pfc,stvarno ne mislim da grobari bas mogu da se podsmevaju po tom pitanju delijama...
na zalost i jedni i drugi na svakoj utakmici dobar deo vremena posvete ovim drugima i suparnickom timu. do skoro delije ni pod razno nisu na drugim utakmicama spominjali grobare i partizan,tj znalo se o partizanu i grobarima samo se peva na derbiju,i utakmicu pred derbi.a cak i na toj utakmici pred derbi najcesce tek pred kraj utakmice je poceo repertoar o partizanu i grobarima. cak se ranije desavalo da ili simpatizeri ili neko iz sireg kruga delija pocne da peva o partizanu ili grobarima,a sipka ili delije krecu da ih utisavaju. jer kazem znalo se kada iskljucivo moze da se to peva. sada ocigledno vise nije tako(i to se promenilo na severu bukvalno u poslednje vreme)...
to je bila zaostavstina onog starog zvezdaskog,da smo mi najbolji,da oni ne zasluzuju da ih spominjemo i da mi treba da gledamo svoja posla. realno to je prvo prestalo da bude neki moto ponasanja medju zvezdasima, a najduze se odrzalo na tribini...