa mnom spreman sam da ti od svoje RIVER PLATE kupim parfem ROMA i sat SAFHAUZEN samo kada bi popili bar jedan SANTOS zajedno. U slucaju da vise volis kafane spreman sam da te izvedem na kolenice s REN-om, TIROL-sku kobasicu, pa i HAMBURGER ako hoces. Posle mozemo i na MALAGU sa slagom…
Izadji bar jednom sa mnom, ucini da i mene pogleda FORTUNA!
Ako me odbijes, tu mi ni najjaci BAJER nece pomoci da se smirim.
Samo kazi :”Da!” i postaces moja ASTON VILA, RUBIN medju draguljima mog srca.
I, videces, posle devet meseci eto nas u GAK-u bez obzira sto RODA nece imati nista sa nasim tek rodjenim PATRIKOM koji ce biti VIKING medju Srbima.
Budemo li zajedno, zivecemo ko REAL na relaciji LARISA-PALERMO, gledajuci SUTON na obali i piti PORTO sa nasom trojicom JANG BOJSA. Da, draga moja HETRA, kada je tvoj MILAN u pitanju, sve je STANDARD-no. Nisam ti ja neki LEVANTE pa da se OFI-ram pre vremena…
Ja sam ti pravi TIGRES i u EKSCELZIOR-u na dnevnom boravku, i u NJUKASLU onog Dundjevskog. I nisam bas toliki KRETEJ. Ja bih ti, veruj mi, kupio i haljinicu boje LIL-a. Samo da se dopadnem tvojoj MADERVEL. RAD sam da shvatim sve tvoje dileme, ali nemoj da pravis BEZANIJU od mene, ipak sam ja tvoja ZVEZDA medju GROBARIMA, OBILIC medju ROMANTICARIMA! Ako me odbijes smesi mi se LEGIJA, jer jedino bih tamo mogao da zivim bez tebe. Jedino tamo ili u DEN HAGU. Bez tebe moj zivot bi prosao ko HIROSIMA i NAGASAKI! Druge mi nema jer bez skole od koje imam samo dva velika odmora, daleko od GIMNAZIJE i OKSFORDA, samo bi me tamo primili da se tesim.
Imaj malo postovanja prema meni, izadji bar jednom sa mnom i znaj – ja retko FULAM kod riba kao sto si ti.
U protivnom, puci ce mi HARTS od tuge, a vec sam BORDO u licu…
Tvoj MILAN,
MINHEN 1860